Neons, jā, skats pa logu ir skaists. Mums te bieži gan zaķi pa teritoriju gar logiem skraida, gan stirnas un brieži ierodas (vēl sestdien bija 4 stirnēni iemaldījušies, kurus mānījām laukā ar maizi, āboliem un burkāniem (l) ), gan no kaimiņu teritorijas zirgs reiz caur krūmiem mūs pārsteidza tā vienkārši ielaužoties :D
Cik interesanti, ka esam tik dažādi cilvēki. Tur, kur es uzturos ir ļoti kalnains, saules gaisma ir visas dienas garumā, maz lietus (bieži vien tieši 2m attālumā no loga ir tā lietus mākoņu robeža. Es varu iziet laukā un stāvēt pa pusei lietū, pa pusei sausumā. Te nav sētas un teritorijā esošā terase nav mūsu, tādēļ to izmantojam ļoti reti. Dārzu neizmantoju, jo te zeme ir mālaina, grūti apstrādājama un visi augi karstumā vienkāršī izdeg. Visi manis uzskaitītie faktori ir tie, kas man nepatīk. Es mīlu, ja zeme ir plakana (kā Latvijā (l) ), man patīk, ja saule telpās iespīd tikai īsu laika posmu (nu ne visās uzreiz, lai ir kur patverties no karstuma, un vispār saule no manis izsūc visu enerģiju tādēļ mīlu vakarus, kad tā noriet), man vajag, lai ir lietus biežāk (dievinu to svaigumu gaisā (l) ), gribu sētu, lai palaistu bērnu brīvsolī bez uztraukumiem, gribu augus stādīt dārzā, ne kastēs. Esam atraduši variantu, kas atbilst visām manām prasībam un pat būs tuvāk manam pusslodzes darbiņam, kā arī būs papildus telpa, ko varēšu izmantot par savu darbistabu (l)