Elmo, pieņemu, ka tavā dotajā piemērā meitene ir 16 (?) gadus veca ar gariem, blondiem matiem? :-D
Bet atbildot uz jautājumu, neviens no dotajiem vārdiem nešķiet simpātisks (+ kādu maz šie vārdi nes nozīmi, enerģiju ). Redzēju te pieminam vārdu Undīne - tas gan šķiet skanošs. :-)
No šiem Ulla, bet labāk jau Una, Undīne vai Unda. Man šķiet u kopā n skan tā dabiskāk nekā ar m (kā Uma), jo vismaz man kkā instinktīvi prasās dubultot...
Elmo, katrs to savu popularitāti gūst savādāk - cits ar prātu, bet cits šo karjeru iesāk ar tipiskām tumblr girl bildēm. Latvija maza, sevišķi aprunājot to, kurai tonālo krēmu un lūpu krāsu var nokasīt ar lāpstu nost. :-D
hmm...Uva spāniski nozīmē vīnoga..tas tā-zināšanai :) vīnoga vēl nav tik traki, bet ir dzirdēts vārds Sandia, kas spāniski nozīmē arbūzs...tas jau tā pavisam amizanti meitenei izklausās..
no piedāvātajiem neviens īsti nepatīk...bet nu pieļauju ka ir kam piestāv :) kaut vai tā pati Uma.. piekrītu ka Undīne ir skanīgāks..Man kādreiz bija skolotāja vārdā Una- loti skaista, mīļa un apburoša sieviete :)
No mineetiem man laikam patiktu labaak tas -Ulla,bet arii ne iisti.Veel uz U vareetu ieteikt Urzula!Man tas vaards patiktu labaak,ja man zinaamaa Urzula buutu man simpaatiskaaka-es loti ietekmeejos no zinaamiem cilveekiem.
Saprotu, ka var nepatikt, nebūt gaumē un tā, bet par citu cilvēku vārdiem teikt, ka tie ir negliīti, der suņiem utt... Diezgan prasti un vāji no dažu komentētāju puses.
Saprotu, ka var nepatikt, nebūt gaumē un tā, bet par citu cilvēku vārdiem teikt, ka tie ir negliīti, der suņiem utt... Diezgan prasti un vāji no dažu komentētāju puses.