Ja pareizi atceros, tad es biju tā, kas uzrakstīja toreiz to komentāru... :D
Jā, bērns ir un tik tiešām - kārtība arī ir saglabājusies un tas man neliekas normāli. Jāsaka, ka tomēr arī blogeres dzīve ir mainījusies - viņa ļoti daudz ceļo un biži nav mājās (cik nu varu spriest), līdz ar to, bērns noteikti ir vai nu pie aukles, vai nu tiek ņemts līdzi un tad jau attiecīgi ir nodrošinātas izklaides un mājā bardaka nav. Nezislēdzu arī iespēju, ka pirms bildēm tiek viss sakārtots. Nu un pats galvenais - viņiem ir gana naudas noalgot mājkalpotāju un aukli vienā personā. Kaut kā es maz bildes esmu redzējusi ar kaut kādām kopīgām rotaļām vai bērnu izklaidēm. Pastaigas, bildes no ceļojumiem viesnīcās, pie draugiem, un daži profesionālās sessijas kadri. Pavisam nedaudz kaut kādi momenti no mājas dzīves - bērns skatās TV, bērns ēd no pudelītes, viss. Izbrīnīja viena vienīgā bilde, kurs viņas kaut ko zīmēja ar krāsām, un pat tad, likās pārāk inscinēts tas viss. Vispār tā skatoties uz to visu, neliekas, bērns ir vairāk kā moderna lellīte, nevis dzīvs cilvēcinš.
Vēl viens variants - meitenīte vēl ir pārāk maziņa, nekādus lielos nedarbus tāda knīpa nevar sadarīt un pat, ja dara, to noteikti nerādīs plašai publikai.
Tā vispārīgi, man pat ar diviem bērniem ir +/- kārtīga māja, tā ka tas nav gluži neiespējams, bet šoreiz tur noteikti piedalās aukles, mājkalpotājas un citi palīgi.