Jūs visur ejat kopā?

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Jautājums precētajām, tām kurām ir attiecības.
Ar savu otro pusīti ejat visur kopā vai katrs atsevišķi?
Man šķiet, ka labāk visur ir doties kopā, lai nerastos nekādi pārpratumi un greizsirdīas scēnas.
Un kā būtu ar tādiem pasākumiem kā piem. vecpuišu ballīte ? pat uz vecpuišu ballīti es savējo negribētu laist, jo visu laiku ir doma, ka mēģinās koļīt citas. Tāpēc visur dodamies kopā. Tas ir normāli? vai tomēr jābūt brīvsolim abām pusēm?
06.03.2016 19:55 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Ir arī tāda lieta, ka mēs esam mierīgs pāris, kuriem nevajaga nedēļas nogalēs iet patusēt. Bet ja draugi aicina tad ejam. Mēs varam arī vakaros ilgi sēdēt un skatīties akvārijā uz zivtiņām. :-D
07.03.2016 18:46 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
sophie_world- nē es par to ideju nevis to ka lasa gramatas. Kipa lasam savas gramatas sava nodaba, galvenais nekur bez manis neej.. Ne nu psc, ja tas nav slimi, tad uz pasaules nekas nav slimi :-D
07.03.2016 18:51 |

Reitings 1826
Sophie- Turklat tu parmet te visiem ka tev par tavu attiecibu modeli, bet tu pati teici ka tev liekas slimi ja cilveki nem dazados laikos atvalinajumus... Nu manuprat un daudzu cilveku prat tas ir pilnigi normali un ta ir looti izplatita paradiba attiecibas. Jo ipasi ilglaicigas. Es pat teiktu ta dara visbiezak cilveki kas jau laicinu ie kopa jo tad perfekti no otra atpusties. Bet tu teici ka tas tavuprat ir slimi, tad ar ko tu esi labaka?
07.03.2016 18:55 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Elmo, man pat darbā bieži ir tā, ka es pat gribēdama nevaru paņemt atvaļinājumu, kad draugs ņem, jo netieku . Un neko, slimu es arī neredzu. Ne vienmēr var visam pielāgoties.:-)
07.03.2016 19:00 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Tomēr tie kas pavada pārāk daudz laika kopā vai tikai divatā,agri vai vēlu apnīk viens otram un tādēl arī izškiras. Atpūta vien no otra ir loti svarīga attiecībās.

Cik gadu ir tavām ilgākajām attiecībām, kas tev bijušas, lai tu varētu spriest par to?
07.03.2016 19:02 |

Reitings 555
Elmo

"galvenais nekur bez manis neej..." tā mums nav. Kā jau minēju, paši vēlamies lasīt grāmatas kopā. Mums tā ir atpūta.

neuzskatu, ka ir slimi iet ar saviem draugiem patusēties vai kādas reizes nebūt kopā, tā ir katra izvēle. Bet nu speciāli ņemt atvaļinājumus dažādos laikos lai nepavadītu kopā laiku priekš manis nav normāli. Mūsdienu attiecību modelis jau tā nav priekš manis, man nepatīk tā lielā "saukšana pēc brīvības". Bet katrs dara kā grib, grib iet uz meiteņu, puišu ballītēm atsevišķi, grib dara vēl kaut ko. Tāpat kā mēs gribam un esam pārsvarā kopā. Nevienam neko neesmu aizrādījusi.

"perfekti no otra atpūsties" šis ir gan drusku smieklīgs izteiciens :-D bet, tiem kuri nevar viens ar otru atpūsties, lai atpūšas atsevišķi. :-D
07.03.2016 19:03 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es laikam esmu riebiiga sieva!:-DPirmaa lauliibaa biju loti prieciiga,kad vareeju aizbraukt pie radiem uz Vaaciju viena pati!
Reizeem briinos,kaa viirs mani pacies,jo man tiesaam loti biezi patiik iet kaut kur vienai-pareizaak sakot,atpuusties no visiem.
07.03.2016 19:04 |

Reitings 1826
Sognare- Nu bet tieši tā! :-) bet arī speciali nemt dazados laikos atvalinajumu ir pilnigi ok, ja bez ta ir pietiekami daudz pavadits laiks kopa.

