esmu blonda jau otro reizi. dabiski esmu tumša brunete. pirmajā reizē forši trāpīju uz savu matu toni, tāpēc pietika ar vienu reizi, lai varētu mierīgi ataudzēt savus matus. lietoju vienīgi biežāk maskas, krāsojamos šampūnus gaišā krāsā (ne krāsai, bet drīzāk spīdumam), jo tie nedod toni. mati aug aptuveni 1cm mēnesī. tā arī man sanāca, ka līdz lāpstiņām pilnībā mana matu krāsa atauga 3 gadu laikā (no pakauša augstākās vietas kādi 40cm). savi mati, protams, bija kuplāki un spīdīgāki, taču arī ne uzreiz. vēlāk vienalga ielaidu šķipsnas. un jā, uzreiz bija jāmaina arī matu kopšanas līdzekļi.
šobrīd atkal domāju par savu matu krāsu, taču ne pilnīgi, pie tam, tagad tas nav tik sarežģīti kā agrāk (pirms kādiem 10 gadiem), kad vēl nebija ombre modes un ataugušie mati tika uzskatīti par nekoptiem. jau gadu ataudzēju savu matu krāsu pakauša rajonā līdz ausīm. izlaistos matos nav redzams, taču, ja savāc astē, tad apakšpuse tumša. kādi 10 cm tur noteikti jau ir. kaut kas uz šo pusi, taču šādu rezultātu negribu.
jau 2 mēnešus nekrāsoju ataugušās saknes deniņu zonā, izņemot līniju gar seju. ataugušie mati, protams, labāki. un tagad visvairāk raustos par to, ka jāsāk atlaist saknes arī redzamā vietā. te visgrūtākais ir to pāreju izveidot. man prātā nāk šķipsnu tehnikā.
vienīgi noteikti gribu atstāt gaišu tieši zonu gar sejas kontūru (lai saņemot matus astē ir gaišo matu efekts) un visdrīzāk vienu celiņu sānos. nez, kā izskatīsies. laikam uzrakstīju tā, ka neko nevar saprast :) nevaru atrast piemērotu bildi, bet vistuvāk ir šī.