Zīle visu labi pamatoja , tā tas arī ir par uzčurātām malām (izņemot , ja piekakāts tiek viss pods arī apkārt , tur jau skaidra lieta , ka tas ir huligānisms ) . Es arī podu visu laiku apklāju ar papīru un gadās , ka kāds papīra gabals nokrīt . Ja WC ir tīŗa , cienmēr aiz sevis arī paceļu , ja redzu , ka tā vai tā ir šausmas , tad neceļu papīru no grīdas , jo pretīgi skarties klāt . Citreiz gadās , ka kabīnē NAV papīra , tāpēc čurāju puspietupienā , tāpēc arī gadās , ka kaut kas trāpa uz poda malas . Tā kā slaukos ar savu salveti , kuru ir maz , tad nekad neslauku to poda malu , fuj , pretīgi , it sevišķi , kad kabīne jau tā ir smirdīga un piedrazota .
Reiz arī ienākot kabīnē mani sagaidīja neaizskalota fekālija podā. Ūdeni nolaist arī kāda acīmredzot nemācēja. Nezinu, kur tās cūkas rodas.
Neiedomājies , ka ļoti bieži sab . tualetēs NAV pietiekami daudz ūdens tajā bākā , lai varētu normāli noskalot . Man daudzas reizes tā ir bijis un pati sarkana nāku ārā no tās kabīnes , nu ko var reāli izdarīt ?! Iespundēties un kliegt , ka te nav ūdens vai neiet laukā , jo aiz tevis nav feka noskalota ?!
Reāli jādomā ! (t)(t)(t)