Sophie world- Jums hobiju? Savas personigas dzives? Tie ir logiskakie izskaidrojumi kapec kads ta varetu gribet. Un kapec izreizi iedali visu 2 kategorijas. Neidomajiems ka ir cilveki kas biezi atputies gan kopa gan atseviski?
07.03.2016 19:10 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Mēs ar vīru kopā esam ļoti ilgu laiku, ne jau 20 gadus, bet ja salīdzina ar draugu/paziņu attiecībām, tas laiks ir tiešam liels un man par to ir prieks! :) Mums praktiski visi draugi ir kopīgie un mēs pavadām laiku visi kopā. Būtu ļoti dīvaini, ja es pēkšņi neietu uz kāda kopīgā drauga dz/d, bet vīrs ietu! :D Dažreiz viņš arī aiziet ar pārējiem puišiem kko padarās ārā, vai arī es aizeju uz kino ar kādu draudzeni, bet tas nav katru dienu un katru nedēļu. Vecpuišu ballīti viņš svinēja ar draugiem, es - ar draudzenēm. Tas tā kā loģiski :D Nekādas greizsirdības vai nepārliecinātības par mūsu attiecībām nav. Man viņš ir vistuvākais cilvēks un mums abiem vairāk patīk labi pavadīts laiks divatā nekā ar citiem cilvēkiem. :)
Manai draudzenei bija draugs, kurš katru weekendu gāja ballēt ar savējiem čaļiem ( ar kuriem draudzeni pat nebija iepazīstinājis), nekad neteica uz kurieni iet, nāca mājās pēc 2 dienām, neko nestāstīja, tai pašā laikā draudzenei aizliedza izklaidēties vispār. Pēc pusgada viņa uzzināja, ka viņam paralēli ir attiecības vēl ar vienu meiču un viņi izšķīrās. :D Tā kā katrs laikam izvēlās to, kas viņam svarīgāks...
07.03.2016 19:15 |

Reitings 555
Elmo

bet es jau teicu, ka katrs dara kā grib. Lai ņem atsevišķi atvaļinājumus, ja vajaga. Tas nav man. Galvenais lai ir apmierinātība ar savu dzīvi.
07.03.2016 19:17 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es vispār nesaprotu to "atpūtu no otras pusītes"!:D Tā jau cilvēki visu dienu strādā katrs savā darbā un satiekas mājās tikai vakarā. Pa kuru laiku ir tas lielais "nogurums" izveidojies? :D
07.03.2016 19:18 |

Reitings 751
Manas domas sakrīt ar sophies world. Manam draugam reizēm ir tādi draugu pasākumi, kuri mani nepārāk interesē un viņš iet viens, tāpat es viena reizēm satiekos ar saviem draugiem. Ir arī kopīgie pasākumi. Tomēr lielāko daļu brīvo laiku (šis laikam jāpasvītro, jo tāda sajūta, ka Elmo iedomājas, ka neviens nestudē, nestrādā, nesporto utt. - tas viss tiek darīts atsevišķi) pavadām kopā divatā. Mums kopā nav garlaicīgāk kā būt vienam. Man arī šķiet dabiski un organiski būt kopā arī tad, kad darām savas lietas - mācīšanās, sēdēšana internetā, grāmatu lasīšana utt., bet ik pa laikam samīļoties un tā. (l)
Esmu gan kaut kad iedomājusies, ka būtu forši ieviest jaunus draugus, kādu pāri, ar kuru kopā varētu kaut kur aizbraukt vai tamlīdzīgi. :)

Nelaist uz vecpuišu ballīti - tas tomēr ir par traku. Nav jau katru piektdienu vecpuišu ballīte..
Bet arī ņemt speciāli atvaļinājumu, lai nesakristu ar mīļotā brīvo laiku, ir savādi. :D Man pazīstamie pāri, kuri ir 10+ gadus kopā, atvaļinājumus pēc iespējas plāno kopā ar kopīgiem ceļojumiem/nodarbēm.
07.03.2016 19:23 |

Reitings 1826
Brazil- . Un no ta jau ari loti nogurst ja otru redzi katru dienu.
07.03.2016 19:25 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es noteikti piederu pie taam sievieteem,kurai vajag "savu telpu "-taads dziives veids laikam-radoss!!!Biezi dziivoju taadaa,kaa savaa pasaulee!!!
07.03.2016 19:43 |

Reitings 1826
KitijaK- Var just ka vel esi loti loti jauna un nepieredzejusi vai neilgas attiecibas. Tas viss atri apnik. Protams ari tadi brizi ir vajadzigi bet parlieku biezi apnik, doma man interesanti skatities ka mana vecena staiga pa maju un gludina drebes? Es labak pasaucu tad ciemos draugus un visi kopa kaut ko jautru izdojama. Savadak iezogas rutina un tas ir popularakais iemesls kapec musdienas tik nenormali daudz paru masveida skiras. Bet neparto runa.

