BrightYellow - tad tā varētu būt. Es droši jaucu. Pieļauju, ka tad arī Alfā tas bija Essence stends. Nu re - atmiņa mani pievīla :D
google nezin atbildi par Catrice?
Ameliya, es Valmierā medīju kopš decembra Catrice konsīleri, tā arī neesmu dabūjusi... psarīju solīja līdz jaunajam gadam - nebija, tagad vairs neko nesola
Kas jums tajā Catrice konsīlerī tik ļoti patīk? Es izmēģināju tieši šo izslavēto toni un mani galīgi neuzrunāja, salīdzinot ar citiem šāda veida konsīleriem, jo nelikās pietiekoši izgaismojošs un arī noturība nebija nekāda labā. Pirku pirms kāda mēneša, un Drogu stends vēl bija pilns :-D
garsigs_persiks - man pirmkārt konsīleris ir perfektā tonī (izcila saderība ar manu ādas toni). Manai ādai 100% nomaskē nevēlamos defektiņus un piepūderējot noturība ir vismaz 8h - tieši tik, cik man ir nepieciešams. Bet izgaismošanu no šī konsīlera es galīgi negaidu - tas paredzēts maskēšanai ne izcelšanai.
Viva Voleros, ok, tad viss skaidrs. Vienkārši es tik gaiša toņa konsīlerus pērku tikai zam-acu, zoda, deguna un pieres zonas izgaismošanai. Man priekš defektu nomaskēšanas viņš liekas nedaudz par vieglu.
Viva Voleros precīzi aprakstīja manus sajūsmas iemeslus. Un kas ļoti liels pluss, tā konsistence nav tāda pārāk krēmīga, ar eļļainu bāzi, kā daudziem citiem konsīleriem. Šo, kur noliek, tur paliek.
Vēl ko atklāju - defektu nomaskēšanai tik ļoti izšķiroša nav konsistence, bet tehnika, kā konsīleris tiek uzklāts.