tam kuras ir stavokli/ir berni

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
Sveikas! Sakiet vai paliekot stavokli ari jus sakat ignoret/nepieverst uzmanibu/"atsut" savas draudzenes kuram bernu nav? Tas ta vispar pienjemts ir vai man vienigajai veicaas?:-/
25.02.2016 09:06 |

Reitings 70
Reģ: 05.12.2015
Tas ir individuāli. Kada varēs visu apvienot, kāda nevarēs. Tas,ka tu vari-nenozīmē,ka visām ir jāvar. Mammas,grūtnieces ir atšķirīgas. Tāda bija doma. Un kad pati esi mammai,vaii gaidi mazo- tikai tad tu zināsi,kā tiksi galā pati. Un kāds būa tev mazais.
Es nudien nesaku,ka visas ir vienādas un visām būs kā man. Tāpat kā tu nevari apgalvot,ka visām būs kā tev.
To zina,tikai esot attiecīgajā situācijā.
25.02.2016 19:58 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Galvenais, lai nav pēc tam, kad bērns paaugas, ka saproti, ka esi palikusi bez draudzenēm. Tas gan manuprāt ir ļoti skumji:'-(
25.02.2016 20:02 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Bet nu jā sievietes ir dažadas, citām kā vīrietis ienāk viņu dzīvē, tā viss kļūst par viņu visu pasauli un aizmirst draudzenes un pēc tam skumst, kad ir izšķīrušās un palikušas bez draudzenēm. Citām mazulis/bērns pārņem visu viņu ikdienu. Citām vispār nekādus draugus nevajag un labprāt ir vienpates. Cik daudz dažādu sieviešu, tik daudz arī variantu:-)
25.02.2016 20:05 |

Reitings 70
Reģ: 05.12.2015
Varu piekrist tavam pēdējam komentāram.
Ar īstiem draugiem viss ir pārdzīvojams. Tie, kas ir gājēji - aizies tāpat - vīrieši, "draugi" u.c.
25.02.2016 20:10 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Jā man ta ir,bija labāka draudzene ļoti daudz gadus,un vairs nav! Mums vnk vairs nav par ko runāt! Man galvā bērns,ģimenes dzīve utt bet viņai izklaides un tadas lietas..attieksme ļoti strauji mainijās pret viņu..un vispar pret daudziem

Pie šāda teksta pilnīgi rodas jautājums tad kāda infantila un aprobežota tusētāja esi bijusi..? (t) un bērns pēkšņi izmainīja tevi un padarīja par tik gudru mājsaimnieci ka nu tikai.. (t)
Šāda tipa runāšana man atgādina ziniet tās patsmitgadnieces , kuras jūtas nu tik ļoti pieaugušas ka šausmas! Un sit ar kāju pret grīdu un mātei saka nu es taču esmu pieaugusi! :-D
25.02.2016 20:24 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Man draudzenes ir gan ar bērniem gan bez! Lielāko ties kad tieku kaut kur pasaukta ja vīrs mājās mierīgi tieku! Un ir gan tēmas ar draudzenēm kurām nav bērnu gan arī ar tām kurām ir bērni! Loģiski ar draudzenēm kurām ir bērni runājam vairāk par bērniem un tām kurām nav runājam par visu ko attiecībam, filmām, gramatām utt..
Nejūtu ka būtu mainījusies! Ja nu vienīgi stila ziņā.. esmu vairāk sportiskā outfitā nekā klasiskā jo ar bērnu tā ērtāk bet tas nebūt netraucē man pa laikam sapucēties! Un tas noteikti nemaina mani iekšēji tikai tas ka man ir nopietna atbildība un ir maziņš lāčuķiņš ar kuru jārēķinās! :-)
25.02.2016 20:29 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Jā, tā man ir tagad sāpīga situācija. Man tāda draudzene - pilnīgi dulla bija, tāda vējagrābsle, mēs kad gājām kopā izklaidēties, varēju no kauna līst zemē, cik viņa traka, kā bauda dzīvi - nu īsts ballīšu zvērs. Tad satika puisi un pēc pusgada palika stāvoklī. Lieki teikt, ka tagad mana dullā draudzene ir pilnīgi kaut kur pazudusi - visu laiku ar trešo draudzeni ierosinam kaut kur aiziet, iedzert kafiju, visu laiku atsaka, piedāvājam pat uztaisīt baby showers, tīri par bēbju lietām runāt, arī kaut kā izvairās... Nezinu, jocīgi, kapēc tā mainās? iepriekš katrs pievilcīgais puisis, ko viņa ieraudzīja, tika apsriests, tagad viss, par ko runājam ir viņas puncis, viņas veselība grūtniecības laikā, viss par un ap bērnu. Un tas pat vēl būtu labi - viņa vispār sāk attālināties, var redzēt, ka manas un tās trešās draudzenes sarunas viņu absolūti neinteresē. Pat ja arī runājam par attiecībām. Tagad tikai piemin - nu un kad beidzot jūs? Nu jums jau arī laiks!
Un esmu to pieredzējusi vairākkārt, nesaprotu, kādēļ dažas sievietes PILNĪBĀ mainās un atgrūž sevi no draugiem, kas patiešām vēlas saglabāt draudzību..
25.02.2016 21:59 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vienkārši ir sievietes kuras grūtniecība maina un ir kuras tikai papildina ....
26.02.2016 11:26 |

Reitings 187
Reģ: 14.09.2015
Manām draudzenēm, piemēram, ir grūti saprast, ka es savā 35.grūtniecības nedēļā neesmu spējīga izstaigāt visus centra veikalus un tamlīdzīgi, tāpēc bieži vien mani ierosinājumi kaut kur pasēdēt un padzert tēju/kafiju vai paēst tiek pieņemti ar gariem zobiem vai tieku atstāta mājās kā liekā :D
Jāatrod kaut kāds kompromiss, jo vienai pusei otru grūti saprast.
26.02.2016 11:33 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Un vai man vienigajai skiet ka cauri mammu tekstiem sit tada iedomiiba un vizdeguniba tipa redz kaada es tagad gudra un gimeniska a jus durackas tikai par klubiem jedzat runat

Man liekas,ka tas ir kaut kāds tavs komplekss. Pietiekami daudz bija komentāru no mammām, kuras satiekas ar draudzenēm un spēj atdalīt sevī mammu/draudzeni/sievu/etc. Vai arī.. Tu tiešām runā tikai par klubiem un tusēšanu tāpēc kož kaulā :D Man laikam nav tādu brīvo draudzeņu, kuras dzerstās pa klubiem, ka man būtu jātēlo vīzdegune un jānosoda viņas.
26.02.2016 12:40 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
lindadada, kā jau iepriekš jautāju - kurā mēnesī ir tava draudzene?
Tu esi runājusi ar viņu par savām izjūtām, kad viņa novēršas no tēmas, vai arī tu ceri, ka viņa izlasīs tavas domas?
Nosauc vienu piemēru problēmai, ko draudzene ignorēja.
26.02.2016 12:52 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Un vai man vienigajai skiet ka cauri mammu tekstiem sit tada iedomiiba un vizdeguniba tipa redz kaada es tagad gudra un gimeniska a jus durackas tikai par klubiem jedzat runat

laikam paveicies, draudzenes pa klubiem nestaigaa un ir par ko citu parunaat.... iedomiiba? nedomaju, ka ta ir iedomiiba, drizak domaaju, ka sakuma perioda mamma ir parlaimiga, ka vinjai ir berninjsh, ne jau iedomiba - re man berns ir tev nav :D
26.02.2016 13:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits