Forši, no cosmo uzzinu, ka mans vīrs ir lupata, jo man ir pieeja viņa internetbankai un kartei. Mums vnk mājās nav - tava nauda, mana nauda.
Značit, gulēt un dalīt ar cilvēku gultu, dzemdēt viņam bērnus ir OK, bet ielīst (kaut gan nešķiet atbilstošs vārds) viņa akontā ar VIŅA akceptu ir mī un žē..
Es vispār to nesaprotu, līšanu otra kontā, vienalga precēti vai neprecēti. Un zinu, ka citas sievietes to mierīgi dara, kontrolē vīrieša naudas plūsmu. Manā skatījumā vīrietis šajā situācijā ir lupata, vecis zem tupeles.
Es ar savu ne mūžam tā nerīkotos, citādi zaudētu vīrišķību manās acīs.
Mans draugs man atļauj līst viņa internetbankā, un ņemt naudiņu, cik man vajag.
Kopīgs budžets ir kaut kas viens, bet pieejas otra kartēm un i-bankām.. šajā ziņā esmu vienisprātis ar Vilionata.
Šī darbība - līšana i-bankā paver pietiekami daudz iespējas noslēgt darījumus un uzņemties saistības, lai to (pieejas paroles, kodus) uzskatītu par info, kas nav jādod nevienam citam.
Man, piemēram, nav pieņemama ne maka, ne kontu, ne soc.portālu, un tamlīdzīgu lietu pieeja, jo man tas nav nepieciešams. Vispār. Nemaz un nevienā mirklī.
Ne jau autore ar čuguna pannu izsita no puiša paroles un tagad trenkās visu naudu pa labi un pa kreisi.. Nu, tādi šausmu stāsti!
nepieciešamības gadījumā sieva var rēķinus apmaksāt