Ak, kā es gribētu uzaudzināt dēlu, kurš jau pa gabalu atpazīst tādas egoistiskas dāmas un nekad ar tādām neielaižas. Pat ja gadās iekrist, tad vismaz spēj aiztaisīt durvis viņu deguna priekšā, kad sākas zāģēšana ar "kurš svarīgāks?" un "mēs par daudz viņai palīdzam"
-
+++
Uzstādīt dilemmu - es vai tava māte - atvainojos, bet ir tiešām zemiski. Vai pati, audzinot savu bērnu, arī gribētu, lai tad, kad viņš pieaugs, nemaz neliekas par tevi zinis? Kur vispār rodas tik egoistiskas sievietes? Vai tad tu pati nepalīdzētu savai mammai, ja viņai pēkšņi paliktu slikti?
Tavos vārdos ir tik daudz aplamības -
apnicis palīdzēt vīramātei,
bērns nav tikai mans,
viena ar niķīgu bērnu, kuram ir temperatūra... Vīramātei BŪS jāpalīdz, jo kā nekā esat tagad viena ģimene, vismaz savu vīru būtu atbalstījusi, jo redzēt, ka tavai mammai ir slikti, ir viena no briesmīgākajām situācijām dzīvē! Un tu neesi vienīgā sieviete pasaulē, kurai būtu jāpaliek vienai pašai ar slimu bērnu! Nekas, iztur kaut kā pārējās, tad jau izturēsi arī tu! Un bērnam, sevišķi slimam, vajag mātes atbalstu, nevis iedomīgu kuci, kura nespēj nolaisties no saviem augstumiem!