Izskatās, ka šodien beidzot iesim ārā, ja vien nelīs. Tagad mēģinu padzert tēju, kamēr bērns aizņemts. Un tad jau pēcpusdienā arī vīrs būs mājās no darba.
Laiks aiz loga taads-nekaads, apmaacies. :-/
Draugs buus maajas peec 3h no darba, bet mees ar deeluku te cillojam8-).
Gribu sodien uztaisiit uzpuuteni, bet redzees kaa tur buus. Veel dereetu vistu iemarineet vakarinjaam... (t)
Esmu darbā! :'-( Gribu, lai ātrāk paskrien tās četras darba stundas un varu nodoties patīkamākām nodarbēm.
Man tik ļoti nepatīk šādi laikapstākļi, neko īsti nevar ārā padarīt, ne šis ne tas..
Vispār, vakardienas beztēmā meitenes mani sakārdināja ar suši, ceru šodien šo vēlmi īstenot :D. Un vēl man kārojas rumkolas, to arī centīšos vakarā realizēt :D
Pie manis gan fantastisks laiciņš - saulīte spīd(l) Dzīvoklim logi vaļā...
Brokastīs sakārojās salātiņi no tomāta un sīpollociņiem. Vismaz būs arī vitamīnu deva.
Ieliku mazgāties veļu..varbūt būs pat ārā jāizkar,lai forši izvējo.
Gaidu vecākus ciemos, aizbrauksim papusdienot ārpus mājas par godu manai dz.d. Gribētos vēl piekert klāt kaut ko no dabas neaudz ārpus Rīgas,bet pagaidām nav idejas, jo tētis nevar daudz pastaigāt. :-|
Vakarā jau uz konci, beeidzoot. Biłetes man laikam kabatā no 2015ā pavasara. :D
Murrra, ir,ir viņai gripa, ja jau ārsts tā teica. Iedomājies,kāda škrobe būs, ja cosmo dakteres tagad pateiks, ka viņai pēc simptomiem tomēr gripa nav, tad būs vēl lielāks kreņķis,ka netiek uz to koncertu. Veseļojies, Linda_!
Tad ceru, ka man nav gripa, visu nakti nomocījos pie poda, likās, ka vispār būs no iekšām jātvadās, pat padzerties nebija jēgas. Tagad ir labāk, bet temperatūra, tagad nevaru saprast, gatavoties slimot vai pāries ātri. Ja nemaldos pāris dienas atpakaļ Meksikankai bija kas līdzīgs...Kā Tev beidzās viss?
marissa, tagad paralēli gripai plosās arī vēdera vīruss. Mums visiem mājās bija, ieskaitot mazuli. Bet ne tik smagi, ka visu nakti pie poda jātup. Aprobežojāmies katrs ar 1 vemšanas reizi. Sorry par detaļām :-P
marissa ir kaut kads vēdera vīrus pirmās 24 h ir vemšana un caureja pec tam paliek tik nogurums un nespēks.
Veseļojas kam javeseļojas :)
es atkal 3 dienu mokos ar zobiem vairs nezinu ko lai iesāk. Laikam būs jasaņem drosme un februārī jaaiziet pie zobārsta.
Manai mammai bija tas vīruss, vienu dienu vēma &co, un tad vairākas dienas nespēks un nogurums :-(:-(
Es pagaidām turos, taisu dzērveņu suliņas, ķiplokmaizītes.