Kāda ir lasījusi grāmatu "Kā būt parīzietei vienmēr un visur"? Interesē atsauksmes, jo maksā padārgi. Nevaru saprast, vai man, manos 20 gados un ar lielu lasīšanas pieredzi, ir vērts lasīt ko tādu, vai arī šī grāmata vairāk domāta tīnēm?
Tīnēm un tādām pajaunām dāmām redzēju reklāmu un nopirku izlasīju nu lasīšanas pieredze man liela labāk nepērc sakrāj un ietaupi naudu kam noderīgākam;-);-);-)
Gismos pilī taču nevar grāmatas ņemt uz mājām.
Nezinu kā citām, bet man patīk grāmatu lasīt mājās, ērti iekārtojoties dīvānā ar tējas krūzi, nevis sēžot pie glad publiskā vietā, pilnīgā klusumā:-/
Vatsons
Grāmatas pils neiepērk, tas ir likums izdevniecībām, ka no katra izdevuma 10 eksemplārus tur jānogādā (obligātie eksemplāri). Ne tikai grāmatas, bet arī žurnāli, brošūras, grāmatas utt. Tāpēc tur ir viss.
Cilvēki dzīvē pārāk daudz gaida no citiem-pasaki,parādi,iedod,aizdod,izdari.Vispirms vajag uz sevi paļauties,nevis citiem,pamēģināji,nesanāca,tad jautā,nevis uzreiz,pasniedz man uz paplātes.
Cilvēki mēdz arī pārāk daudz mācīt citus kā dzīvot, tas tā, fyi ;) Un ne jau internetā spriest par cilvēka spējām dzīvot paļaujoties uz citiem, ne sevi.
Tavi komentāri un spriedelējumi par tēmu šeit, manuprāt, ir lieki. Bet forums ir forums, un pilnībā saprotu tavu vēlmi izteikties :D