Ja puisim ari butu tie vecpuisu vakari katru piektdienu, tad varetu vinu nelaist?? Kipa musdienu jaunietem tas skaitas biezi :-D

UN vel kas- Ja reiz jus "Siamas dvinu" attiecibas atbalstat tad kada h*ja pec dirsat kaut ko pr tiem kas piemeram KATRU weekendu dosies tuset ar saviem draugiem atseviski?? Kipa aij tur jau nav milestibas, vai tas jau nav nopietnas attiecibas. Ja jus uzskatat ka galvenais lai parim ir labi, tada nahren kko dirsat par tiem kuriem attiecibas ir pilnigi preteji ka jums siamas pie dirsas pielipusas svines.
07.03.2016 19:47 |

Reitings 1826
Soory ka tik rupji bet uzdzen šitā divkosība vai aprobežotība.
07.03.2016 19:49 |

Reitings 751
Pirms spried par manu jaunumu un attiecību ilgumu, atbildi sākumā uz manu tev adresēto jautājumu:
Cik gadu ir tavām ilgākajām attiecībām, kas tev bijušas, lai tu varētu spriest par to?

+ Tev vispār ir tagad attiecības?

Ja nav tagad attiecību un ilgākās attiecības bija gads vai divi (kaut pat par to šaubos, gan jau patiesībā vien pāris mēneši), tad ko tur brīnīties par tavu viedokli, tu vēl gribi tusēties, maukoties, dzert un ģimenes veidošana tevi neinteresē.

Mans paraugs ir kaut mani vecāki, viņi ir 25 gadus laulībā. Līdz šim nav apnikuši viens otram tā, ka būtu jāņem atvaļinājums katram savā laikā. :D :D
07.03.2016 19:59 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Gan, gan. Es laikam esmu no tām, kurām tiešām vajag "atpūsties". Ne jau pat tik daudz no konkrētā cilvēka, bet vispār no cilvēkiem, esmu liela vienpate. Tāpēc es bieži nebraucu līdzi, kad draugs nedēļas nogalēs dodas uz dzimto pilsētu pie draugiem, izmantoju to laiku, lai atpūstos. Bet viņam ir grūti mani laist kaut kur iziet vienu, gan greizsirdības dēļ nedaudz, gan arī tāpēc, ka viņš diezgan maz spēj būt viens. Viņš pa laikam apvainojas, ja nebraucu uz viņa ģimenes svētkiem, draugu ballītēm utt., bet tās notiek tiešām bieži un man tik bieži negribas cilvēkos. :D Tas ir nedaudz tāds struggle mums, bet nu vairāk apgrieztā situācijā.
07.03.2016 20:00 |

Reitings 1826
KitijaK- Privato dzivi seit neafisesu. Neuzskatu oar vajadzigu.

Un atkal galejibas. Ja nu diviem cilvekiem abiem interese tikai ballites un tusejas gan kopa gan atseviski, tad viss viniem uzreiz nav nopietnas attiecibas un visa cita h*jna? :-D Tavuprat ja esi kopa ar cilveku, tad tuvakajos gados jagrib veidot gimene?? :-D Ko tad dart tiem pariem, kuri vispar nekad negrib bernus?

Nu prieks par viniem. Varbut vini nav pie pakalas pielipusi viens otram.
07.03.2016 20:06 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ja vīrietis un sieviete viens otru mīl, tad viņiem kopā atrasties ilgstoši ir patīkami, bet kas pa daudz, tas pa skādi. Attiecību sākumā tas pāros ir ļoti izteikti, kopā būt visur, bet kā jūs domājat, kad paspēsiet sailgoties viens pēc otra, ja pat uz dienu neesat atsevišķi? Man patīk pabūt vienai kādreiz, bet tās nenozīmē, ka es nemīli un neilgojos pēc sava drauga. Tie mirkļi, kad neesam kopā ,ir laiks kad varam ilgoties viens pēc otra. :-)
07.03.2016 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits