Draudzene krāpj vīru

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Mana draudzene krāpj savu vīru, un tas man liek justies ļoti nelāgi :-( Protams, es viņu nenodošu un negrasos stāstīt viņas vīram, par to nav runas. Bet kā lai skatās acīs vīram kopīgajos pasākumos? Tās visas sarunas par viņas mīļāko... es to neatbalstu, es jūtos kā līdzatbildīga. Saka, ka tas, kādi ir mūsu draugi, tādi esam arī mēs paši, un es negirbu būt tāda :'-( Dodiet kādu padomu
04.02.2016 09:19 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
es jūtu līdzi līgavai, jo vecis nebrauca līdzi :D
04.02.2016 15:53 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nu re, es arī krāpu, pus gadu krāpu savu puisi. Bet kas man iemācīja krāpt? Viņš iemācīja.

Nu protams, kāpēc tev vajadzētu uzņemties atbildību par savu rīcību. Vienmēr citi vainīgi. Krāpt bija tava izvēle. Neviens te revolveri pie galvas neturēja. Šādi attaisnojas tikai bezmugurkaulnieki. Ja tā lepojies ar faktu, ka krāp, tad līdz galam, nevis - mani puisis iemācīja - sāc uzņemties atbildību par savu rīcību.

Draudzenes, lai arī kādi kašķi būtu, nenodos. Jā, var nepatikt, var to pateikt un izrunāt meiteņu starpā, bet NEKAD laba, īsta draudzene nenodos otru, pat tad, ja viņai tas nepatiks.

Un, ja tavu draudzeni krāps, kā tu spēsi viņu atbalstīt?
04.02.2016 15:54 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
wee

es isti to pari nepazinu, mums bija tiiri "aizdoshanas" attiecibas un biju no "draudzenes" dzirdejusi par vinjiem kaut ko, cik laimigi utt... Neko vairaak. Es zinot sevi un zinot savu viiru, abi divi brauktu maajaas (jaa, ja man ir slikti, piekusiens, man vajag maajas), moshka paliktu labak un tad bauditu savu kazu nakti... bet fakts kaa taads, ka ir ari tadas "daudzenes".... labi, ka man ir palikusi tikai viena un tur tochna nekas tads nevaretu notikt....

bet vispaar taadas krapshanas teemas - nu, pa lielam, lai jau katrs dara ko grib, ja mani kraapj, lai krapj, ka es nezinu, lai tas neitekmee finansiaalo stavokli, lai majas neatstiepj veel vienu beernu vai slimiibu.... Katram ir savas vertiba sun sirdsapzinja. Es zinu, ka es nevaretu nokrapt, vismaz sodien taa domaju.
04.02.2016 15:56 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Un, ja tavu draudzeni krāps, kā tu spēsi viņu atbalstīt?

ielidishu ne pa teemu, bet manai labakajai draiudzenei bija aizdomas, ka vinju kraapj, nu neko nopirku biljeti pie sevis, pilnu ledusskapi ar rose vinjas miljako viinu, shnjabi,cipsus, saldumus un taa vinja man te dzeera, lidz saprata, ka tur nav cita seiviete, bet cita probleema....
04.02.2016 16:00 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Raven, kur es bļin teicu, ka es vainoju savu bijušo tajā, ka es viņu krāpu? Iemācījos krāpšanu no viņa, nu un? Es uzņemos atbildību un nenožēloju NEKO. Un kāpēc lai nožēlotu? Redzi, tu nezini, kādēļ tā meitene tā dara, bet tu nosodi. Tu nezini mani, bet nosodi. Nē, nu ja tev tas palīdz justies tīrai un kārtīgai, tad labi. Esmu bezmugurkaulnieks, esmu mauka un tā tālāk. Man vispār vajadzētu degt elles liesmās par lietām, ko esmu darījusi un daru. Labāk? :)

Arī šai situācijai iets cauri - alkohols, meiteņu vakari. Jebkas, kas neļautu gruzīties. Man manas draudzenes ir svarīgas - var rakstīt jebkurā laikā, aizskriešu, ja vajadzēs viņām mani :)
04.02.2016 16:09 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Ja krāp kādu, tad turi muti ciet. Es nevienai draudzenei netaisos kaut ieminēties, ka savējo krāpu, kur nu vēl draudzenei kurai draugs ir bijis iesaistīts ;-)8-);-)
04.02.2016 16:14 |

Reitings 3647
Raven, kur es bļin teicu, ka es vainoju savu bijušo tajā, ka es viņu krāpu? Iemācījos krāpšanu no viņa, nu un? Es uzņemos atbildību un nenožēloju NEKO. Un kāpēc lai nožēlotu? Redzi, tu nezini, kādēļ tā meitene tā dara, bet tu nosodi. Tu nezini mani, bet nosodi. Nē, nu ja tev tas palīdz justies tīrai un kārtīgai, tad labi. Esmu bezmugurkaulnieks, esmu mauka un tā tālāk. Man vispār vajadzētu degt elles liesmās par lietām, ko esmu darījusi un daru. Labāk?

Pirms "viņš iemācīja", krāpšanu uzskatīji par kaut ko nepieņemamu? Ja jā, tad tu nebūtu pati krāpusi, ja nu vienīgi, kā jau teicu - bezmugurkaulnieks, kas ļoti ātri maina savus principus. Ja iepriekš krāpšanu neuzskatīji par kaut ko nosodāmu, tad tavā situācijā tas ir apsveicami - tāds tādu atrada.
04.02.2016 16:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es nevienai draudzenei netaisos kaut ieminēties, ka savējo krāpu, kur nu vēl draudzenei kurai draugs ir bijis iesaistīts

un man kāda pārmet manu morāli ! :D

re īstās sievietes daba , kad vajag ieriebt otrai , tad būs pirmā , bet kad tas skar pašu tad vairs nav tik traki :D
04.02.2016 16:22 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Esmu bijusi situācijā, kad zinu par krāpšanu. Neko nedarīju, nevienam neko neteicu. Tagad gan šie pāri ir šķīrušies tāpat, sievas uzzināja. Vienā gadījumā draudzību saglabāju tikai ar vīrieti(bijusī sieva tiešām izrādījās ar putniem) otrā gadījumā paliku draugos ar abiem.
04.02.2016 16:25 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu beidza jau krāpt vai vel nē?
04.02.2016 16:27 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
raven, jā, 15 gados ticēju mīlestībai līdz mūža galam, pirmās attiecības arī uzskatīju, ka būs līdz mūža galam. Krāpšanu pārcietu ļoti sāpīgi, bet pa 6 gadiem raksturs ir mainījies, nesāp un pati esmu to darījusi. Tu tak pamperos vairs nečurā - katram pienāk laiks pieaugt. Nu es pieaugu no rozā brillēm un pasakām, ka "viņi dzīvoja ilgi un laimīgi". Ja kādai tas nav pieņemams, tad vai nu viņa tiešām ir svētā vai melo sev.
04.02.2016 16:37 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Manas vecaas draudzenes nekad nav bijusas ideaalas sievas ,un tas man laikam tiesi patika-klausijos visus tos vinu piedziivojumus,ka kaut ko taadu romantisku.Es nekad neesmu nosodijusi nevienu sievieti,kuraam ir bijusi miilaakie!
Tas nav mans,nekad neesmu fiziski kraapusi savus viirus,bet loti labi atceros "savu dakteri",un reizeem domaaju-ja viirs zinaatu ,cik loti biju vinam tomeer piekeerusies.
Laikam ir iemesls tomeer,ja sieviete meklee kaut ko aarpus maajas-kaut kas gimenee tomeer tad pietruukst.To pasu es vareetu teikt arii par viiriesiem.
04.02.2016 16:59 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāda jēga no draudzības, ja draudzenes priekšā vienmēr jāizliekas par baltu un pūkainu? Ja cilvēks nevar būt viņš pats-ar savām vājībām, trūkumiem un grēkiem? Ja uzticēšanās tiek pievilta?
Vai autore pati gribētu, ka viņas draudzene visus viņas noslēpumus atklāj citiem?
04.02.2016 17:09 |

Reitings 3871
Teika _spoliite-tiesi taa,ja nevar pienemt to cilveeku,kaads vins ir,tad nav ko to draudziibu taalaak turpinaat.
04.02.2016 17:12 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Es nekad neesmu nosodijusi nevienu sievieti,kuraam ir bijusi miilaakie!

+++
Ir man draudzene, kas krāpa savu draugu, nu jau šķīrušies abi, viņa zina manu viedokli šajā jautājumā - neatbalstu, bet tajā pašā laikā nenosodu, uzklausu, un nekad nevienas draudzenes draugam to neteiktu
04.02.2016 17:14 |

Reitings 3647
Laikam ir iemesls tomeer,ja sieviete meklee kaut ko aarpus maajas-kaut kas gimenee tomeer tad pietruukst.To pasu es vareetu teikt arii par viiriesiem.

Tad tas jāpārrunā ar partneri, nevis jākrāpj. Un tad brīnās, ka tik daudzas laulības tiek šķirtas.
04.02.2016 17:15 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+++Solo

Raven
Nevajag tēlot supermenu, kas izglābs pasauli. Nodevība ir un paliek nodevība arī tad, ja nodevējam pašam mērķis šķiet cēls.
04.02.2016 17:18 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Smieklīgi lasīt, kopumā, jo abām diskusijām kopīgs ir tikai vārds "krāpšana"

Ou nē, kopīgs ir tieši tas, ka persona zina, ka kāds no pāra krāpj un ir viņa izvēle stāstīt to otram vai nē, un iepriekšējā diskusijā taču tika noskaidrots, ka vienalga jāatver tam nabadziņam acis, kuru krāpj un viss! Svešs cilvēks var iet stāstīt un pazīstams nevar? Viss taču balstījās uz to, ka tie, kas piesedz krāpšanu (pat ar vienkārši šī fakta neatklāšanu) to atbalsta! Tā kā atšķirības ir ļoti maz, vai krāpj ar Tevi vai Tu zini, ar kuru krāpj. Kur tad paliek morāles principi tagad, kad runa ir par draudzeni? Tad jau sanāk, ka tie morāles principi, ka otram jāatver acis pirms viņš paguvis tikt pazemots visa mūža garumā, nedarbojas tad, kad runa ir par to, ka krāpējs ir labs draugs? Kaut kā galīgi greizi, manuprāt.
Kā jau iepriekš teicu, nav jālien citu cilvēku darīšanās nevienā gadījumā, kaut vai māte tēvu krāpj, nu nav jālien.
04.02.2016 17:18 |

Reitings 3871
Raven-loti biezi diemzeel ir taa,ka tas viirs ,vai sieva atklaaj kaut ko savai otrai pusiitei,tad ir tas lielais tracis un skirsanaas!Es zinu loti maz gimenu,kur viss tiek normaali izrunaats ,paarunaats,kur abi zin pat par saansoliem ,un dziivo taalaak.
Diivaini skan,bet ne vienmeer romantiska piekersanaas,arii seks noziimee to pasu ,ko miilestiiba!
04.02.2016 17:19 |

Reitings 3647
Es zinu loti maz gimenu,kur viss tiek normaali izrunaats ,paarunaats,kur abi zin pat par saansoliem ,un dziivo taalaak.

Tā jau ir tā problēma pamatā - cilvēki vairs nesarunājas. Viņi domā, ka attiecības notiks pašas no sevis. Viņi pārtrauc interesēties viens par otru un atsvešinās. Arvien mazāk cilvēku uzņemas atbildību par savu rīcību, savām emocijām kā arī ir kļuvuši ārkārtīgi savtīgi. Ir izveidota ilūzija, ka prieku un laimi var nopirkt, bet šī ilūzija ātri izzūd un tad jāpērk kaut kas jauns. Ģimene ir zaudējusi vērtību, tas ir bēdīgi.
Baisi paliek lasot tekstus "draudzene krāpj vīru", "krāpju puisi, viņš mani".
04.02.2016 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits