Jā, bērnībā biju kausle, bet nekāvos bez iemesla (aizstāvot sevi vai kādu citu- vājāku par pāridarītāju). Kad man bija 6 gadi, kaimiņu puika iemeta man ar ķieģeli pa galvu, jo bija greizsirdīgs (biju tikko pārvākusies uz jaunu dzīvesvietu un vietējiem bērniem bija interesanti uzzināt ko vairāk par mani/manu ģimeni). Kad atguvos no smadzeņu satricinājuma, uzsitu tam puikam zilu aci.
Pusaudžu gados kārtīgi pa seju iedevu vienam čalim, kurš bija 2 galvastiesas garāks par mani. Viņš nodarīja pāri manam tolaik mzajam brālim. Lielā barā ar citiem čomiem, iemeta sprunguli riteņu stieņos, pēc tam turpinot viņu grūstīt un ņirgāties. Tas puisis pēc tam ieradās pie mums mājās pat lai manam mazajam brālim atvainotos. Kā par brīnumu, mani turpmāk arī sveicināja, ieraugot un izturējās cienīgi.
Skolā esmu arī vienam klasesbiedram pa seju kārtīgi situsi, jo viņš iesita manai klasesbiedrenei, kura bija meitene ar īpašākām vajadzībām.
Ar to nelepojos, bet, ja vajadzētu kautos arī savā patreizējā vecumā (ceru gan, ka līdz kam tādam neviena situācija nenonāks).