Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

fuck**d up!

 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
es vnk rakstīšu. gribu 1 dienu ilgu teātri anna+es=love .. īstu teātri.. bet nekas tāds nenotiks ... nezinu kas noticis ar mani- angliski to sauktu - fucked up. nogrimis tādās dzelmēs pa pēdējo gadu, ka dziļāk ir tikai zeme. grūti pašam saprast , kā tas notika. nav tā pirmā reize, kad kaut kas tiek zaudēts, iemīlos, un zaudēju. Ir gadījies iepriekš . rezultātā bija dažas nedēļas , mēneši , pat gads apmēram.. bet es sagaidīju to rītu, dienu.. kad viss atkal ir kārtībā. šī pieredze lika cerēt , ka šī reize nebūs izņēmums D to es vēl nezinu :D katrā ziņā, gaisma pamazām dziest pavisam. nezināju ka tas ir iespējams. tāda bezcerība, tas nav tukšums. es pat nezinu kas ir labāk . mūžīgi dzīvot smokot tajā tumsā , kādā esmu D: vai dzīvot tukšumā . kā būtu mēģināt rast izzeju ? jā, es visu laiku domāju, kā būt labāk. es pieķeros gandrīz it katrai domai, kura mani spētu glābt.. es ķeros pie gandrīs visa.. :D pats mēģinu saprast situciju.. esmu kkādā kritienā lejā. uz nekurieni.. un zinu, ka vienīgais kas notiks- piezemēšanās, nāve. tā apmēram ir. un tad nu es meklēju baigos brīnumus. spārni man nepieaugs :/ nu iespējams . bet tas ko es reāli gribu!!!! - saprast ka tas ir bezdibenis.. un kad nav kritiena- nav uz leju, nav uz augšu !
AI .. Nu reāli ir tā . Man gribās visu, man gribās draudzeni uzreiz man gribās mīlēt, man grībās lai man nav tikai bezgalīgas nolemtības sajūtas. Es piedzimu lai mirtu!?? vai lai dzīvotu! Un ai kā rs padzīvoju, par to es esmu LEPNS!!!!!! Un vai tiešām tam gals !? bet gals ir tikai manam pim..m :D ziniet kā ir .. es iraugu skaistu meiču, man viņu vajag.. ja man ir jāčakarējās, es to nedaru. man nav motivācijas, pacietības.. bet es lieliski prastu dabūt to sievieti, kuru gribu! es to pratu lieliski, kad gribēju!>!>> pag!?? :o laikam jau tomēr nē :D bet tomēr. viņai bija tālu , tālu jābrauc, un es vēl neesmu pateicis arevederčhi ! bļaģ.... ja es zinātu to reizi, ka tā ir pēdējā reize..... es neļautu viņai iet.. es viņu neatstātu ! neatkāptos no viņas .! nu nolāpīts. bļa . + es zinu, ka varēju visu nesapist. un viss būtu lieliski .. bet es sapisu ..nu viņa arī bija tāds ezis, vāks.. es nespēju rast kompromisus... mums vajadzēja laiku.. jap. bet viņa mani mīlēja.. i know. 4sure. bet , palikto kopā nebija opciju.. viss sajāts. vajāšana+ nopietni draudi viņas ģimenei, viņas mātei, kad satikāmies, es pasmaidīju, un parādīju vidējo pirkstu, vispār neko neteicu.. bļa. es tās meičas galvu izmērcēt poodā gribēju, gribēju sist.. bet savaldījos. ok . parāvu, izrāvu dažas pogas. nositu cepuri zemē no galvas . skrēju pakaļ. turēju. kad es gāju reiz prom. viņa neļāva... bāza man roku biksēs, atsūkājaa tur pat.. pret to man ieroču nebija. redzēju visu, dzirdēju visu. viņa man neļāva aiziet, kad es gribēju! NEĻĀVA! un lai ar kādām dusmām es pie viņas negāju. es biju tik aizsvilies bieži. bet tuvumā , es biju vnk pārvērtos pūkains, mīlošs , jauks! uz burvju mājiena.. vviņai nekas nebija jādara. ok. bija daži strīdi.. bija visa kā gana ..
Nezinu vai minēju. es nepārlasīšu šo :D es tagad tādā panikā ko meklēju! ir tāda panika, ka liekas dirsa man deg. viss es degu! ne jau labā nozīmē.. neesmu karsts. es esmu panikā, es nebaidos , es mokos . man gribās atrast ĪSTO .. citu.. kura man liks lidot no svētlaimes! :D es būšu priecīgs kopā esot. drātējot .. bet ar nevienu citu sex pat tuvu nestāvēs .. :D ir labs sekss bijis jau pa' šo murgaino laiku arī . tiešām labs.. random personai tas liktos- awesome.. super , lidojums 7 debesīs ;D ar viņu tas bija lidojums ārpus jebkādas saprašanas robežas . :D tas bija - dievs , mīlestība, nebiju es vai viņa. ! viņas garša... aaaaaa!!!! pež//..s dēļ ir vērts iet karā, un atdot visu! bet pie nosacījuma, ka tā ir tā .. īstā ... to jūt pēc garšas. .! nu to nevar aprakst't tāpat . necentīšos .
tad nu kas saistāms ar - COSMO! Mani vienu laiku nepameta doma... ka te nu ir tā vieta.. kur ir superīgas meičas. ka es te atradīšu kādu ... īstto... un šis meklēšanas process man ika būt normālam, rāmam.. nu rakstīju es traki. bet aizkadrā jau saziņa gāja ok ar dažām :D jā, satiku dažas.! Elīna! Tu man biji kā sapnītis. īsts .. kāpēc mums nesanāca ? nu labi, es zinu. bet tu esi Sieviete- Dieviete! Tev ir gaume, Tu esi skaista ! Tu mani apbūri kaķenīt! Parasti meičas ir stulbas. Bet tu biji tik jauka. Tu mani saprati, es jutos kā visu dzīvi tevi pazītu . nu ilgu laiku , jutos labi kopā esot . . žēl ka esmu tādā dimbā :D es nebūtu apjājies . gribētu, lai ir jūtas , bet pazūd arī tas ātri , diemžēl . tikai prātā es ļoti labi zinu visu. tevi apskaujot viss bija ok. tavi vārdi, skatiens. awwwww!!! tas bija -LABI !!!!
kā bija bija .
Vēl daža satikta. daudz satiktas. fak. izdrāztas pēdējā laikā- 100% visas satiktās jau 1st date.. un nē, es netiekos ar maukām.. es tiekos ar lieliskām sievietēm. Un statistika rāda... un jums sekss šķiet kas apkaunojošs 1 reizē.. ?! tā nav!
te jau cita tēma.. sekss ir sekss. un sekss ir ok lieta. tas ir forši.. pat kad viss ir slikti . tas ir kā svētība!
tā tiešām cita tēma. un jā, es gribu seksu. tas ir dabīgi. es katru dienu gribu seksu, pat kad jūtos ļoti slikti . kā tas ir praktiski vnm tgd.. bet tās kkā ir 2 pasaules.. nelīmējās kopā, ne tā ?? beet es spēju rast emocijas kuras dot otram, smaidus, smieklus. veltīt sevi maksimāli tam otram. pilnu atdevi!
bet dzīve nesastāv 100% no seksa.! randiņa.. un ir zināma burvība tieši 1st date, 1st sex. tā sajūta- jā, mēs patīkam viens otram, mēs gribam viens otru.. un mūs nekas nebremzē to darīt.. pirmkārt jau tpc.. ka tas ir lieliski. tas ir skaisti. tas ir ļ'oti, ļoti , ļoti skaisti.. iekārot kādu. ar smaidu, sarunām. iekārot otra ķermeni, vāverīti, kājiņas. visu ! dzīves brīnums..
ir dīvaini.. jo rakstot ... es pats mainu garastāvokli.. .runājot par seksu, man tiešām palika mazliet labāk! goda vārds! var'būt tāpēc, es cosmo to bieži daru.. tas liek domāt par seksu.. kas ir labas domas..! liek domāt, ka viss ir ok.. jo seksu gribu, mincenītes gribu utt. un viss būs , un viss notiks... sava veida maza aizmiršanās. bet kad esmu viens. es domāju par annu! par visu.. -
man prātā uzplaiksnī tik daudz domu.. viņas ķermenis, smaržas , garšas, vārdi, skatieni, mirkļi visādi.. un tad es jūtu sevi liesmās... tā lūk ir trauksme.. es nevaru klausīties kaudzēm dziesmu, tās mani nogalina. man viss zīmējās ar viņu.. jebkas- dzirdu ko runājam par solāriju= anna, suši=anna, rihanna=anna, makeup= anna , mode=anna , love-= anna... visur anna .!

kā lai tiek vaļa'. ?!
es reāli saprotu, ka tas ir aizgājis, un tās domas mani ieved ellē!> // un nah es gribu tur .! ? kāpēc es šoreiz nevaru atteikties no domām par viņu>!?
kas ir šajā reizē, kas man notika?! kas ir ar mani!? es padevos ?! padevos kā priekšā!/ kam ?! labprātīgi ?

es nezinu, un nesaprotu kas ar mani notiek.. man tik ļoti ir sāpējis tas viss. man likās ka viss sadegs, un paliks tukšums, bet nekas nerimstās. es guļu zemē dažreiz, un nespēju izturēt sāpes. nav nekā briesmīgāka. man sāpju robeža ir milzīga! esmu sīksts cilvēks! tajā pašā laikā, esmu tik ievainojams. :D mani, tādu veci! jā.. kārtīgu veci. lāga vīru. mani nogāza no kājām tāds skuķis! ??!?
p.s mani vienmēr ir godājuši, nu senāk, ok.. tagad mani leilākā daļa necieš .. bet normāli mani ļoti cienīja, un izteica labus vārdus, vēl skolā.. gan pasniedzēji, gan citi cilvēki. utt. ka es esmu lietaskoks..poh par atzīmēm, sekmēm... bet kā vecis, čalis... cepuri nost :D to vārdu es atceros labi :D tas vienkārši tā bija. es par to tad nedomāju. viss bija ok .. ;D

tagad !? es nezinu, kāpēc es daudzus neciešu, kāpēc esmu darījis sliktas lietas, un kas man tajā patīk ! tā nav laba rīcība. esmu sevi apkaunojis šādā veidā.! bet nu jau es vairs sev nepārmetu. .man ir vai nu pofig, vai arī kaut kāds ļauns smīns sevī. ka kāds vismaz mani ienīst tagad, ja ne mīl :D lol D :D: :D:

žēl ka nozīmi zaudē tuvinieki.. viņu dzīves. un viņi tiešām nezin, un nav pelnījuši zināt.. kādā nolāpītā bezejas sajūtā esmu.


DEPRESIJA :D
Sauciet kaut vai par represiju ... tas nav tas. u nnolāpītasi psihiatrs.. man izraksta zāles miegam! :D vienu laiku, es gulēhu 17h diennaktī :D piecelies, ir sūdīgi, iedzer zāles = guli!
Antidepresanti= cant feel atšķirību :D
trauksmju noņēmēji= nav labi kopā ar aliņu.

un tas viss bija lieki, iet pie tā doka, un dzert viņa recepšu zāles.
pilnīgi lieki. es sevi kontrolēju.. .vienīgi miegam bija ok zāles, bet ar viņām es visu dzīvi nogulētu gultā. nah.. nedzeru vairs neko ..
arī alko D:

tas tā īsumā ..

kas mani izglābs!?
es ? dont think so !? es skraidu pietiekami apkārt glābiņu meklēdams kādas bikšelītēs...
bet tas mani neglābj no tā, ko jūtu sevī. 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
21.02.2016 05:06 |
 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
es mīlu ANNU !
Bet es mīlu meiteni, kura sen ir prom, sen dzīvo savu dzīvi. Sen dara, to kas piepilda viņas sirdi!
Viņa dzīvo , es mirstu! Man ir tik žēl ! viņa mani vienmēr atcerēsies kā agresīvu, nejauku cilvēku. lai arī viņa apzinājās manas jutas, un juta arī pret mani. bet laimīgu es to meiteni nespēju darīt. labi, dažas reizes spēju! man pietrūkst viņas smaida.. :'-(:'-(:'-(
bāl, ja es sākšu, raudāt tagad, es nevarēšu apstāties.

Nu tas īsumā atreferējums :D
21.02.2016 05:10 |
 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
ja es būtu licis prātam strādāt, valdījies, kad vajag. nespītējis. viņa būtu ar mani ..

bet es gribēju savādāk- 100% tīru, bez feika! MĪLESTĪBU. uN tas man arī tika 1sekundi! par kuru es samaksāju laikam šādi. kā ir tgd
21.02.2016 05:14 |
 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
kā viena meitene, mani tā sapisa ! ? :D nesaprotu.. nu kā.. un viņa vēl man teica sākumā- es salauzīšu tev sirdi.. un es atbildēju- es atļauju, es to gribu :D
vai viņa zināja ? un vai viņa to izdarīja speciāli.. un vai viņa mani no sirds mīlēja tos dažus brīžus.
un vai nemeloja, iečukstot man ausī- tu pat nenojaut, cik ļoti es tevi mīlu ...

es nesaprotu >
21.02.2016 05:19 |
 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
un atbildes es nesaņemšu.. :-/
21.02.2016 05:19 |
 
Reitings 67
Reģ: 20.02.2016
kā saka- arlabunakti, saldus sapņus, un jauku dienu (l)(l)(l)(l)
21.02.2016 05:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!