Jau jau Lollipop uzstāj, tad jau izlikšu apskatei savus necilos jaunumus.
Catrices konsīleris, nopirku atsauksmju vadīta, bija palicis pēdējais Drogās. Maskē zilos lokus labi, bet kaut kas man viņā nepatīk, pat nezinu kas. Pirku gaišāko toni, jo pati esmu ļoti bāla, derēja ļoti labi.
Rivel de Loop micelārais ūdens. Nopirku, jo beidzās Garnier ūdens un vēlējos izmēģināt vai šis lētucis (1,55 ar atlaidi) var konkurēt ar dārgāka līmeņa micelārajiem. Pirmais iespaids ir labs, mana taukainā āda jūtas matēta un svaiga, bet man nepatīk spirta klātbūtne. Izlietošu, bet šis nebūs atkārots pirkums. Un Googlē bildi nevaru atrast. :-D
Essence uzacu želeja un uzacu ēnas. Ļoti patīk, tikai tagad, kad man ir nokrāsoti tumši mati, liekas, ka uzacis ir pārāķ blāvas.
Avon "Femme" smaržas. Pēc paraudziņa katalogā ļoti iepatikās, bet nopērkot konstatēju, ka tās ir vājas Hugo Boss "Femme" līdzienieces. :-D Vēl kādai tā šķiet, vai arī es esmu vienīgā dīvaine? :-D Lai nu kā, ļoti patīk.
Catrise Nude Illusion tonālais. Par cenu, ļoti labs, tikai man ir vajadzīgs vēl pūderis, citādi seja sāk spīdēt pēc pāris stundām.
Fa jaunās sērijas dušas želejas. Tā kā esmu kokosriektsu fane, iesaku. Ļoti patīkams aromāts un āda jūtās mitrināta.
Ir vēl jaunumi, bet tos vēlāk parādīšu.