Reitings 82
Reģ: 10.03.2015
Tas ir normāli, ka cilvēks pelna ok bet visu naudu izmet visādām itkā uber inovatīvi krutām lietām lietām kas 90% stāv pažobelē vai lietots kā parasti ikdienas rīki?
Nu piemēram izlemj ka vajag divriteni vienkārši ar ko šad tad pabraukāt - nopērk kautkādu uber kruto pa 650 eur kautgan gana ok parastus var nopirkt par 100-200 eur, prasu kādēļ tieši šis pa tādu cenu - saka ka vot izlsījis ka šis ir spec ražojuma līnija- rāmis speciālā izliekumā, riteņi spec tur kautkādi. Ar šo riteni pabraukā labi ja 4-5x gadā. Nopērk kautkādu īpašo siera griešanas nazi - nazis kā nazis bet esot spec sieram - vizuāli tādas rieviņām sānos bet tā parasts nazis izskatās - 200 eur. Beigās to lietojam kā parastu nazi ikdienā.
Nopērk itkā ultramodernu vēdera preses trenažieri pa 150 eur- 4x palieto un tagad stāv pažobelē jau mēnešiem utt. Nopērk modernu vīna pudeļu attaisīšanas komplektu - tādā kastītē tur korķvīķis ar rāmi, kakliņš liešanai un vēl 4 pribambasi - 90 eur ... 2x palietojām jā kruta bet tāds čakars ka reāli to var lietot kad apkalpo augsta ranga viesus pie galda - tusiņos daudz ātrāk un vienkāršāk ir vienkārši atkorķēt un no kakliņa liet.
šādi pirkumi ir teju katru mēnesi - ''skiet viņš uzļeras uz jebkēdu reklāmu kur reklamē jebko kas ir jauns kruts inovatīvs utt, lai gan prakstiskajā ziņā piln;ibā var bez tā iztikt

Bat taipašā laikā knapi velkam galus, auto atļauties nevaram - tiklīdz kāds draugs rīko jubileju kur ārpus pilsētas mums vienmēr jālūdz draugiem lai aizved.
16.02.2016 12:20 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
visticamāk cilvekam bērnībā bijis tā, ka naudas nav bijis un rotaļlietas ar maz bijušas, tapēc tādiem naudas summa īsti nav svarīga, galvenais ir nopirkt kko ūber forši un tad apmierinās vajadzība :)
16.02.2016 13:12 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Clémence Poésy,
izrāvi vārdus no mutes! :D
16.02.2016 13:12 |

Reitings 82
Nu kāda tur teikšana, pa lielam visa mana kopējā maka naudas daļa arī aiziet teiskim puse komunālie par dzīvokli un pārtika pat ja es ēstu paarstu cilvēku produktus. Te bonusā pat saņemu itkā uber pārtiku un baudu uber citas lietas - tāak nav īsti itkā par ko man sūdzēties no drauga puses domājot.

Pirms dzīvoju ar viņu kopā mitinājos 45kvadrātu dzīvoklītī ko visu apmaksāju un ēdu parastu rimi pārtiku un nauda ik mēnesi palika pārdemsit eur pāri. Tgad kad dzīvojam 110kvadrātu dzīvoklī tie komunālie ir lielāki un pat ja nebūtu kopējā maka un man būtu jāsedz puse komunālie un jāēd kautvai parasta pārtika - arī man vairs no savas algas nekā īsti pāri nepaliktu.
16.02.2016 13:19 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Paņemiet kredītu mašīnai( jaunai, no salona vislabāk), tad zaudējiet darbu( bankrotē uzņēmums, atlaiž, whatever), iekrājumu nav, apmaksāt neko nevarat, mūkat uz Norvēģiju/Īriju/UK un postojat delfu komentāros, cik slikta valsts.

Šķiet, ka nav izpratnes par reālo dzīvi nevienam nav jums.
16.02.2016 13:20 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu varbūt tad ir vērts padomāt kā nopelnīt vairāk ?
16.02.2016 13:21 |

Reitings 82
Bet nu domāju būtu liels retums cilvēki kas pelna pie 2 000 eur bet gribēdami auto to nevar itkā atļauties... mums draugu lokā ir cilvēki kas strādā pat pa nieka 450 eur bet ir auto :-D
16.02.2016 13:22 |

Reitings 82
wee
Man gan ir tāda sajūta ja pelnītu vairāk tad arī šo uber lietiņu ko nopirkt būtu vairāk un kopējā situācija nemainītos.
16.02.2016 13:25 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
viena gan... bērnam tēta nav.... par citiem radiem lieta tāda ka gandrīz visi ir prom Anglijā uz strādāšanu un vienīgais rada gabals kas Lv ir dziļos laukos ar saviem lauku nebeidzamajiem darbiem... pat ja atrastu laiku un brayuktu palīgā tas būtu ļoti dārgi jo dzīvo teju Lv otrā galā ....

eu, denise, kur tavs bērns? :D

uzrāvos uz trolli(s)
16.02.2016 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits