Mani tie lipekļi kaitina - pakete padusē :P. Pirmkārt, nekādi nevaru iemanīties tos normāli ielikt un vienmēr kaut kas ielīp ne tā. Otrkārt, man traucē, ka kaut kas tur ir ielipināts un sajūta, ka paduses vairs nevēdinās. Īpaši nepatīkami, ja apģērbs kopumā ir viegls.
Bet pretdabiski šķiet arī visi Maxim, kas aiztur svīšanu pilnībā. Galu galā svīšana ir normāls process un sviedri nerodas tikai ādas virspusē un, ja pretsviedru līdzeklis tiem neļauj izdalīties, kur tie paliek...
Cenšos arī izvēlēties apģērbu, uz kura sviedri mazāk manāmi un izvērtēt, cik biezi ģērbjos, lai gan bieži ir ļoti grūti atrast optimālo kombināciju - ja apģērbs piemērots aktivitātēm ārpus telpām, ieejot telpās tas pārāk silts. Vismaz man tā ir bieži un nevaru vien nobrīnīties par cilvēkiem, kas lielveikalos ziemā spējīgi klīst pilnā ekipējumā, kamēr pārdevējas darbojas krekliņos ar īsām piedurknēm.
Pašai vislabāk patīk neveiksmīgo pirkumu tēmā kritizētais Occitane Verveine zīmuļdezodorants. Bet reizēm lietoju arī Sante kristālu dezodorantu un, ilgstošāk to lietojot, šķiet, ka svīst mazāk.
Bet nu virs +25 vasarā un pilsētā, manuprāt, nesvīst vispār ir neiespējami.