draudzenes situācija

Reitings 161
Reģ: 21.06.2013
sveikas meitenes.
esmu izmisumā, draudzene man jau no bērnudārza laikiem, ir nokļuvusi tiešam stulbā situācijā. :(
Viss sākās jau ar to ka, pēc 9kl aizgāja prom uz rīgu, visu šo laiku gaitā neko nepabeiza un satika puisi. Pēc 5mēnešiem viņiem pieteicās bērniņš, piedzima pirmais un pēc laiciņa pieteicās otrs. tagad meitenei ir 20.gadi, 2 bērni. Man likās ka puisis ir normāls, jo itkā rūpējās, taču tagad noskaidrojies ka puisis jau 6mēnešus viņas krāpj, visu šo laiku ir tusējis, nav strādājis, savu laik ņēmis kredītus, un viņam ir kādi 29.gadi, nesaprtu kā tā var.
draudzene ir izmisumā, jo viņa bija vācijā nesen (mammma gribēja lai paliek tur, bet gribēja atpakaļ ar bērniem) atbrauca un mammma pateica, ka par viņas var aizmirst. Māsai viņas, pasai ir bērni, un sava dzīve varētu teikt ka viena tagad cīnās.
Pats smieklīgākais, ka šis te saucamais vīrietis bērnu tēvs, mašīnu nav atstājis lai tiktu uz pilsētu, kārtotu bērnudārza lietas, naudu neatstāj. ahhhh murgs.
Tik ļoti gribas kaut kā palīdzēt, taču pati gaidu bērniņu un pašai darba nav, izpalīdzu ar uzklausīšanu, un citreiz ar kādiem produktiem kad braucu ciemos, mani vecāki arī kādu auglīti aizved un jaa.
Kur šie stulbie vīrieši uzrodas? labākais tas ka šis vīrietis ir kopā ar nākamo mazgadīgo kura jau ir uztaisījusi abortu.
ko jūs ieteiktu viņai darīt? kā vēl viņas lai atbalsta?
mans draugs arī dusmīgs un šo puisi.
25.02.2016 16:09 |

Reitings 176
Reģ: 14.09.2011
Nesaprotu visas tās mazgadīgās, kas pārguļ ar kādu un momentā ir stāvoklī, vai tiešām pirms seksuālu attiecību uzsākšanas nevajadzētu vismaz kaut cik būt lietas kursā, kā rodas bērni un kā no tā izvairīties?! Pati zinu vairākas šādas meitenes, kuras augstākais dažus mēnešus pēc attiecību uzsākšanas palikušas stāvoklī (neplānoti, protams).

Es arī šito nesaprotu.. un to uz jaunību un naivumu nevar īsti norakstīt. Pati savu pirmo "īsto" mīlestību satiku pat 13 gados un protams ari seksojām.. taču jau tad biju ļoti bailīga/apzinīga un izsargājos pat dubulti, jo sapratu, ka nekādā gadījumā tik agri negribu palikt stāvoklī. Tā man tad likās būtu katastrofa, jo jau tad zināju, ka gribu izmācīties, veidot karjeru un nevis to visu sarežģīt ar tik agru grūtniecību.
25.02.2016 17:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
neplānoti, protams

Mani vairāk fascinē šis... :D Ja ir sex, tad iespējamība palikt stāvoklī ir vienmēr - ja neplāno ko tādu, tad attiecīgi arī jārīkojas un jāizmanto kontracepcija. Ja nekas netiek darīts, tad manā uztverē, par neplānošanu nevar būt ne runas, jo no sexa bez kontracepcijas dzimst bērni - plānoji sexot bez kontracepcijas = plānoji bērnus.
25.02.2016 17:11 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Man jau liekas, ka tēmas autore grib ar krāniem mērīties. Liekas, ka nevis draudzenes situācija svarīga, bet apziņa, ka "labi, ka pašai tā nav, ka ir kur iet". Nelec augstāk par dirsu. Nezini, kā tev dzīve iegrozīsies.

Mēs visi kļūdāmies, citi vairāk, citi mazāk. Varbūt meitene pēc šīm grūtībām saņemsies, bet maz ticams, ja domas tik par citu palīdzību. Lai gan saprotams jau, ja te neviena nav, tad kā kaut kur iet un kaut ko darīt, ja divi mazie apkārt vislaik. Nē nu var jau kliegt, ka pati vainīga, ka tā. Jā, piekrītu. Bija naiva. Nu sanāca kā sanāca. Bet nepaliks labāk, ja vārnas bubinās, ka pati vainīga, ko spieda laukā, abortu būtu taisījusi... Kas noticis, noticis. Laiku atpakaļ nepagriezīsi. Cerams, ka meitenei ir vismaz kāda laba draudzene.
25.02.2016 17:33 |

Reitings 239
Reģ: 31.01.2014
Man jau liekas, ka tēmas autore grib ar krāniem mērīties. Liekas, ka nevis draudzenes situācija svarīga, bet apziņa, ka "labi, ka pašai tā nav, ka ir kur iet". Nelec augstāk par dirsu. Nezini, kā tev dzīve iegrozīsies.

Visu izlasot man ari radās tāds pats priekšstats, ka nevis draudzenei meklē šeit palīdzību, bet pati parādīt, ka ir labāka. Neko sliktu autorei nenovēlu, bet tu jau vēl nezinu kā pašai būs. Pašai tik 21 gads un ne vīrs, bet draugs. Nedomāju, ka labi bija šeit tā savu draudzenes dzīvi izķengāt un komentēt, par to cik labi ka pašai tā nav.
25.02.2016 17:38 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Muļķīgākais, ko šobrīd darīt, ir raidīt pārmetumus meitenes virzienā.. nosodījums problēmu nerisina.. :-/
25.02.2016 17:50 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Pati neuzskatu ka tikai meitenei būtu par šo visu jāauztraucas.

Tieši meitene ir tā, kurai par to visu jāuztraucas-par kontracepciju, iespējamām sekām, abortu, bērniem, par visu, jo galu galā tas viss vairāk skar meitenes dzīvi, ķermeni. Kā pati redzi, vīrietis par to neuztraucās un arī tagad viņam viss ok un nav par ko uztraukties, turpretī meitene ir tā, kura šādās situācijās paliek viena, ar diviem bērniem, bez iztikas līdzekļiem, izglītības. Un tāpēc meitene ir tā, kurai par to jāuztraucas, ja vēlas tēlot pieaugušo un likties gultā ar pieaugušu vīrieti.
25.02.2016 18:25 |

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Nesaprotu kapec tik daudz parmetumu meitenes virziena.. Uzskatu ka vainigi ari vecaki.. Pashi aarzemes atstaj nepilngadiigu meiteni savaa valja.. Ko tur var gribet.. Uzradas vecaks puisis piestaastija pilnu galvu un luuk rezultaats..
25.02.2016 18:26 |

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Ir gimenes kur sex temas ir tabu.. Un ja piem. puisis iestasta ka zin ko dara meitene uzticas.. Tikai nevaig ka visas juus 16 gados bijat baigi atbildiigaas..
25.02.2016 18:28 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
"vainīgo" noskaidrošana tāpat neko nedos.

Es tikai nesaprotu, kāpēc viņa aizbrauca prom no mammas un darba Vācijā? Lai tagad krīzes centrā palīdzību meklētu? Kur loģika?
25.02.2016 19:48 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tikai nevaig ka visas juus 16 gados bijat baigi atbildiigaas..

Es, piemēram, biju. Tai vecumā arī sekss pusaudžu vidū neskaitījās norma, bet drīzāk kauns. Tāpēc ticu, ka vairums klasesbiedru bija nevainīgi. Lai gan par to vispār skaļi nerunāja. Un tas bija tikai pirms 15 gadiem!
25.02.2016 21:27 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vajadzēja domāt ar galvu,nevis kājstarpi,ko lai vēl citu var pateikt. Smieklīgi,bet man šī situācija liekas ļoti pazīstama..:-D
25.02.2016 21:36 |

Reitings 775
Reģ: 21.01.2016
Cik viegli gan citu ir nosaukt par stulbu! Pirms bakstīt savus pirkstus kāda virzienā, pārliecinieties, ka pašu rokas ir tīras, gudrās!!! Meitene bija/ir vienkārši JAUNA un NAIVA, bet tas nepadara viņu automātiski par stulbu! Pašas, lūdzu, domājiet ar galvu!

++ :)
25.02.2016 22:29 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Nu ja, jo vainīgi kā vienmēr tie čali:-D Piekrītu ka ja sexo tad domā arī par izsargāšanos.
26.02.2016 07:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits