Vai var aizmirst krāpšanu?

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Sveikas meitenes.

Patiesībā jau daudziem esmu stāstījusi šo situāciju, taču vairs negribās apkārtējiem krist uz nerviem ar savām attiecību problēmām. Nezinu ko sagaidu, bet gribās vienkārši izkratīt sirdi.

Situācija tāda, ka ilgu laiku bija ļoti foršas attiecības. Pirmā mīlestība. Draugā biju pārliecināta par visiem 100%, jo viņa uzskati ir diezgan konservatīvi un es zināju kā viņš izturas pret tiem, kas krāpj. Sākām dzīvot kopā, pēc dažiem mēnešiem sākās problēmas gultā, viņš teica, ka vairs negrib mani, jo neizskatos gana labi (svara ziņā). Izrunājām, nolēmu, ka sākšu tievēt. Ilgi tas neturpinājās, laikam tāpēc, ka nedomāju, ka ar mani viss ir tik slikti. Tā nu tas palika. Seksa biežums aizgāja jau līdz 1 reizei mēnesī, bet citādi viss salīdzinoši labi. Nesen atkal sākās šī pati saruna, pateica ka nejūtas laimīgs. Nolēmām šķirties. Pēc tā atklājās, ka viss iemesls problēmām ir bijusi mana paziņa ar kuru viņš vairākas reizes ir gulējis. Kad viss atklājās, no viņa puses sākās milzīga nožēlas izrādīšana, saka ka ļoti mīl, grib būt kopā, es ticu, ka ļoti nožēlo, to var labi redzēt.
No vienas puses šķiet, ka es varu piedod, no otras puses, es tagad visu laiku gaidu, kad atkal kaut kas atklāsies, kad atkal būs cita (tagad zinu, ka viņš var gadiem slēpt citu sievieti), katru reizi kad skatos uz viņu, redzu viņus kopā.
Nezinu ko darīt, jūtas ir, bet tās vienādā mērā mijās ar stipru aizvainojumu. Zinu, ka ja palikšu kopā ar šo cilvēku, viņš mani mīlēs (tikai nezinu vai nekrāps), rūpēsies u.t.t.

Pati esmu ļoti neizlēmīga, itkā šķiet, ka jādod iespēja, jo tas, kas viņam bija nebija mīlestības dēl, pat ne simpātiju, bet drīzāk, pat nezinu kā nosaukt, nejaušība? apstākļu sakritība? asu izjūtu meklēšana?. No otras puses, viss ir tik sāpīgi... Varbūt varat padalīties pieredzē, vai izdevās piedod krāpšanu, vai vienkārši izsakiet domas.... :-(
20.02.2016 17:57 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Saliekot visu kopā, pretenzijas par izskatu, parādījās jau pēc tā, kad pārgulēja ar to meiteni pirmo reizi... Pats arī saka, ka visas pretenzijas bija tā kā aizsargreakcija savai rīcībai.

Łoti mułkiga atbilde... Aizsargreakcija savai rīcībai, bet kāda vella pēc turpināja to darīt? ! Nejau tā bija viena reize.
Un tu vēl domā vińam piedot?
Vińš Tevi krāpj aiz muguras, vēl virza pret Tevi tādas pretenzijas uz krāpšanas pamata?
Padomā, kā Tu izskaties šajā situācijā...
20.02.2016 20:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Prāta aptumsums var notikt vienu reizi, ja tās ir vairākas reizes, tad tā jau ir apzināta rīcība. Ja tev tas šķiet normāli, tad vari nomest svaru, piedot un izklāties viņa priekšā kā Persijas paklājs. Man gan šķiet, ka otrs cilvēks to pamana un nekaunās pēc tam izmantot tik izdevīgus apstākļus. Turklāt, tā vietā, lai viņš vismaz būtu patiess, ka savu zuti nevar biksēs noturēt, viņš vēl uztaisa tevi par resnu govi, ar kuru nav iespējams mīlēties. Nu forši, nu, ko lai vēl pasaka.
20.02.2016 20:09 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Nepiedotu. Galvenokārt tāpēc, ka es vairs nespētu uzticēties un visu laiku šaubītos par jebkuru darbību. Protams, var gadīties, ka tas vairs neatkārtojas, dzīvojat ilgi un laimīgi, bet cik gan liela ir iespēja. Grūti ir šķirties, bet grūtāk ir dzīvot ar apziņu, ka tieši šis cilvēks(ko sauc par savējo) gulējis ar citu, bez problēmām. Prāta aptumsums var gadīties 1x, varbūt vēl otro reizi, bet trešā reize (un visas pārējās), jau ir apzinātas izvēles.
20.02.2016 20:12 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Neizlasīju Riot komentāru, mana doma ir tieši tāda pati.
20.02.2016 20:14 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka tā paziņa viņu pati pameta un viņš atskrēja pie tevis, jo saprata, ka nevienam citam nav vajadzīgs... :D
20.02.2016 20:15 |

Reitings 145
Reģ: 08.08.2014
Ok krāpšanu vel varētu varbūt piedot. Bet par to ka ar tevi neguļ jo redz esi resna cmon sviests. Apmēram tev ir izpūruši mati es ar tevi tadēļ negulēšu. Vairāk ka skaidrs ka viņš tevi fiziski negrib, nav verts atgriezties. pazemosi tikai sevi, pieosi vienreiz, otreiz, trešo reiz tā paies vairaki gadi nelaimīgā apmātībā. Un pa to laiku būsi palaidusi miljons lielisku iespeju. Neesi DURA ;)
20.02.2016 20:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iedomājies ka tu esi porcelāna vāze. Tā bija skaista, tā bija dārga un galu galā ļoti vērtīga sirdī, bet tas uzradās lēta pakaļdarinājuma vāze, arī skaista, ne tik vērtīga, bet sagribējās nolikt tajā goda vietā kur porcelāna vāze vienmēr stāvējusi, nolika to pakaļdarinājumu tur, pastāvēja kādu laiku un beigās atjēdzās ka tā porcelāna vāze tomēr ir labāka un jāliek vien atpakaļ goda vietā kur tai vieta, diemžēl porcelāna vāze dēļ pārvietošanas un nelāgās vietas novietojuma bija nokritusi un ieplaisājusi līdz ar to tā vairs nekad nebūs tāda kā bija. Var jau likt to atpakaļ goda vietā, bet diemžēl tā vairs nekad nebūs tik vērtīga kā bija sākumā.
Bet tas ka vāzei ir plaisa nenozīmē ka tai vairs vispār nav vērtība, jo var atrasties kāds cits, kam porcelāna vāze būs vērtīga ar visu plaisu un tā vietā lai censtos to aizvietot ar citu labāku, tomēr labāk lolos un priecāsies par to vāzi kas viņam ir.
20.02.2016 20:27 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Es galvā pilnībā apzinos, ka ir jāaiziet.. Bet tomēr attiecības bija ilgas un ir grūti to tā miskastē izmest. Sirdī ir vēl jūtas un no vienas puses gribās cīnīties, no otras puses ir ļoti žēl sevis pašas. Bet ja, ar katru dienu no tā kā uzzināju, galvā ar vien vairāk iesakņojas doma, ka jāiet prom...
20.02.2016 20:34 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Katraa cilveekaa miit deemoni. Staasts ir par to, vai mees speejam tikt ar tiem galaa un iistajaa briidii pateikt nee. Ja Tu piedosi savam draugam, vinam buus daudz vienkaarshaak Tevi piekraapt jau otreiz.
Un, jaa, vinsh ir pelniijis 2. iespeeju, bet tai ir jaabuut jau ar citu sievieti, ja vien shii Juusu pieredze kluus par vina maaciibu.
20.02.2016 20:36 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es ne piedotu, ne atpakaļ ņemtu. Priekš kam tādu :-|
20.02.2016 20:38 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Ir tāda lieta, kas protams nav attaisnojums, bet veči viss biežāk krāpj bez jūtām, bet vecenes ar sirdi-piečeras iemīlas(nu karoči apakšā neguļas vecim bez jūtām)
20.02.2016 20:46 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kā tad neguļas :D
20.02.2016 20:49 |

Reitings 17203
apakšā neguļas vecim bez jūtām

Jā, viņas guļas virsū.
20.02.2016 20:55 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Laikam mūsdienās pateikt, ka uznāca prāta aptumsums ir attaisnojums visam. Viņš reāli tevi ilgstoši krāpa ar paziņu. Viņam bija sekss ar citu un tevi negribēja un tāpēc mēģināja ieskaidrot, ka tā ir tava vaina, jo tu esi resna? Nu kāpēc tev tādu?
Zinu, ka ja palikšu kopā ar šo cilvēku, viņš mani mīlēs
Var redzēt kā viņš tevi "mīl".
20.02.2016 20:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Piedod jau var, bet vai vajag? Ar tagadejo pratu saku, ka nevajag jo nekas nekad vairs nebus ka bija pirms krapsanas. NEKAD.
20.02.2016 20:59 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Ir tāda lieta, kas protams nav attaisnojums, bet veči viss biežāk krāpj bez jūtām, bet vecenes ar sirdi-piečeras iemīlas(nu karoči apakšā neguļas vecim bez jūtām)

Principā bieži tas ir taisnība - bet tomēr ja čalis negrib autori, jo viņa esot resna, tās nav jūtas pret viņu, tas ir bullshits. Tādā gadījumā viņam nav jūtu ne pret vienu, un viņš ir nevis krāpējs, bet vienkārši pisējs.
20.02.2016 21:00 |

Reitings 7682
Lielākā daļa man saka to pašu ko jūs, bet kad to saka sveši cilvēki no malas, kas nav ieinteresēti, tie paši vārdi skan pavisam citādi.... Varbūt man vienkārši ar uztveri nav labi...
Tev tiesam saja situacija nak smiekli?Savadak nevaru iztulkot to nirdzigo smaidinu teikuma beigas.
Un pasaki ko tad tu velies dzirdet? Ja tev gan ieinteresetie tuvinieki, gan neieinteresetie svesinieki saka vairak vai mazak to pasu? Gribi zalo gaismu? kadas damas punjkjaino pieredzi, ka var un vajag piedot? KO tev tas dos? Neko.
20.02.2016 21:04 |

Reitings 7682
Saliekot visu kopā, pretenzijas par izskatu, parādījās jau pēc tā, kad pārgulēja ar to meiteni pirmo reizi... Pats arī saka, ka visas pretenzijas bija tā kā aizsargreakcija savai rīcībai.
kada aizsargreakcija? tupa salidzinasana.
20.02.2016 21:05 |

Reitings 17203
Vecis kurš savu sievieti mīl nemaz nepamanītu tik traki pāris Kg izmaiņas klāt vai nost, jo viņš mīl viņu un ta mīlestība tomēr visu drusku nomiglo. Drīzāk nevis svarā ir problēma, bet gan vīrieša galvā, ka viņš vienkārši tevi tā vairs nemīl. Stāstīt jau tagad viņš var ko grib, bet gan jau vienkārši atjēdzās ka tomēr bija labi iekārtojies un grib to atpakaļ. Kas tad tur, ja piedevi atkārtotu krāpšanu, tad gan jau arī būsi gana glupa lai piedotu vel entās un pie tam ar to pašu veceni.
20.02.2016 21:07 |

Reitings 7682
vel ieveroju, ka autore mineja, pirmais parmetus par lieko svaru bija pec pirmas puisa pargulesanas. tatad,ka jau mineju tupa salidzinasana. ja pirms tam butu piljiijis un pecak saticis citu uz kuru stav, cita runa.
20.02.2016 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits