Es reti kad esmu tik agri augšā , bet šodien tik daudz darbu , ka neko nepaspēšu , ja no gultas izlīdīšu pēc 11 .... Es vakar uzzināju , ka 19.03 MP būs Noize mc, tad nu situ priecīgi plaukstiņas , jo es dievinu to čali (l)(l)(l)(l)
MEITENES!
Man pretī tikko apsēdās skaistākais vīrietis, ko esmu jebkad redzējusi. Viņš lidos turpat, kur es. Gribu, lai sēž man blakus lidmašīnā, tas būtu kaifs, ne lidojums :D
Sēžu un sarkstu un VIŅŠ IR TIK SMUKS. Nezinu, vai būtu pieklājīgi viņu mēģināt pa kluso nofočēt :D
te_nav_ko - lūdzu! :) es gan laikam pati taisītu, jo man būtu slinkums izvēlēties no visa piedāvājuma un gaidīt, kamēr atnāks :-D
Seduction - iečekošu uz lielajā Rimi šokolādi :-) paldies! Un diezvai man ir tik svarīgi iemīlēties suši :D bet ja nu gadīsies, zināšu kur un ko ņemt :D
Mēs vienreiz ar meitenēm iegājām tajā yolo, nez, mani kaut kā nesaistīja, viss tāds netīrs izskatījās, apkalpošana arī tāda dīvaina, nezinu
viņi strādā uz līdzņemšanu , bet tākā es eju uz blakus pļavu ar suni staigāt , tad man nav grūti pa ceļam ieskriet .... un suši tur ir garšīgi , nu vismaz man garšo un ļoti ....
wee, vari braukt uz manu sālsmaizi :D būs suši un kompānija ,vienīgais, ak nepazīstami cilvēki :D
Ieva294 nofotgrāfē! :D Noteikti. Es pirms pāris dienām veikalā arī vienu skaistuli nofočēju, man likās, ka viņš pamanīja, bet nu kamoon :D
]Apple_pie, nezinu, paģību + elpas trūkums, sirds neiet tādā ritmā, kā vajag. Slimnīcā teica, ka NEZINOT kas man kaiš :-D Bet nu, tgd viss ok, vēlāk došos pie ģimenes ārsta, lai kkur tālāk nosūta :-)
Ieva, jā, nobildē un liec tik iekš cosmo, ievērtēsim :-D Baigā jau romaņķika tā iepazīties.. :-P