Neons - Jā, protams, man svarīgākais ir precīza informācija par tevi pašu, kas uz atbildēs uz maniem jautājumiem. Katrai programma protams tiek izstrādāt personīgi, turklāt šajā programmā es vēlos izmēģināt kaut ko jaunu, tā kā tauki deg pie noteiktas slodzes, tad man ir svarīgi kāds ir jūsu pulss un elpošanas biežums, kuru izstāstīšu kā parēķināt.
Beibuks - Mācos fizioterapeitos, nav atsevišķa trenera sertifikāta! Es trenējos vairāk kā 6gadus. Nekad neesmu tendējusi uz sasniegumiem un slavu - medaļām kausiem, bet sekojusi līdzi savai un citu labsajūtai, tāpēc varu bez kautrēšanās teikt, tādi acīm iekārojamu medaļu un kausu man nav! Pirms 2, 3 gadiem vesela kompānija - sākām trenēt vīriešus un sievietes ārā, ielas vingrošanā, tā kā dalībniekiem ļoti patika mans vadības stils, man lūdza veidot savu grupu, pēc gada izveidoju tikai meiteņu kolektīvu, kuru vadīju viena pati ik pa reizei pieaicinot citus prasmīgus sportistus un trenerus, tomēr viss pajuka dēļ tā, ka meitenes nevar atnākt laicīgi, bet vēl pirms pašas ziemas savācu nelielu 3cilvēku kolektīvu, kas nāca uz treniņiem disciplinēti, un šajā laika posmā es iemācījos to, ka treneris treniņu laikā nedrīkst būt iejūtīgs, viņam ir jābūt stingram.