Manas domas sakrīt ar sophies world. Manam draugam reizēm ir tādi draugu pasākumi, kuri mani nepārāk interesē un viņš iet viens, tāpat es viena reizēm satiekos ar saviem draugiem. Ir arī kopīgie pasākumi. Tomēr lielāko daļu brīvo laiku (šis laikam jāpasvītro, jo tāda sajūta, ka Elmo iedomājas, ka neviens nestudē, nestrādā, nesporto utt. - tas viss tiek darīts atsevišķi) pavadām kopā divatā. Mums kopā nav garlaicīgāk kā būt vienam. Man arī šķiet dabiski un organiski būt kopā arī tad, kad darām savas lietas - mācīšanās, sēdēšana internetā, grāmatu lasīšana utt., bet ik pa laikam samīļoties un tā. (l)
Esmu gan kaut kad iedomājusies, ka būtu forši ieviest jaunus draugus, kādu pāri, ar kuru kopā varētu kaut kur aizbraukt vai tamlīdzīgi. :)
Nelaist uz vecpuišu ballīti - tas tomēr ir par traku. Nav jau katru piektdienu vecpuišu ballīte..
Bet arī ņemt speciāli atvaļinājumu, lai nesakristu ar mīļotā brīvo laiku, ir savādi. :D Man pazīstamie pāri, kuri ir 10+ gadus kopā, atvaļinājumus pēc iespējas plāno kopā ar kopīgiem ceļojumiem/nodarbēm.