Kā lai neuztraucās? Bail

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Sveikas!
Es nespēju vairs klusēt. Pirms četrām dienām bija sekss. Ar savu vīrieti kopā esam vairāk kā 1.5 gadu. No tā - gadu jau dzīvojam kopā. Man - gandrīz 25, viņam - 30. gadi .

Viņš jau sen ''čīkstēja'' ka ļoti vēlās bēbīti. Viņam ļoti patīk bērni - ar tiem var ucināties ilgi. Prot kaut kā atrast kopīgu valodu. Man ir pretēja nostāja - esmu pārāk jauna (es tā uzskatu) lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Tad nu tajā liktenīgajā vakarā, protams mans vīrietis beidza manī. Prezervatīvu neizmantojām.
Par to ka beidza - to pateica tikai pēc tam. Man bija šoks, asaras, histērija. Teicu, ka es bērnu nepaturēšu (ja iekritīšu) , būs aborts. Viņš teica, ka ja es tā izdarīšu - šķirsimies.

Bet viņš - mierināja mani un teica, ka sen jau bija laiks bērnam. Un ka tas nav nekas šausmīgs un viņš ļoti vēlās mazuli. Būt tētis. Galu galā viņam ''gadi'' un grib būt jauns tētis.
Un par cik mani nekādīgi ieprieks nebija sanācis mani ''pierunāt'' uz ģimenes pieaugumu, tad izrīkojās šādi.

Man ir panika joprojām. Šķiet viss ir sabrucis - nākotnes plāni, viss. Uztaisīšu testu pēc pāris dienām. Vēl par agru. Ko es sasodīts teikšu saviem vecākiem? Man ir tāds kauns, bāc par to ka meita, kas vienmēr ir bijusi centīga, gājusi pretī saviem mērķiem, īsts paraugbērns - pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados. Ne ātrāk. Bet tik ilgi draugs gaidīt negrib.

Es piedzimu vecākiem, kad viņiem bija 21. gads. Bet tie bija citi laiki, tad vecmeitas skaitījās jau no 22. gadu vecuma.

Es draugam teicu, ka maniem vecākiem viņš pats lai paziņo. Man tas vienkārši nebūs ''iekšās''.
Mani vecāki arī ir sasodīti par jaunu. Viņiem - 47. gadi. Kāds opis, kāda ome???!!! Es to nespēju vnk tā iedomāties. Viņi pucējās, izklaidējās, atpūšās , ceļo pēdējo gadu kopš esmu prom no vecāku mājām.

Tētis man ir stingrs raksturā, ļoti bail to būtu paziņot viņam it īpaši.
Un darbā - uzņēmumā strādāju 1.2 gadus - kad stājos darbā, intervijā uzņēmuma vadītājs teica, ka lai neplānoju bēbi divus gadus vismaz. Es teicu, jā apstiprinoši - es neplānojumu nemaz, man būtiska ir karjera un izglītība.

Un tagad, kad tests (ja uzrādīsies kā pozitīvs) - tad ir autā.
Es vairs nezinu, man ir sasodīti bail. Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Ko es gribu, es nezinu. Izkratīt sirdi un varbūt nedaudz mierinājuma...
Padomus, kā rīkoties gadījumā ja tests būs pozitīvs. Kā to ''pasniegt'' vecākiem..

Vienreiz kad bijām manu vecāku mājās - panesās kaut kāda tēma par bērniem. Draugs izspļāva, ka es negribot. Mamma smejoties ar joku teica - ''A Tu viņai nejautā, vai viņa grib, vai nē.. )
16.02.2016 14:02 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Vecā dziesma, arī ar visu var gadīties un tad laikam lai bērns mierīgi cieš, jo ''tā nebija runāts un negriboties'', jo stāšanās dzimumaktā nemaz nenozīmē, ka var būt bērns, nē, nē. Tad nu tāpat sievietei jādomā, aborts, kas arī nav labs nevienā no punktiem, vai paturēt.
27.02.2018 09:07 |

Reitings 8847
Un abi var nezināt, ka iekrita, tikai saņemt rezultātu, kad jau ak galīgi seeen par vēlu.
27.02.2018 09:09 |

Reitings 1465
Ko jùs te vēl diršat ????? Nav jau zb???? Kā vistu bars- klu, kluk!!!!!
Es šito fkin tēmu administrācijai jau nostućīju , vēl m***** nav izdzēsusi!!!
CIK VAR MALT VIENU UN TO PAŠU?????? Besī arā tiešām!!!!!!!!!!!
27.02.2018 09:26 |

Reitings 8847
Mocheato, taču pašas lieta, lai gan par tevi pat vairs nav runa.
27.02.2018 09:45 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Es tiešām nesaprotu tos pārus kam tik ļoti atšķirīgs viedoklis bērnu jautājumā...
Nu kāpec tad esat kopā? Kapēc jauzspiež sava vēlme vai nevēlēšanās otram cilvēkam? Ja es negribētu bērnu, bet vīrietis ļoti gribētu, es nemaz netēretu tā vīrieša laiku, jo ir skaidrs ka kaut kad kādam butu jāpiekāpjas šajā situācijā, un ja es negribu tad tas tieši to arī nozīmē un no manas puses piekāpšanās nebūtu, bet es arī negaidītu ka otrs to dara, labak lai iet un piepilda savu dzīvi, nevis visu laiku ir blakus nelaimīgs, vai čīkst un mēģina pierunāt. Nu kāda jēga...
Tas pats ar tiem kas grib bērnu un tad gadiem cer ka otrs, kas negrib vispār, pārdomās...vai vēl trakāk, izspēles šitadus gājienus kā autorei. Šķiras daudz muļķīgu iemeslu dēļ....bet šis man liekas gana nopietns iemesls attiecību izbeigšanai.
.....
Par autores situāciju....tādiem cilvekiem tiešām bērnu nevajadzētu, 25 gadi, pieaugusi sieviete, bet paniko kā tīne un vēl satraucas ko vecāki teiks. Prātā 16 ne 25.
27.02.2018 09:48 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Ko jùs te vēl diršat ????? Nav jau zb???? Kā vistu bars- klu, kluk!!!!!
Es šito fkin tēmu administrācijai jau nostućīju , vēl m***** nav izdzēsusi!!!
CIK VAR MALT VIENU UN TO PAŠU?????? Besī arā tiešām!!!!!!!!!!!

Ja pašai prātiņa tolaik nebija savu netīro veļu nemazgāt publiski, tad par ko sašutums tagad? Vairāk jāpiedomā, ko raksti internetā, lai pēc gadiem pašai nav kauns. 8-)
27.02.2018 09:51 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
lai dzemdētu, jo dzīvē vēl nav nokārtotas dažas lietas - karjera , savs uzņēmums.. tas viss karājās kaut kur astē.

Krjeras meerkji jau sasniegti? Uznjeemums jau ir?
pēkšņi savos teju 25. gados kļūs par mammu. Esmu jauna, nevēlos arī savu augumu čakarēt. Mans ideālais laiks kad kļūt par mammu būtu 30 gados.

Tu domaa, ka 30 gados augums "nechakareesies"?
Man bērni ne visai patīk. Es par tiem NEKO nezinu un neinteresējos - jo nav manu interešu lauciņš.

Taa ir maaksla, ko apguust, kad piedzimst beerns.
27.02.2018 10:21 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Bordo es autores "dusmas" nezinu kā pareizāk pateikt saprotu. Nu piemēram,ja es pirms gadiem 2 būtu pastāstījusi ,ko personīgu ,sāpīgu,bet atrastos kāda/kāds kas to atkal pieminētu, kaut es to jau sen būtu aizmirsusi un tad nu vesels bars to dienu dienā no jauna maltu. Starp citu ir tāds teiciens,kas notiek lasvegasā,tas paliek lasvegasā, kādēļ ,tad nevarētu šo attiecināt arī uz šo? Kas bija pagātnē,lai paliek pagātnē:-)
27.02.2018 11:00 |

Reitings 1465
Piekrītu Sognare . Tas paliek nekurienē.
Ir pagājuši divi gadi. Cilvėki mainās. Apstākłi mainās.
Bet redz dažām cosmo mazohistēm patīk uzplēst brúces. Paldies!
27.02.2018 11:25 |

Reitings 10
Reģ: 30.08.2015
Mocheato, izliekot savas problēmas internetā, turpmāk rēķinies, ka šitā būs visur. Tas nepavisam nav forši, bet tāda ir interneta tauta.
27.02.2018 11:41 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Beidzot bērt cilvēkam sāli brūcēs!!!
27.02.2018 11:52 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
*Beidziet
27.02.2018 11:52 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Lasgo piekrītu,ka ar to ir jārēķinās,bet saprastu ,ja tā būtu tiko" uzcepta",pirms mēneša,bet ne jau pirms 2gadiem, tak pa tiem 2gadiem tik daudz kas varēja mainīties,bet nē tomēr tāpat atrodas tādi cilvēki kas ņems un atgādinās kas bijis pirms gadiem diviem.
Un nav runa,ka izliekot internetā problēmas ir jārēķinās ar šādu situāciju,bet par situāciju, kopumā, tikpat labi var kādam personīgi pastāstīt un tad pēc diviem gadiem tas cilvēks ņems un kā Serēna teica,bers sāli brūcēs.
27.02.2018 12:23 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
izliekot savas problēmas internetā, turpmāk rēķinies, ka šitā būs visur. Tas nepavisam nav forši, bet tāda ir interneta tauta.

Nez, kas tad to "interneta tautu" rada, ja ne pašas lietotājas? Tas, ka cilvēks pirms 2 gadiem atvēra ļoti intīmu tēmu, ir viens. Otrs, ar kādu baudu te dažas saskrēja pakratīt savus pirkstiņus un vēlreiz noaudzināt Mocheato.
27.02.2018 12:25 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Sorry. Nepamaniju ka veca tēma.:-D
27.02.2018 12:26 |

Reitings 8847
Baigais jau nu aizliegums runāt par vīrieša atbildību, nu drīzāk abu pušu atbildību - tāpēc tādiem vārdiem nav noteikti jāizpildās, tieši parāda, ka absolūti nekas prāta līmenī nav mainījies. Ja tas sen pagājis, vēl jo vairāk, ja viss oki doki - gadās stulbas diskusijas, so what. Tāpat ne pirmā un pēdējā reize, kad vecai tēmai kaut ko turpina. Man piemēram palika interesanti par to, ka alimentus varētu neprasīt, ko te kāda diezgan kardināli minēja, jo es tam nepiekrītu nevienā punktā.
27.02.2018 14:12 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Man piemēram palika interesanti par to, ka alimentus varētu neprasīt, ko te kāda diezgan kardināli minēja, jo es tam nepiekrītu nevienā punktā.

Kāpēc? Ja sieviete ar viltu paliek stāvoklī un vīrietis bērnu negrib un nav gribējis un, piemēram, piedāvā apmaksāt abortu, un sieviete nepiekāpjas, kāda velna pēc viņam par to bērnu jāmaksā 18 gadus? Man tas vienmēr ir licies negodīgi pret vīriešiem šādās situācijās turpretī sieviete ir tiesīga izlemt pati paturēt grūtniecību vai nē, neskatoties, ko saka vīrietis.
Koks ar diviem galiem šī tēma.
Ja paplašinām tēmu arī mātes tiesības bieži vien ir pārmērīgas un parasti pēc šķiršanām bērns paliek pie mātes un tēvi savu bērnus nav tiesīgi redzēt, bet redz alimenti jāmaksā. Tad jau sievietei arī vajadzētu tēvam maksāt kkādu sāpju naudu par to, ka viņš nevar satikt savu bērnu.
27.02.2018 20:34 |

Reitings 8847
Selene,
pirmkārt, to jau nevar pierādīt - tā ir cilvēka morāle, godaprāts utt. Tāpēc jau saka nepiekopt pārtrauktos;
otrkārt, pat ja kāda no pusēm uzspiež, tad cietēja daudz vairāk ir sieviete, ar visu savu ķermeni, risku, ne vīrietis;
treškārt, pa vidu tam ir bērns, kuram vajadzīga iztika, ja ir tas sliktākais gadījums un nu ir sasista sile un bērns ir pieteicies. Protams, arī daudz ko citu bērnam vajag, bet nu nauda ir vajadzīga, tāpēc kādā no gadījumiem būtu nepareizi novelt visu atbildību par turpmāko tikai uz vienu, jo cieš jau bērns, lai cik prāta būtu tiem abiem vecākiem un vispār esi nokļuvis tādā prātam neaptveramā situācijā, kad viens izdomā, ka upsī, būs tagad bērns un viss, aizmirsu izvilkt.
Jāņem jau vērā, ka arī izsargājoties viss nav 100proc droši, tad jau arī varētu sākt domāt, kurš nu tagad vainīgs, kuram vairāk jāatbild, jo it kā jau lietoja kontracepciju, kaut dubultdrošu, kas nozīmē, ka negribēja tagad bērnu un nebija gatavs. Tad gan sabiedrība kaut kā maigi attiecas uz vīrieti, ka nu jā, gadījās, nabadziņš, bet sieviete redziet pati vainīga.
Protams, jādomā vispār, ar ko ir kopā, kā pieņemts risināt tik būtiskus jautājumus - lai nav vienpersoniski izlemts kaut kas, kad vienkārši izlasot, jāsaķer galva par visu pēc kārtas.
27.02.2018 22:32 |

Reitings 8847
Nu nav garantijas nekad, bet tā ir lieta, kur ir pārāk daudz faktoru, iesaistīto pušu, lai tik vieglprātīgi attiektos.
27.02.2018 22:45 |

Reitings 8847
Ja
28.02.2018 13:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits