Sveikas! Zinu, ka šī tēma jau daudzreiz malta, kā lai aizmirst bijušo? Es pat nezinu ko gribu, laikam jau vienkārši izkratīt sirdi. Jūtos salauzta un vāja. :'-(. Tātad iepazinos ar viņu caur draudzeni, jo viņš ir manas draudzenes drauga labākais draugs. Mēs bijām tāda forša četrotne. Es viņam uzreiz iepatikos un viņš centās mani aplidot un iekarot, un tad arī viņam izdevās. Čatojām, izklaidējāmies, pavadījām laiku kopā. Tas viss bija kādus divus mēnešus. Laikam viss bija pārāk labi, lai turpinātos vel ilgi. Pēc draudzenes dzimšanas dienas, kur pirmo reizi biju viņu paņēmusi līdz, bet tur viss bija lieliski, vairs nekādu ziņu no viņa. Es arī nerakstiju, jo gaidiju. Vārda dienā apsveica, bet vairs neko. Tā nu pagāja gandrīz mēnesis, soc tīklos laikus spieda. Tā nu es viņam šodien uzrakstiju, kas par lietu, kapēc nekādu ziņu vairs. Viņš atbildēja ka nav gatavs attiecībām un nesaprot pats sevi. Tā nu atvadījos un novēlēju veiksmi. Bet sirsniņā tas iedūra. Kapēc vīriešai tā dara?! Iekaro meiteni, dod cerības, bet pēc tam pamet!