Marissa, aizpildi gan to deklarāciju. Es ar pildīju. Un tâ summa sanāk pieklājīga. Es netaisos savu naudu atstāt valsts kasē.:-)
Klimpas negaršo!vjek!
Vsp gribu kaut ko garšīgu. Kādu kokčiku!(s)
Klimpas negaršo. Štankam dikti forša bilde profilā. Fonā Pērkons, Menuets un vēl kaut kādas gluži neizprotamas, bet diezgan kaifā iedzenošas dziesmiņas pamīšus skan. Un jāsāk būtu tā kā savs ieguldījums dāvanai. Nu kaut kā tā, pavisam īsi un kodolīgi. Neinteresanti. :-D
Oi , kā man sagribējās klimpas (l)
Sataisīju savu "spa ūdeni" darbam - riktīgi forši man patīk kad nogurums uznāks iedzert savu spa ūdeni (l)
Tagad sēžu gultā ar tējas krūzi (l) un domāju ka varbūt jātaisās gulēt , rītā agri jāceļās :'-(
Spa ūdens stapcitu ir ūdens kas ir silts uzliets (pudelē) citronam , laimam , greipfrūtam ( ko nu katrs vēlās tur klāt likt ) un tad nākošajā dienā/rītā dievīgs dzēriens :-)
Klāšu jau laikam gultu |-)
eklarāciju nevaru saprast, vai ir vērts pildīt. Par mācībām izdevumu nav bijis, medicīnas izdevumus gandrīz visus sedza apdrošināšana, pāris čeki par nelielām summām palikuši.
nu ja ir kaut 15 euro ari nauda.un var aizpildit par pedejiem 3 gadiem, par katru atseviski protams. Varbut neesi stradajusi piknu gadu, tad vairak iznaks nauda, to redzesi uzreiz.