Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viela pārdomām... Nelaimīgas attiecības...

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Vakar atgriezos UK no LV, šajās dienās satiku savus 9 paziņas, draugus, bijušos kolēģus, kā nu ko nosaukt... Biju noīrējusi centrā dzīvokli un uzacināju visus ciemos. "Sie ir vistuvākie cilvēki man LV, kāds no darba, kāds no studijām, kāds no bērnības. Vakara gaitā iedzērām vairāk, kāds mazāk un tad nu uzsākās sarunas "no sirds". Pastāstīju savu slikto pieredzi ar laulībām, Jāni, viņa vīra māti, kādus risinājumus meklējam utt., tad jo ilgāks vakars, jo vairākas atklāsmes. Izrādās, ka 5 cilvēki atzina to, ka nejūtas laimīgi savās attiecībās, bet vien;igais kas viņus tur kopā ar laulāto ir vai nu bērns vai nu kredīti.

Kā ir jums? Jūs esat kopā ar svau partneri dēļ kaut kādām saistībām? Vai varētu būt kopā tikai dēļ kredīta vai bērna?
22.02.2016 00:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es diez vai varētu būt kopā ar kādu kredīta vai bērnu dēļ. Vnk neredzu tam absolūti nekādu jēgu. Vienīgais saprotamais kopābūšanas iemesls neveiksmīgās attiecībās šķiet banāls pieradums. Nu tā, ka nav nekādas fiziskas vai morālas vardarbības, bet īsti nav arī dzirksteles vai baigās mīlas. Ko tādu vēl varu iedomāties... Taču principā - visticamāk, ka šķortos no vīra jebkurā gadījumā un vai nu tad dzīvotu viena, vai meklētu jaunas attiecības.
22.02.2016 00:08 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man ari ir draudzene, kura taa dzivo.... Baigi zheel vinu, vinus gan nesaista isti nekadi berni, krediiti, bet vina vnk dzivo un cer, ka kaut kas buus labaak...:-/.

ZInu arii puisi, kursh dzivo ar meiteni kopaa delj berna, iemilejas, atri palika meitene stavoklii un tagad dzivo kaa sveshie....

Attiecibas jau visadi iet, shad tad sliktaak, shad tad labaak, bet ja visu laiku suudiigi, nu nez... es nevaretu :(
22.02.2016 00:12 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es esmu pārāk emocionāla, lai varētu dzīvot ar cilvēku bez mīlestības. Man vajag mīlēt, un lai mani mīl, citādi tā ir elle, nevis dzīve.
22.02.2016 00:13 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nu tā, ka nav nekādas fiziskas vai morālas vardarbības, bet īsti nav arī dzirksteles vai baigās mīlas. Ko tādu vēl varu iedomāties... Taču principā - visticamāk, ka šķortos no vīra jebkurā gadījumā un vai nu tad dzīvotu viena, vai meklētu jaunas attiecības.

Dzīvot vai nedzīvot kopā tad ir atkarīgs, no tā, vai turpinās ķīmiskie processi smadzēnēs? Un ja eforijas stāvoklis parīet, tad uzreiz jāizjauc ģimene un jāšķiras?
Pie tādas loģikas vispār neivena ģimene nepastāvētu...
22.02.2016 00:15 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Te salīdzinoši nesen bija diskusija kur apsrieda vai ir vērts precēties un bija dāmas, kas teica, ka precībām mūsdienās neredz jēgu. Padomju laikos precējās bērnu dēļ un dzīvoja nelaimīgi. Mūsdienās tas nav jādara un visi saprot, ka tas esot stulbi. Mūsdienās precās kredītu dēļ. Skumīgi. Bet es domāju, ka labi un slikti piemēri ir gan tiem, kas precās dēļ kāda iemesla, gan arī tiem, kas precās mīlestības dēļ. Jebkurā gadījumā pie attiecībām jāstrādā abiem, bet cilvēki ikdienas steigā to mēdz piemirst un atsvešinās.
Un vispār alkohols nekad neko labu nedara :)
22.02.2016 00:18 |

Reitings 6040
Dzīvot vai nedzīvot kopā tad ir atkarīgs, no tā, vai turpinās ķīmiskie processi smadzēnēs? Un ja eforijas stāvoklis parīet, tad uzreiz jāizjauc ģimene un jāšķiras?

Tam nav nekada sakara ar kimiskiem procesiem, driizaak ar to, ka cilveki dzivo kaa kakjis ar suni... Nav kopeju intereshu, nav intereses vienam par otru, viedokli atskiras, nemaak pieslipeties.... Nekur nevar aiziet, jo viens grib iet dzert kafiju un est kuuku, otrs grib est picu un dzert alu, vienoties nevar, kashkjeejas... Tas ir tas, kaa es saprotu sho probleemu...
22.02.2016 00:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kā ir jums? Jūs esat kopā ar svau partneri dēļ kaut kādām saistībām?

Mūs saista mīlestība vienam pret otru.

Esmu savulaik izbaudījusi, kā tas ir..būt kopā ar kādu, kad siltās jūtas noplok - otro reizi vairs to negribētu piedzīvot.. manuprāt, neviens kredīts nav to sajūtu vērts :)

Dzīvojam vienreiz.. un laiks arī sāk skriet ar katru gadu ātrāk un ātrāk. Labāk šo laiku ir pavadīt pozitīvās emocijās :)
22.02.2016 00:19 |

Reitings 11996
Pie tādas loģikas vispār neivena ģimene nepastāvētu...

Nē, nebiju domājusi tikai ķīmiskos procesus, drīzāk tādu kā stāvokli, kad saproti, ka dzīvo drīzāk ar brāli, nevis iekārojamu vīrieti. Nu tā, ka vispār "nestāv" uz šo cilvēku, bet visādi citādi viņš ir labs un tas nav tikai kāds salīdzinoši īss laika perods, bet tas ievelkas tiktāl, ka jūs vienā "jaukā dienā" saprotat, ka vairs galīgi neesat pazīstami un pilnībā atsvešinājušies. Protams, arī tādā gadījumā vēl var kaut ko mēģināt mainīt, bet tas tad ir jāgrib abiem un visdrīzāk tieši abi nemaz vairs to negribēs tajā brīdī.
22.02.2016 00:24 |

Reitings 6040
bet tas tad ir jāgrib abiem un visdrīzāk tieši abi nemaz vairs to negribēs tajā brīdī.

Trakaak ir tad, kad viens grib un otrs nee.... Tad vienam paliek otru zheel un tad megina kartejo reizi utt... :-/
22.02.2016 00:26 |

Reitings 490
Reģ: 14.08.2014
Story, Tu laikam par mani. Jā, atzīstos, laimīga neesmu. Kāpēc esmu kopā, tieši šo cerību dēļ. Teiksiet esmu pilnīga muļķe? Atļaušos jums piekrist. Mēģinājusi šķirties esmu vairākas reizes. Vienmēr mani notur. Vienmēr noticu. Nē un tie nav kredīti un bērni. Tas vienkārši ir pieradums un vājš raksturs. Un tikai tagad kad sāku a īstam saprast, ka nākotnes nav. Ka visaam nav nekādas jēgas iedzinu sevi strupceļā, kir vēl neizprotu kā pareizāk tikt ārā. Tā ar muļķiem notiek. Tāpēc meitenes, ja nav tad nav. Neaizmirstat dzīvot arī pašas sev. Mīlēt nepiespiedīs un neiemācīs.
22.02.2016 00:26 |

Reitings 11996
Vai arī kā Story aprakstīja - kad nav iespējams atrast "saskares punktu", jo viss ir diametrāli atšķirīgs pat elementārākos sīkumos.
22.02.2016 00:27 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Bet mīlestība nav mūžīga :-)
22.02.2016 00:28 |

Reitings 11996
Trakaak ir tad, kad viens grib un otrs nee.... Tad vienam paliek otru zheel un tad megina kartejo reizi utt...

Jā, šitas variants ir traks, jo abi ciena viens otru, abi saprot viens otra vērtību; un žēlums ir tāda cilvēcīga jūtu izpausme... Labāk būtu plēsušies kā suns ar kaķi un ar lielu blīkšķi pašķirtos, nevis šitā "žēlsirdīgi" stieptu to gumiju gadiem bezjēgā.
22.02.2016 00:30 |

Reitings 6040
Bet mīlestība nav mūžīga

Nu tak visi zin, ka taa nav muuziiga, tam visam apakshaa ir kas cits - vai tev bus interesanti ar to cilveku aiziet padzert teeju vai ne, vai bus par ko runaat vai nee... Vai tas virietis bus seksuaali pievilciigs vai nee, vai kopaa veel gribesies 2vataa aizbraukt bez berniem uz kadu lauku pirti, viesu namu vienalga kur un izbaudit viens otra sabiedriibu...
22.02.2016 00:31 |

Reitings 11996
Elmo
, esi jau mūžu nodzīvojis, ka vari tik gudri spriest?
22.02.2016 00:31 |

Reitings 11996
Story, bet varbūt tā arī ir tā pati mīlestība, tikai nedaudz savādākā formā?...
22.02.2016 00:32 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Pazīstu sievieti, kas kā dadzis turas pie vīrieša, kas viņu jau vairākkārt sāpinājis un pazemojis. Saka, ka bērna dēļ, bet man jau šķiet, ka vairāk pati vēlas būt ar to cilvēku kopā, bērnam tur mazāka nozīme.

Attiecībā uz mani - es neuzturētu ne ar vienu attiecības bērnu vai materiālo lietu dēļ. Esmu kopā ar savu vīru tāpēc, ka viņš ir svarīgākais cilvēks manā dzīvē, tikai tam ir nozīme un ja kādu dienu tā vairs nebūs, nekas mani kopā ar viņu nenoturēs. Būt kopā ar kādu dēl jebķā cita nevis jūtām, manuprāt, ir savas dzīves laika velta šķiešana.
22.02.2016 00:33 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Neons- Manuprāt tas jebkuram ir skaidrs :-) Turklāt mīlestība attiecībās, nu tāda īstā, beidzas apmerām līdz 5 gadu ilgai kopdzīvei jo tālāk sākas tikai pieradums pie otra cilvēka. Tā ir praktiski vienmēr.
22.02.2016 00:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es gan ticu mūžīgajai mīlestībai... (l) Tāda pārejoša varētu būt ieķeršanās, iemīlēšanās :)
22.02.2016 00:36 |

Reitings 6040
Neons, man skiet, ka sheit milestiiba tiek saukta kaa milestiiba tikai tad, ja tev ir rozaa brilles, ja esi traks peec taa otra, ja nevari bez vinja gulet,est un dzert... parejais kas notiek peec tam nav milestiiba, jo sheit tiek piesaukts vienmeer, ka milestiba nav muzhiiga, ka tad peec taas notiek katastrofa, krapshanas, komandejumi, kur virieshi krapj sievas utt.. Mana uztveree taa nav, man roza brilles jau sen nav, bet zinu, ka milu savu viirieti! Mums ir kopejas intereses, bet tik pat labi varam viens bez otra... Ik pa laikam uznaak tas atkal iemileshanas vilnis un viss ir forshi Un abi looooti stradajam, lai nenonaktu posmaa, kad viens ar otru dzivojam kopaa delj berniem, jo krediitu mums nav :D
22.02.2016 00:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits