kāds vēl nicinājums ? es labāk cepu kūkas , kamēr vecis sēž sapulcē.... un es negribu mainīties ar lomām , es negribu lai sveša tante auklē manu bērnu kamēr ,es pildu priekšnieces pienākumus. Katram ģimenē ir sava vieta, pienākumi un atbildība .... nu tik vienkārši.
nu bet tik pat labi mēs varam padiskutēt , kapēc mājsaimnieces pārsvarā ir sievietes , neviss vīrieši!?
Tas ir no manis neatkarīgs novērojums, nevis mans izgudrojums.
Starp citu, ļoti labs diskusiju temats! Kāpēc?
Drīkst zināt šī novērojuma avotu?Sabiedrība, kas nav noslēpta ne tev, ne man. Pati rakstīji par šādu novērojumu 17:21.
jo no seniem laikiem vīrietis nes mamutu sieviete , to gatavo un auklē bērnus .... es tiešām nesaprotu , kas tur ir diskutējams ... dabā tā ir iekārtos , mēs čibinamies pa māju , vīrietis gādā, lai būtu par ko čubināties
Sabiedrība, kas nav noslēpta ne tev, ne man. Pati rakstīji par šādu novērojumu 17:21.
Turklāt, ja pastudēsi vēl arī antropoloģiju, uzzināsi par daudzām sabiedrībām, kurā vīriešu un sieviešu lomas nepavisam nav tādas, par kādām tu tās uzskati ''jau no dabas'' un ''kopš seniem laikiem''Pastudēsim arī bioloģiski. Kas skrien ātrāk, lai nomedītu mežacūku? Vīrietis. Kas prot veiklāk apieties ar ieročiem (vai automobili)? Vīrietis. Ja kādā kultūrā kaut kas ir bijis ačgārni, tad tas nenozīmē, ka ir bijis pēc dabas likumiem.
Kas skrien ātrāk, lai nomedītu mežacūku? Vīrietis. Kas prot veiklāk apieties ar ieročiem (vai automobili)? Vīrietis. Ja kādā kultūrā kaut kas ir bijis ačgārni, tad tas nenozīmē, ka ir bijis pēc dabas likumiem.
Vecīt, kā saprotu, tu bieži skrien pēc mežacūkām, lai būtu ko sievai galdā liktViņas skrien pakaļ man, jo man nav sievas! :D
Manuprāt, sieviete un vīrietis vienkārši viens otru papildina, un viss.
Starp citu, pētījumi rāda, ka uzņēmumi ar lielāku sieviešu īpatsvaru vadošos amatos ir veiksmīgāki par uzņēmumiem ar mazāku īpatsvaru. Tas ir tikai loģiski, jo pretēji dažu uzskatiem šeit, inteliģence nav tikai vienam dzimumam dota, un ja visu uzņēmumu vadībās ir praktiski tikai vīrieši, tad skaidrs, ka vidējais inteliģences līmenis tur smagi krītas, attiecīgi arī uzņēmuma rezultāti.
Tas, kas notiek Latvijas "demokrātijā", kad sieviete ir boss un vīrietis sēž mājās- ir redzams mūsu demogrāfijā
Bet šeit ir runa par darbu, nevis attiecībām un vienam otra papildināšanu! Uzņēmumam būtiski ir ģenrēt veiksmīgākos produktus, pakalpojumus un atdevi, kādu vien tas spēj, nevis lai viņu darbinieki papildina savus dzīvesbiedrus.