Jā, tā man ir tagad sāpīga situācija. Man tāda draudzene - pilnīgi dulla bija, tāda vējagrābsle, mēs kad gājām kopā izklaidēties, varēju no kauna līst zemē, cik viņa traka, kā bauda dzīvi - nu īsts ballīšu zvērs. Tad satika puisi un pēc pusgada palika stāvoklī. Lieki teikt, ka tagad mana dullā draudzene ir pilnīgi kaut kur pazudusi - visu laiku ar trešo draudzeni ierosinam kaut kur aiziet, iedzert kafiju, visu laiku atsaka, piedāvājam pat uztaisīt baby showers, tīri par bēbju lietām runāt, arī kaut kā izvairās... Nezinu, jocīgi, kapēc tā mainās? iepriekš katrs pievilcīgais puisis, ko viņa ieraudzīja, tika apsriests, tagad viss, par ko runājam ir viņas puncis, viņas veselība grūtniecības laikā, viss par un ap bērnu. Un tas pat vēl būtu labi - viņa vispār sāk attālināties, var redzēt, ka manas un tās trešās draudzenes sarunas viņu absolūti neinteresē. Pat ja arī runājam par attiecībām. Tagad tikai piemin - nu un kad beidzot jūs? Nu jums jau arī laiks!
Un esmu to pieredzējusi vairākkārt, nesaprotu, kādēļ dažas sievietes PILNĪBĀ mainās un atgrūž sevi no draugiem, kas patiešām vēlas saglabāt draudzību..