Pazīstu vienu Ullu. Meitenei pašai vārds diemžēl riebjas:-/ Man šis vārds liekas neparasts, pati sev tādu noteikti negribētu, galīgi nav manā gaumē. Arī pārējie divi vārdi, nav manā gaumē un konkrēti man nepatīk.
tiesam dulli vecaki nu tak padomajiet par berniem ,kas bus nakotne,berns nav tikai spelmantina,vinam tas vards bus janesa visu muzu ,vienigi varu ieteikt una vai undine ,citi arprats tak vai tad tiesam nav citu skaistu vardu:-O
Ulla vispār šķiet briesmīgs vārds, gandrīz kā skaņa, ko var izdvest, nekustinot muti, nevis īsts vārds.
Nu šādi izteikties gan ir neglīti. Iedomājos to situāciju, kad šo lasa kāda Ulla:-/ Lai arī pašai nepatīk šis vārds un pārējie nosauktie arī nē, tas ir tikai subjektīvs viedoklis un nedrīkst tik neglīti izteikties par cilvēku vārdiem.
flower_21342, un kā tur vari zināt ko domās bērns , es tiešām gribētu sev retu un specifisku vārdu , neviss tādu kurš manas skolas laikā bija katram otrajam , mēs klasē bijā 3 meitenes ar vienāu vārdu .....
wee, jā, tev tāds popsīgs, es arī ļoti daudz tavas vārda māsas pazīstu :) Bet nu tas jau nav galvenais. Svarīgāk, lai pats cilvēks ar vārdu labi jūtas :)