Hmm.... es ilgi neafišēju savu grūtniecību , principā bija , kas uzzināja , ka esmu kļuvusi par mammu tikai no mana FB :D līdz ar to daudzi bija pārsteigti , ka es nebiju tipiskā grūtniece , kad piedzima meita , diezgan ātri mēs sākām iziet cilvēkos , jau mēnesi pēc dzemdībām , mēs kopā braucām uz dzimšanas dienām , gāju uz kafūžiem un nekad dēļ bērna neesmu kavējusi ( bet esmu šo izmantojusi par iemeslu , kapēc kavēju :D ) , sava bērna pampera saturu šķiet pat virtuāli neesmu apspiedusi , man tas šķiet nevajadzīgs , parasti jau draugi nenociešas un pirmie prasa , lai ko pastāstu par meitu . Bet man ir draudzenes ar kurām pārtrūcis kontakts , jo mums ir pilnīgi dažādi uzskati par to kā jāaudzina bērni , man vienalga ko citi dara ar saviem bērniem , kamēr man nesāk uzspiest kaut kādas lietas , kuras man šķiet nepieņemamas .
aa... man ir viena draudzene kura būdama stāvoklī mani tā izbesīja , ka es viņai pateicu , lai piezvana , kad būs normāls noskaņojums , jau otro gadu nezvana :D man vienkārši izbesīja , ka 90% no laika kuru mēs pavadam kopā viņa īd cik viņai grūti , ka viņa nevar to un šito un tā vismaz 4h nedēļā , pēc mēneša , kad es viņas analīžu rezultātus ,šķiet zināju labāk par viņu pašu, mani tas tā izbesīja , ka biju nu ļoti nesavaldīga :D