Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Raven, man tieši tāpat kā wee ir pofig uz citiem un ceru, lai viņiem ir pofig uz mani. Bet tas tāpēc, ka zinu, esmu pieredzējusi - neviens nekad, nekad nezina patiesību. To patiesību, kas valda attiecībās. Tāpēc cilvēkiem no malas nav nekādas daļas gar to, nevajag jaukties iekšā. Tāds ir mans viedoklis.

Wee gadījumā tas nav tikai ar attiecībām - bija tēma, kur sievietes bērni skraidīja pa dzīvokli un traucēja kaimiņiem, kur Wee skaidri pateica - viņai vienalga, kā varētu traucēt citiem, viņa tāpat turpinās darīt ko grib un tādu pašu attieksmi gaida no pārējiem. Neuzskatu šādu dzīves filozofiju par normālu, it īpaši, ja tā audzina jauno paaudzi.
03.02.2016 22:53 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Saki, bet Tu nekādā veidā nevarētu izprast/ samierināties, ka tas otrs arī ir viņa bērns, viņa asinis, turpinājums, kas arī ir pelnījis tēti? Protams, nekādā gadījumā neiet runa, ka viņš ar to otru sievieti laiku pavadītu kopā, bet tikšanās ar bērnu - vai tas nebūtu Tev pieņemami?

skarbi , bet nē nevarētu ..... es kā sieviete , ja paliktu stāvoklī no vīrieša kurš negrib ar mani attiecības vai nu taisītu abortu vai tas būtu tikai mans bērns ( es ceru, ka var labi saprast ko es ar to gribu teikt ). Es nediedelētu savam bērnam tēvu.
Es nevarētu samierināties ar staigājošu splāvienu man sejā un tad jau vīrietim būtu jāizvēlas , es ar savu ( viņa bērnu ) vai cita sieviete ar bērnu ( viņa bērnu ), vai atbildot uz raven jautājumu ,tikai to otro bērnu. Es nepieļauju citus variantus un šī nebūs situācija kur ar mani var iziet uz kompromisu. Kā arī šo radušos situāciju risinātu tikai ar savu vīrieti, zinot savu temperamentu, ja tā sieviete būtu ar tik pat asu raksturu ( es zinu kādas rakstura iezīmes piesaista manu vīru ) , tad es neizslēdzu iespēju arī, ka nonāktu līdz skandālam ar roku palaišanu. Lai kādus scenārijus jūs man nepiedāvātu , es nevaru iedomāties, kam būtu jānotiek , lai es normāli komunicētu ar kādu no tām piegulētājām ( neatkarīgi ko viņa zināja vai nezināja tieši tāda viņa ir manās acīs) , kaut viņām būtu dvīnīšu banda no mana vīrieša. Mēs te varam apelēt pie morāles principiem, bet vispirms par kontracepciju būtu jādomā sievietei , kā nekā tas ir viņas ķermenis un viņas tālākā dzīve.
03.02.2016 23:00 |

Reitings 11162
Wee gadījumā tas nav tikai ar attiecībām - bija tēma, kur sievietes bērni skraidīja pa dzīvokli un traucēja kaimiņiem, kur Wee skaidri pateica - viņai vienalga, kā varētu traucēt citiem, viņa tāpat turpinās darīt ko grib un tādu pašu attieksmi gaida no pārējiem. Neuzskatu šādu dzīves filozofiju par normālu, it īpaši, ja tā audzina jauno paaudzi.

:D :D

jo mans bērns man ir pirmajā vietā un mana meita nesēdēs rātni , jo redz tantei no kaut kāda dzīvokļa traucē , ja traucē tantei, tad tā ir viņas problēma , viņa var pārvākties ( uz māju piemēram ), var likt izolāciju saviem grieztiem, variantu ir simtiem, Var arī atcerēties , ka vecums nāk ar kurlumu, bet bērni kādreiz izaug :D
03.02.2016 23:03 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
raven, ko uzēdies wee? viņa taču tev savu viedokli neuzspiež, tikai pauž savas domas. aizskar, ka kāds var būt citādāks?! :D
03.02.2016 23:10 |

Reitings 11162
es vēl gribēju piebilst par šo

Nauda nē, laiks jā.

nauda nāk un iet , tā ir nepastāvīga , nenopirkšu šodien vīnu, aiziešu rīt uz restorānu vai sazin vēl ko , bet laiks tikai sarūk, tieši tapēc nauda nav svarīga , bet laiks , ir ! :)
03.02.2016 23:35 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
nauda nāk un iet , tā ir nepastāvīga , nenopirkšu šodien vīnu, aiziešu rīt uz restorānu vai sazin vēl ko , bet laiks tikai sarūk, tieši tapēc nauda nav svarīga , bet laiks , ir !

+++ tieši manas domas. Protams, bet būtu jābūt samērīgiem tiem maksājumiem. :)
03.02.2016 23:37 |

Reitings 3647
Trīne1, Wee es novēlu tikai labu, tāpat, kā citām meitenēm. Ar tavu raksturu gan jau grūti dzīvot, bet savā ziņā arī vieglāk. Krāpēju nenovēlu pat ienaidniecei. Interesanti lasīt viņas viedokli par visiem niansētajiem jautājumiem, ko uzdodu, jo viņas viedoklis ļoti atšķiras no mana. Viņa ļoti interesanti izsaka savu viedokli, ārkārtīgi strikti. Var teikt - mani interesē arī viedokļi, kas nesakrīt ar maniem.

Wee, ja tagad uzzinātu, ka labākās draudzenes puisis viņu krāpj ar vienas nakts sakariem, tu viņai neteiktu? Un, kad viņa dabūtu kādu sts, kas ietekmētu viņas spēju palikt stāvoklī, tevi nemocītu sirdsapziņas pārmetumi. Vai arī tev arī pret labākajām draudzenēm ir tāda - man vienalga - attieksme?
03.02.2016 23:38 |

Reitings 11162
Protams, bet būtu jābūt samērīgiem tiem maksājumiem.

es gan sliecos uz pēc iespējas mazākiem, bet tas jau vairs nav tik svarīgi :)
03.02.2016 23:39 |

Reitings 3647
Nauda nē, laiks jā.

Par šo gan mūsu domas 100% vienādas.
03.02.2016 23:39 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Raven - manas labākās draudzenes vīrs man vienā ballītē uzmācās. Tā, ka man pat nopietni sāka palikt no viņa bail. Es to maigā veidā mēģināju pateikt draudzenei . Un pat nestāstīju visu, ko viņš teica vai darīja. Taču viņa uzstāja, ka nē, tas bija joks un nav viņa stilā..
Tad nu tā arī tas palika. Godīgi sakot, domāju, ka viņš viņu krāpj. Bet no sirds ceru un novēlu, ka nē. Vai es kādreiz vēl mēģināšu viņai uz to norādīt? Nē, tas viņu sāpinātu. Viņa šobrīd ir ļoti laimīga ar viņu. Vienreiz prasīju - vai esi par viņu 100% pārliecināta. Viņa atbildēja, ka jā. Kamdēļ šo pārliecību graut, ja tieši tā ir viņas laimes pamatā?
03.02.2016 23:48 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
raven, paldies! man ir brīnišķīgs raksturs un mani neuztrauc, kas notiek citu gultās, nesāp par to, ka mīļākā kādam paliktu ātrāk stāvoklī kā es. ;)
03.02.2016 23:54 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Lakricia, paldies, tu uzrakstīji to, ko es gribēju rakstīt. Es neesmu slikta draudzene, es zinu to, ka mana draudzene ir laimīga, laimīgu viņu dara ilūzija par perfektu ģimeni. Vīrietim vajag seksu. Viņš to saņem un viņš aizmirst par tām citām un atgriežas mājās pie savas sievietes. Ir 21.gs bet, ticiet vai nē, pasauli vēl joprojām valda instinkti. Esmu bijusi gan tā, kas krāpj, gan tā, ar ko krāpj. Es labprāt pastāstītu vairāk, bet negribu šo tēmu padarīt par traci vistu kūtī. :-P
03.02.2016 23:59 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
pag, a vai tad laiks netiek tērēts lai to naudu nopelnītu? viņa kādam arī tā no gaisa krīt?
04.02.2016 00:02 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Mana tēma! :D Mani krāpa, manā mājā, ne pārāk ilgi, bet krāpa! Ne pārāk nesen uzzināju, ka par to zināja ex vīra labākais draugs un viņa druška. Patiesībā, būtu bijusi pateicīga kaut vai anonīmai sms, ka mani krāpj. Nebūtu, paldies Dievam, tikai dažus mēnešus vazāta aiz deguna un dzīvojusi savā sapņu laulībā, iespējams būtu ātrāk "ostījusi" gaisu.

es zinu to, ka mana draudzene ir laimīga, laimīgu viņu dara ilūzija par perfektu ģimeni

Tā domā tikai Tu. Mani vis iradi, draugi arī domāja, ka man ir tik lieliska ģimene. Ka man ir vesels bērns, gādīgs vīrs, normāli sievietei ir kauns atzīt, ka viņas laulība reāli "nestrādā" un attiecības nav kā vajag...

neviens nekad, nekad nezina patiesību. To patiesību, kas valda attiecībās. Tāpēc cilvēkiem no malas nav nekādas daļas gar to, nevajag jaukties iekšā. Tāds ir mans viedoklis.

cilvēkiem nav nekādas daļas, līdz trešais netiek ievilināts šajās attiecībās. Arī autore tika ievilināta un vazāta aiz deguna, iespējams, ka viņa negrib atzīt, ka viņai grauž, tādēļ grib ieriebt un pastāstīt un zini, es viņu atbalstu! Pateikt ir viens, bet noticēt un šķirties ir piekrāptās draudzenes lēmums...

Nesen vien bija diskusija, kur 8 gadus meitene nezināja, ka bija nokrāpta, kā diez ir dzīvot ar tādu domu, ka vīrs ir krāpis tik sen atpakaļ un iespējams ne vienu vien reizi?
04.02.2016 01:20 |

Reitings 11162
Wee, ja tagad uzzinātu, ka labākās draudzenes puisis viņu krāpj ar vienas nakts sakariem, tu viņai neteiktu? Un, kad viņa dabūtu kādu sts, kas ietekmētu viņas spēju palikt stāvoklī, tevi nemocītu sirdsapziņas pārmetumi. Vai arī tev arī pret labākajām draudzenēm ir tāda - man vienalga - attieksme?

es pieļauju, ka pieauguši vīrieši zin, kas ir prezervatīvi , tapēc izlaidīsim varbūtības par sts , bet tā lielos vilcienos, nē mani nemocītu sirdsapziņa ja draudzene noķertu sts.
Daudz kas ir atkarīgs no apstākļiem kā es to uzzināju , bet pa lielam , priekškam ? Kas es blakus stāvēju un sveci turēju ? nu ko es viņai varētu teikt? Es redzēju tavu Jānīti bārā spaidamies ar Anniņu ? Man tiešām grūti iedomātie šādu situāciju.....
Ja kāda man ko teiktu par manu vīru , viņa bez dosjē un foto vismaz uz 10 lpp, var pat klāt nenākt, jūs nesaprotat kā var klusēt, bet es savukārt , kā var līst citu dzīvēs , tik ļoti....

Vienīgais, kam es pateiktu, ja redzētu ka sieviete laiž pa kreisi , ir mans tētis , kapēc ? nu man ir personīga nepatika pret viņu un es būtu pārlaimīga ,ja man viņa nebūtu vairs neka jāredz, bet nu man būtu jābūt pārliecinātai par 200% un šīs jau ir manas fantāzijas bez reāla pamatojuma :)

un , raven, es esmu ļoti elastīgs cilvēks , ar mani dzīvē iziet uz kompromisu nav problēmu , bet ir lietas kuras man ir kategorisks nē un tas nemainīsies pie nekādiem apstākļiem. Ja 10 gadus atpakaļ man teica, ka tas ir jaunības maksimālisms un dzīve mani pārmācīšot, tad jo vecāka kļūstu , jo vairāk sapotu , ka taisnība ir manā pusē.
04.02.2016 07:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Autore, mes, man domat, neesam aitas. Tavi nodomi nav tiri. Ko nozime, tagad japadoma ko rakstit lai neparprot?! Tur nav ko parprast. Vai tu cengies izdomat ka lai mazina savu vainu saja situacija? Pretiga baaba. glabeja atradusies.
04.02.2016 12:13 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāpēc viņa ir pretīga bāba? :D viņa dara to, ko viņa grib! Grib - raksta, grib - neraksta! Viņai ne par vienu citu nav jādomā! Pēc šāda principa daudzas kosmietes dzīvo, kāpēc gan lai autore nedarītu tāpat? :-D
Autore - nu, uzrakstīji?
04.02.2016 12:21 |

Reitings 11162
viņa dara to, ko viņa grib! Grib - raksta, grib - neraksta! Viņai ne par vienu citu nav jādomā!

nu tad nav ko prasīt
kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli!

:D :D
04.02.2016 12:35 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
No sākuma jau viņa šaubījās, bet prieks, ka izlēma tomēr uzrakstīt :D pretīga bāba gan viņa tāpēc nav. Normāls sievišķis, kura dara kā viņai pašai gribās 8-)
04.02.2016 12:42 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
es esmu bijusi tās vietā,kurai pasaka, paldies ka acis atvēra. Sāpēja nenormāli.Un ja tā meiča nebūtu pārvākusies uz citu pilsētu tad man liekas, es viņai zilas ačteles uzkrāsotu.....tikai pati nesaprotu par ko.....es nevaru uzspiest citam savas vērtības.
04.02.2016 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits