Sieviešu Tualetes

Reitings 39
Reģ: 03.11.2015
Temats pretīgs , bet nu.....
Šodien par ilgiem laikiem nācās apmeklēt sabiedrisko tualeti tirdzniecības centrā.
Mīļās dāmas paskaidrojiet lūdzu, kā pie velna sieviete būdama var notaisīt podu tā,ka nav nevienas sausas vietas uz poda? Es saprastu,ka gadās viena sušķe un aiz sevis neuzkopj , bet no 6 kabīnēm NEVIENA nebija tīra.. Cik bieži Jums gadās uzdurties un tik nepatīkama pārsteiguma? (e)
26.01.2016 15:44 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Jā, es arī jau sen pamanīju, ka sievietes tualetēs ir baigās cūkas. Katru otro dienu arī manā darba vietā ir vērojama vismaz viena aizdirsta tualete. Pat lūgumi uz lapām, lai nekautrējas izmantot birsti, nelīdz. Fuj un fjek.
26.01.2016 16:07 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Jo tālāk lasu, jo spilgtāka mana fantāzija... :-D saliekot kopā Zīle akrobāti, piemēram, augstpapēžu smalkpapēžos, kurai nav sportisku dotību... ar Miss Joker tēmēšanas feilu... sanāk tas baisais skats ar nocūkoto podu :-D
Tagad zināšu kādas mistiskas lietas sievietes mēģina paveikt wc :-D:-P
26.01.2016 16:07 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Es arī pamanīju ka sieviešu tualetē ir lielāka cūku kūts kā veču . Tā vien šķiet , ka sievietes ir lielākas cūkas kā vīrieši!
26.01.2016 16:08 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Zīle visu labi pamatoja , tā tas arī ir par uzčurātām malām (izņemot , ja piekakāts tiek viss pods arī apkārt , tur jau skaidra lieta , ka tas ir huligānisms ) . Es arī podu visu laiku apklāju ar papīru un gadās , ka kāds papīra gabals nokrīt . Ja WC ir tīŗa , cienmēr aiz sevis arī paceļu , ja redzu , ka tā vai tā ir šausmas , tad neceļu papīru no grīdas , jo pretīgi skarties klāt . Citreiz gadās , ka kabīnē NAV papīra , tāpēc čurāju puspietupienā , tāpēc arī gadās , ka kaut kas trāpa uz poda malas . Tā kā slaukos ar savu salveti , kuru ir maz , tad nekad neslauku to poda malu , fuj , pretīgi , it sevišķi , kad kabīne jau tā ir smirdīga un piedrazota .
Reiz arī ienākot kabīnē mani sagaidīja neaizskalota fekālija podā. Ūdeni nolaist arī kāda acīmredzot nemācēja. Nezinu, kur tās cūkas rodas.

Neiedomājies , ka ļoti bieži sab . tualetēs NAV pietiekami daudz ūdens tajā bākā , lai varētu normāli noskalot . Man daudzas reizes tā ir bijis un pati sarkana nāku ārā no tās kabīnes , nu ko var reāli izdarīt ?! Iespundēties un kliegt , ka te nav ūdens vai neiet laukā , jo aiz tevis nav feka noskalota ?!
Reāli jādomā ! (t)(t)(t)
26.01.2016 16:10 |

Reitings 39
Šausmas , lasu un smejos, uzreiz nāk prātā, ka kāda ar kājām uzkāpusi uz poda malām un pēkšņi krīt gar zemi..... tas izskaidrotu urīna atrašanos uz grīdas.. :-D:-D Ak, jel..
26.01.2016 16:12 |

Reitings 7827
izņemot , ja piekakāts tiek viss pods arī apkārt , tur jau skaidra lieta , ka tas ir huligānisms

Man daudzas reizes tā ir bijis un pati sarkana nāku ārā no tās kabīnes , nu ko var reāli izdarīt ?! Iespundēties un kliegt , ka te nav ūdens vai neiet laukā , jo aiz tevis nav feka noskalota ?!
Reāli jādomā !

:D :D :D :D :D :D ak dievs, cūka tu.
26.01.2016 16:14 |

Reitings 87
Reģ: 21.12.2015
Piekrītu, ka bieži gadās redzēt šausmīgu netīrību sieviešu tualetēs. Un es arī nespēju saprast, kā var aiz sevis tā atstāt! Drausmīgi. Piemēram, tos pašus tamponus un paketes, pat neietinot wc papīrā met ārā. Interesanti vai mājās arī tāpat dara.
Tāda sajūta, ka daudzām sabiedriskā wc nozīmē, ka aiz sevis jāatstāj kā pagadās, jo tā taču ir sabiedriskā tualete, kur viss ir netīrs. Tikai kas tad to netīrību veido? Pašas jau vien.
26.01.2016 16:14 |

Reitings 39
Apbrīnoju arī sieviešu domāšanu, jo reāli aiz tevis rindā var gaidīt sievietes, kuras ieejot tualetē padomās, ka tu biji tā sušķe ,kas visu aptaisija, pat ja neesi vainīga un pačurāji tupus, vai kā Jūs tur sakiet.. :-D Tāpēc, es tādas tualetes izvairos apmeklēt, jo zinu ,ka ejot ārā aiz manis var būt vēl kāda sieviete.. 8-):-D
26.01.2016 16:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Esmu ne reizi vien redzējusi uz poda apavu nospiedumus..nezinu, kas tur galvā darās tajā brīdī

Es arī un katru reizi kad tos ieraugu es nodomāju kā tas varētu dzīvē izskatīties kka tur meitene stāv uz poda :-D

Jo tālāk lasu, jo spilgtāka mana fantāzija... saliekot kopā Zīle akrobāti, piemēram, augstpapēžu smalkpapēžos, kurai nav sportisku dotību... ar Miss Joker tēmēšanas feilu... sanāk tas baisais skats ar nocūkoto podu

Un tā īpatnējākā daļa ka no tualetes iznāk skaista sievietīte uz papēdīšiem rozā, smaržojot pēc rozītēm un platu+maigu smaidu uz sejas un nevienam 100 gados neienāktu prātā ko viņa tiko izdarīja kabīnītē :-|:-D:-D
26.01.2016 16:15 |

Reitings 2062
Selīna un ko tu dari , kad bākā izrādās nav ūdens ?! Tas tu esi reāli debīla vai arī nekad neesi saskārusies ar situāciju , kad ļoti gribas pa lielajam ārpus mājas . (t)
26.01.2016 16:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man daudzas reizes tā ir bijis un pati sarkana nāku ārā no tās kabīnes , nu ko var reāli izdarīt ?!

Dirst mājās ? :-D
26.01.2016 16:16 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
Nu cik ir sab. tualetes apmeklētas, ir bijušas reizes, kad nav tualetes papīra, bet ne reizi nav bijusi situācija, ka nav ūdens:-D
26.01.2016 16:17 |

Reitings 2062
Miss Joker un ja sagadās , ka nebija iespēja aiziet mājās , teiksim jāiet ārā no mājas pārāk agri kā parasti nokārtojies vai arī slimo ar kairināto zarnu sindromu un uz wc sagribēties var pēkšņi pat pēc pusdienām ?!
Baigi gudrās savākušās , bet reālu dzīvi nepazīst .
Man gan ir bijis daudzas reizes tā , ka bākā vai nu ir tik maz ūdens un zems spiediens , ka neko normāli nevar noliet vai arī vispār ūdens nav . (t)
26.01.2016 16:21 |

Reitings 7827
luizelza - domā reāli, lūdzu! Es pa tualetēm cenšos nevazāties. Ikdienā man ir divas tualetes - mājas un darba. Un ak vai, vienmēr pamanos aiz sevi satīrīt.
Ja tev daudzas reizes sanāk iekļūt tualetēs, kurās nestrādā ūdens, tad varbūt sāc beidzot pārbaudīt pirms apdirs tur visu? ja nesanāk noskalot ar vienu reizi, tad mēģini vēl un vēl.
Ceru, ka vismaz papīru pa virsu savai kibai samet, nevis atstāj podu vaļā, lai katra kas ienāk kabīnē izbauda skatu uz visiem 100.
26.01.2016 16:21 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Miss Joker, par to Tavu stāstiņu, nesen uzzināju, ka no k kādām narkotikām mēdz būt tā, ka ir..emmm..problēmas ar vēdera izeju, kas rezultējas trāpīšanā ārpus mērķa. :-D Tāpēc arī klubos nereti gadās tādi baisi skati.

Bez šeit minētā man liekas stulbi arī tas, ka dažas nejēdz aiz sevis nolaist ūdeni (es runāju par gadījumiem, kad tas ir), sakrāj miljons papīrus podā, un viss nobloķējas..īpaši zeDienā FC wc to var novērot. (t)
26.01.2016 16:23 |

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Ja godīgi tad pat neatceros ka lielās darīšanas būtu darījuši ārpus mājas, jo neērti tā kā es uz poda nesezos bet pustupus.
Bet baisi ir tad kad nevis tur nav ūdens un atstāj aiz sevis bet gan kad ir ūdens un tas ceļas un neskalojas prom, paziņai alfa tā bija...
Tik smieklīgi :-D
26.01.2016 16:23 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Es arī un katru reizi kad tos ieraugu es nodomāju kā tas varētu dzīvē izskatīties kka tur meitene stāv uz poda

Es iedomājos tualeti, kur durvis nav līdz griestiem, bet tādas, kur kājas arī var redzēt.. un viena stāv uz augstpapēdenēm, kājas redzēt nevar, galva pāri durvīm un mēģina pēc sajūtām trāpīt kaut kur :-D :-D vai blakus kabīnē ielūr vēl :-D ja es kaut ko tādu redzētu, man laikam būtu sirdstrieka :-D
26.01.2016 16:24 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
nu es tur arī diži netīru , cenšos uzturēties pēc iespējas mazāk ... un ja nebūtu ūdens es arī neko negaidītu , lai tur apkopēja šrubē .... jā , jā tulīt uzradīsies visas nelaimīgo apkopēju aizstāves
26.01.2016 16:24 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Esmu ne reizi vien redzējusi uz poda apavu nospiedumus..nezinu, kas tur galvā darās tajā brīdī

Man pirmā doma ir, ka sīcim vajadzēja uz wc, bet uz tās apčurātās malas tak neliks, tāpēc mēģināja kaut kā savādāk. Vai tur ir tādas normāla izmēra pēdas redzamas nevis vienk k kāds apavu nospiedums?:-D Vispār, jā, kā pačurināt bērnu, ja tur nav tie līdzekļi malas notīrīšanai, bet ir tikai wc papīrs? bveeeee
26.01.2016 16:26 |

Reitings 2062
Selīna tu esi reāli debīla , ja nesajēdz to , ko uzrakstīju un visu pataisi par kaut kādu šausmeni pārfrāzējot manus vārdus . Atkārtoju vēlreiz , kadās ka WC NAV ūdens !!! Saproti ? Un es ned tā , ka aiz manis ir kalns kaut kāds , runa ir par 1 feku , kuru reāli nevar noskalot , jo nav ūdens !
Zini es ne vienmēr atrodos tikai mājās vai tikai darbā . Ja ja izlīdīsi kaut vienreiz no savas komforta zonas un tev ielas vidū pēkšņi zagrozīsies vēders , tad redzēsi kā tas ir (e)
26.01.2016 16:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits