Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Punča fotosesija

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Sveiciens piektdienā :)
Mazais vēderā aug ar minūtēm, drīz sāksies atvaļinājums un jāsāk mazliet plānot punča fotosesiju.(l)
Vai Jums bija šāda bildēšanās? Mājās, studijā vai pie dabas? Vīrietis piedalījās vai tikai jūs?
Kā ar tērpiem, iztikāt ar mājās jau esošo apģērbu, pirkāt jaunu vai varbūt kaut kur īrējāt?
Varbūt ir kādas idejas ko var izmantot priekš fotografēšanās?- audums, ziedi, vainadziņš, saulessargs utt? kādas vēl idejas? Gribas lai ir kāda gara kleita vai kas tāds, bet pirkt tikai uz to brīdi negribās, varbūt ir kādas idejas kā kko sakombinēt, lai ir gan izdevīgi, gan skaisti?
Domāju, ka bildēšanās būs ārā pie dabas, tas varētu būt maija mēnesis., fotogrāfs būs cilvēks kurš tikai tagad tam pievērsies, kamera ir profesionālā, bet bildēšanā īsti pieredzes nav, tikai izieti kursi, tāpēc gribas lai esmu arī ar savām idejām.
19.02.2016 12:11 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Vīrietis piedalījās vai tikai jūs?

Veči ar piedalās :D

19.02.2016 12:20 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Man pašai vēl nav bijusi šāda izdevība un tik drīz par māmiņu nekļūšu, bet atļaušos padalīties ar savām nākotnes idejām.
Siltajā sezonā noteikti izmantotu izdevību fotosesijai pie dabas.
Man patīk tās fotogrāfijas ar plandošajiem audumiem. Pie jūras tādus skaistus kadrus viegli noķert, jo vējiņš gandrīz visu laiku. Bet dārzs, skaista pļava, mežs šķiet piemērota vieta.
Ja gaidāma meitenīte - ziedi šķistu piemēroti un dikti skaisti. Ja puisītis, tad, manuprāt, rūpīgi jāpārdomā par to izvēli, jo ar tiem var nedaudz nošaut greizi. Dabā esošie ziedi, plaukstošās ābeles, ķirši, plūmes gan man šķiet piemērotas gan meitenītei, gan puisītim, jo gaišs piestāv abiem dzimumiem. Bet tas tiešām ir gaumes jautājums. Es taisītu fotosesiju bērniņam, lai izaugot viņam ir prieks paskatīties, tāpēc uz dzimumu lieku akcentu, sevi atstātu otrajā plānā. Bet taisītu tā, lai pašai prieks atcerēties.
Ņemtu līdzi arī bērniņa tēvu.
Tik man nav ne jausmas par fotosesijas laiku. Rīts vairāk možs, atsvaidzinošs, bet vakarā tāda jauka romantika. Gan jau prasītu fotosesiju visai dienai, cik nu tajā laikā spēki atļautu. :-)
19.02.2016 12:38 |

Reitings 605
Man arī ļoti patīk tie tērpi ar vieglajiem audumiem, bet man diemžel nav tādas kleitas, uz vienu dienu pirkt arī negribu, tāpēc domāju varbūt var izmantot kādu audumu, bet nu jādomā.
varbūt vēl kādai ir kādas idejas vai pieredze?
Gribētos zināt vairāk ko ģērbt, ko ņemt līdzi, jebkādu informāciju kas var būt noderīga.
Varbūt uztaisīt kādu plakātu ar kādu uzrakstu? ... un tad viņi palika trīs! (l)
varbūt vēl kāda ideja?
19.02.2016 13:17 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pasērfo pa pinterestu, pilns ar idejām.
19.02.2016 13:20 |

Reitings 605
Protams internetā arī skatos, bet iespējams, ka kāda var ieteikt arī ko foršu.
19.02.2016 13:38 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012

šādu kleitu, manuprāt, diezgan viegli sataisīt pašai, audumu iepirktu uz svaru, smuka bante un gatavs! :)

Patīk ideja par dūmu svecēm, tiesa gan, piemēri nav tie skaistākie. :-D Ar gaisīgo kleitu kopā varētu būt ļoti forši! (l) Ļoti patīk bildes no pludmales, kur gaisīgās kleitas mirkst ūdenī, bet maijā tam noteikti būs par aukstu!
19.02.2016 14:28 |

Reitings 248
Reģ: 28.12.2015
Es zinu,ka viena māmiņa paņēma vnk baltos aizskarus no mājām un tad tā forši tur ietinās viņos.
19.02.2016 14:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits