Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sāpināja

Reitings 84
Reģ: 23.12.2014
Sveikas! Zinu, ka šī tēma jau daudzreiz malta, kā lai aizmirst bijušo? Es pat nezinu ko gribu, laikam jau vienkārši izkratīt sirdi. Jūtos salauzta un vāja. :'-(. Tātad iepazinos ar viņu caur draudzeni, jo viņš ir manas draudzenes drauga labākais draugs. Mēs bijām tāda forša četrotne. Es viņam uzreiz iepatikos un viņš centās mani aplidot un iekarot, un tad arī viņam izdevās. Čatojām, izklaidējāmies, pavadījām laiku kopā. Tas viss bija kādus divus mēnešus. Laikam viss bija pārāk labi, lai turpinātos vel ilgi. Pēc draudzenes dzimšanas dienas, kur pirmo reizi biju viņu paņēmusi līdz, bet tur viss bija lieliski, vairs nekādu ziņu no viņa. Es arī nerakstiju, jo gaidiju. Vārda dienā apsveica, bet vairs neko. Tā nu pagāja gandrīz mēnesis, soc tīklos laikus spieda. Tā nu es viņam šodien uzrakstiju, kas par lietu, kapēc nekādu ziņu vairs. Viņš atbildēja ka nav gatavs attiecībām un nesaprot pats sevi. Tā nu atvadījos un novēlēju veiksmi. Bet sirsniņā tas iedūra. Kapēc vīriešai tā dara?! Iekaro meiteni, dod cerības, bet pēc tam pamet!
14.02.2016 21:11 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
gatavs attiecībām un nesaprot pats sevi.

Vot šo debīlismu es nekad nesapratīšu. Drīzāk pasaki kā ir - vai nu nav tā dzirkstele vai ir cita.
14.02.2016 21:17 |

Reitings 84
Miss Joker jā, piekrītu tev. Man jau arī šķiet, ka kāds cits iemesls tam visam.
14.02.2016 21:22 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Izklausās pēc viena mana stāsta. :D
Aizmirsīsies tad, kad uzradīsies kāds cits un vēl labāks :)
14.02.2016 21:23 |

Reitings 84
Celfie - cerams, bet tieši šis puis bija tas, kurš lika man aizmirst par iepriekšējām attiecībām, lai gan tās bija pasen. Deva cerību, lika priecāties un aizmirst par problēmām. Lai gan tas nebija ilgs laiks, paspēju pieķerties, bet tagad apdedzinājos. :-(
14.02.2016 21:30 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Pff, tas jau nekas nav, sievietes parasti pavelk līdz 2 gadiem vai vairāk un tad uzmet.
14.02.2016 21:37 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Un uzradīsies nākamais, un atkal viss būs labi. Zinu, ka grūti, bet ar laiku iemācīsies šādus tirliņu izgājienus pie sirds neņemt
14.02.2016 21:40 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Mani arī puisis iekaroja, sākumā dāvanas, komplimenti, uzmanība utt. Un vēl vienu ziņu arī nekad neaizmirsīšu, kur teica, ka kopīga nākotne bla bla bla, grib bērnus, ģimeni, sniegs man visu. Beigās notinās ar to, ka visa vaina ir manī un es vispār esmu tāda un šitāda :-D:-D trulie vīrieši. Skaties, ka vēl pēc mēneša neatlien pie tevis uz vēdera. Jo vairāk iepazīstu jaunus cilvēkus, jo lielāki divkoši man reizēm viņi liekas 8-)
15.02.2016 08:34 |

10 gadi
Reitings 3744
Reģ: 06.05.2014
Man tas pats, kas Monai. Bija vēl kāds mēnesis atlicis līdz kopīgai nākotnei - plānojām dzīvot kopā. Un tad viņš pazuda. Ik pēc pāris mēnešiem uzraksta. Ja sākumā katru reizi tas bija kā cerību stars, tad tagad ir tīri vienalga. Bet nu jā, sākumā teica, ka vaina bija viņā - neesot bijis gatavs nekam vai arī ātri viss apnīk, pats nezināja. Pēcāk atnāca man gara sms no rīta, ka visa vaina manī :D vajadzēja toreiz atbildēt, ko tad vislaik atgriezies pie manis, bet nu jā... Apstulbu un uzrakstīju "ok" :D
15.02.2016 08:53 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Man bija līdzīgi - ar puisi biju kopā pāris mēnešus, sākumā izturējos vēsi, taču viņš bija uzstājīgs ar savu jūtu izrādīšanu, tad sāku pieķerties un vienā jaukā dienā viņš vnk notinās. Viņš gan teica, ka esmu skaista, forša utt, bet pats neesot pārliecināts par savām jūtām. Galvenais, tajā pašā dienā dažas stundas agrāk viņš vēl runāja par kopīgu nākotni...es biju ne tik sāpināta, cik šokēta. :-/
15.02.2016 09:23 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
aiiiiii kā es visu šito zinu :D Man tas notiek vienmēr, kad iepazīstos :D es pat nezinu, ko es daru ne tā, vai vnk izvēlos ne tādus vīriešus.... nu neko, pārdzīvoju jau vienmēr, bet kkā pāriet. Tāda sajūta, ka man vnk nav lemts :D

Bet nu jā, taisnība ir, ka viss aizmirstas līdz parādās kāds cits, bet atkal līdz laikam, kamēr tas cits tev atkal iespļauj dvēselē :D :D neverending story :D
15.02.2016 09:47 |

10 gadi
Reitings 4271
Reģ: 02.01.2011
un sievietes esot tās neizprotamās.. :D
15.02.2016 12:39 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Es no tādiem turos pa gabalu. Lielākoties pietiekami ilgi noturu vienkārši draudzīgu kontaktu, lai saprastu, ko no tāda sagaidīt. Ar tagadējo arī pēc pirmajiem 2 nepilniem mēnešiem bija viens brīdis, kad biju jau gatava pieņemt faktu - šķirsimies. Ātri izmainīju savu pieeju viņam, nomainīju taktiku. Tagad par to runājot, viņš izskaidroja savas tā brīža jūtas. Problēma bija citādāka, sarežģītā dzīves posmā ieleca attiecībās. Kopīgi tiekam ar to galā. Bieži vien vīrieši paši uzvedas nesaprotamāk par sievietēm. Pēc viņu gājieniem vispār neko saprast nevar.
15.02.2016 13:16 |

Reitings 47
Reģ: 06.04.2015
Kas gan tur nesaprotams?
Tiklīdz viņa izrāda savu pieķeršanos, tā vīrietim nostrādā "Šitā nolauzta. ..Nākošā!", vai arī "Danunafig, ja man visu laiku šitā kaklā kārsies", vai arī "Pieķērās, tagad no manis prasīs atbildību, Danunafig!"
24.02.2016 16:06 |

Reitings 47
Vot šo debīlismu es nekad nesapratīšu. Drīzāk pasaki kā ir - vai nu nav tā dzirkstele vai ir cita.

A priekš kam vīrietim tā saruna? Lai sagaidītu meitenes dusmas vai asaras?
Jūs domājat, ka sievietes nesprāgst? Pamēģiniet kādu no viņām pamest! :)
24.02.2016 16:08 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Federika:-D tad visu dzīvi blakus vienam vīrietim jātēlo, ka esi vēsa un tev nav jūtu un kad viņš saka, ka mīl tevi, tad tu iekšēji arī, bet saki nē, es neko nejūtu? :-D Muļķības, gribētu, lai pakomentē sievietes, kuras ir laimīgas attiecībās. Man liekas normālus vīriiešus šāda rīcība tieši atgrūž.

Tiklīdz viņa izrāda savu pieķeršanos, tā vīrietim nostrādā "Šitā nolauzta.

Tas ir nepilnvērtīgiem, nepiepildītiem vīriešiem, kas savus panākumus skaita tikai pēc tā, cik nolauztas.
25.02.2016 08:31 |

Reitings 47
Mona
Priekš kam vispār vēl neskaidrās attiecībās kautko par mīlestību kladzināt?
Viņš saka, ka mīl? Nu lai saka! Iedod buču! Ja jautās vai mīli, pietiks ar "man ir labi ar Tevi" vai ko tamlīdzīgu, buču un apskāvienu.
Nu nevajag uzbāzties ar savu mīlestību, ja vēl nav pagājis pietiekami laika un nav vagons ar emocijām izdzīvots, lai būtu skaidrs, ka šis cilvēks nenozudīs vienā jaukā dienā. Tie vīrieši tādi bailīgi... :D
25.02.2016 22:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits