draugs mani piekraapa

Reitings 19
Reģ: 24.01.2016
Sveiki!3 dienas atpakalj uzzinaaju ka draugs mani ir piekraapis 5 gadus atpakalj! Esam kopaa jau gandriiz 8 gadus! Draugs arii neko nenoliedza,uzreiz atzinaas ka mani piekraapa! Vins saka ka bija tikai vieniigaa reize, tiesi par kuru es uzzinaaju, vins saka ka tas neko vinjam nenoziimeeja! Bet lietas butibu tas nemaina! Saapiigi protams tas ir, nezinu kaa riikoties taalaak! Paarsteidz mana uzvediiba, esmu mieriiga un neaardos, vieniigi iekseeji esmu sagrauta! Vienmeer domaaju ja es tiktu pierkaapta, tad mauktu tam cilvekam ar visu speeku un ienistu vinju visu savu muuzhu! Bet taa, nav ... Mieriigi sho visu paarunajam jau treso dienu. Draugs saka ka mani miil un negrib beigt muusu attiecibas! Nezinu kaa lai vinjam tic, jo man tomer maac shaubas ka taa nebija vieniigaa reize!Parasti jau saka, ja ir viena reize tad ir veel citas vai arii buus! Zinu ka arii savas ieprieksejas divas vinja draudzenes tika kraaptas! Pirms tam vins daudzzas reizes dievojas ka esmu vinju izmanijusi, naivi cereeju ka taa ir taisniiba, ka ir mainijies, bet aciimredzot kludijos! Liekas ka speetu to piedod, bet domaju ka attiecibas taa pat butu grutu veidot peec kaut kaa taada! Tas vienmeer ieksaa kkur seedeetu!
24.01.2016 04:48 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Seksa video un vēl glabā mājās? Un gribi teikt, ka tajā pirmajā un vienīgajā reizē jau filmēja video? Noteikti... Vispār šausmas!:-O Pat neko nemēģināja slēpt, saglabāja kā piemiņu. Pilnīgi nav komentāru tik zemiskai rīcībai.
24.01.2016 20:12 |

Reitings 19
Pats stulbaakais buus kad uzzinaas vinja draugi un gjimene par to ko vins ir izdariijis!Protams vinji uzzinas tikai tada gadiijuma ja izskirsimies pa iistam! taa pat visi neliksies miera kamer neuzzinas taisniibu! Visi bus reali shokeeti! Muusu attieciibas vienmeer uzskatiija par visstabilaakajaam un njeema par paraugu! Un domaju labakie draugi pat isti vinju nesapratiis, jo vienmer draugi un pazinjas slaveeja vinju par to cik ideaalu sievieti vins ir atradis! nu redz kaa notiek! citi grib tavu sievieti, un sapnjo but kopaa ar vinju,bet tu vinju vnk nokraap... kur ir logjika, nekur!
24.01.2016 20:17 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
kas bijis, bijis. dzivo tagadne.
24.01.2016 20:41 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Kas pēdējā nedēļā notiek ar pasauli? Tāda sajūta, ka šonedēļ viss apgriežas kājām gaisā, tik daudzi šķiras...

Es pati pirms dažām dienām uzzināju, ka draugs, ar kuru bija attiecības 4 gadus, samērā nesen mani nokrāpa. Un pateica man to, kad mēs jau bijām tikko izšķīrušies. Šķīrāmies, gan tādēļ, ka es tiku pataisīta par vainīgo dažādos sīkumos un pateica, ka vispār nav laimīgs ar mani. Tad atzinās... Pirmo reizi piedzīvoju histēriju, bet tagad ir tā, ka viņš dievojas, ka tā bija 1 reize, ka mīl mani (kam es itkā, tomēr ticu), ka tas neko nenozīmēja un vispār bija briesmīgi.
Vispār nesaprotu, ko lai daru ar savu dzīvi, mēģināt un dot laiku, vai vienkārši iet tālāk dzīve viena...
24.01.2016 20:51 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Man bija līdzīga situācija. Ari uzzināju pèc daudziem gadiem. Kkā nespèju piedot. Iekśā tas aizvainojums un dusmas sèdèja...atriebîbas kāre. Kopā vairs neesam.
24.01.2016 21:06 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Es daljeeji nozheeloju par savulaik piedoto (ne kraapshana), jo pamataa cilveki nemainaas. Tagad ir gruutaak, jo neesam vairs divi vien un reaali atskatoties, buutu bijis vieglaak. Laiks iet uz priekshu un tiktieshaam pilns ar viirieshiem, kas buutu cieniigaaki (saakumaa gan neredz ne1).
24.01.2016 21:08 |

Reitings 19
Kuukotaaja
esmu praktiski tada pasha situaacijaa! vieniigi stulbi no tava drauga puses ir pateikt kko taadu kad juus itka jau bijaat izskiirusies! Butu labaak kluseejis, jo taa pat nav nekada jega teikt ja skiraties, vienkarsi uztaisiija tev veel saapigaak!
24.01.2016 21:34 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Ai, kā mani kaitina šitās filmu klišejas - "man tas neko nenozīmē, es tevi mīlu, tas nekad neatkārtosies" un bla bla bla... Varat teikt ko gribat, bet es noteikti nekad nepaliktu ar vīrieti, ja mani krāptu. Man vienalga cik viņš labs un mīlētu, tas ir zem mana goda. Es laikam esmu naiva bezgala, bet es nesaprotu kā var palikt kopā ar cilvēku, kurš ņem priekšā kādu citu. Nu tas ir sviests pilnīgs. Tad jau labāk būt kopā un nekad neuzzināt, ka tevi kādreiz krāpa nekā uzzināt un turpināt attiecības. Tas man liekas kā no tās pašas sērijas - "ja sit, tad jau mīl, pati vien biju vainīga"!
24.01.2016 21:46 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Mani šī situācija noveda pie pārdomām. Kā sievietes vispār var būt 100% pārliecinātas, ka vīrietis viņas nekrāpj? Lūk, autores situācija - septiņu gadu ilgas attiecības, nekas neliecina, ka vīrietis piekoptu sānsoļus, viņš liekas labākais, uzticīgākais draugs pasaulē, bet tad pēkšņi uzzini, ka pirms pieciem gadiem esi krāpta. Un cik daudz nav pāru, kuros viens vai otrs varbūt gadu desmitiem tā arī nemaz nenojauš, ka kaut kad sen atpakaļ kāds otru ir nokrāpis. Respektīvi aizdomājos par to ko maina tas, ka uzzinam taisnību. Jā, taisnība sāp, ir bailes par to, ka var krāpt atkal, taču skatoties no otras puses - ja tas nebūtu nācis gaismā, tad taču attiecības turpinātos. Ja es, piemēram, būtu attiecībās jau divdesmit gadus un tagad uzzinātu, ka pirms piecpadsmit gadiem esmu nokrāpta, vai es šķirtos, ja viss ir bijis lieliski un atšķirība ir tikai faktā, ka es uzzināju par krāpšanas faktu? Diez vai. Daudzi varbūt dzīvo kopā jau piecdesmit gadus un domā, ka viņu kopdzīve ir ideāla, nenojaušot, ka vīrs varbūt kaut kad divdesmit gadu vecumā ir tevi vienu reizi nokrāpis.
Tās tikai tādas manas pārdomas par šo tēmu. Autorei iesaku pašai saprast kas būs labāks tieši viņai.
24.01.2016 22:28 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Ophelia-Tu pateici to,ko es buutu rakstijusi ,turpinot so diskusiju.
24.01.2016 22:40 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tas, par ko Tu nezini, tas nesāp. Un nē, tas nav pamudinājums bāzt galvu dmiltīs kā strausam. Tieši otrādi.. Bet tā notika un Tu uzzināji - jādzīvo ar šo un sava izvēle jābalsta uz to, nevis uz abstraktiem spriedelējumiem par to, ka visi krāpj. Nē, visi nekrāpj
24.01.2016 22:43 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Arī es piebalsošu Ophelia viedoklim. Man šķiet, ka šajā gadījumā ir vērts aizdomāties, kas tev ir svarīgāks - tavi principi vai jūsu kopdzīve.
Es personiski uzskatu, ka ne visi cilvēki ir radīti monogāmijai un ne visiem tā būtu jādzīvo. Ja vairāk cilvēku spētu būt atklāti par savām vēlmēm un būtu spējīgi veidot cieņpilnas un mīlošas, bet poligāmas attiecības, tad ai, cik daudziem būtu mazāk kreņķu dzīvē. Vienīgi, tas ir ļoti grūti, slapstīties pa kaktiem ir vieglāk :-/
24.01.2016 22:55 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ophelia, daļèja taisnïba jau ir. Bet tur ir tik daudz nianses, kuras arī nosaka palikt kopā péc tam vai nè. Ja sieviete visu laiku ir jutusies mīlèta un lolota, tad var piedot. Tad ir vieglāk. Bet ja tanī laikā tika pazemota ar vārdiem un tika izlieta asaru jūra, paśai nezinot pie kā vainīga, tad pie velna tādu. Un teikt jau var, ka kāja paslîdèja tik vienreiz. Pierādījumi jau nav cik to reižu bijis.:-D
Pèc piecdesmit gadiem jau vairs nav vèrts nekur skriet, tad jau mazbèrni jālutina.:-D
24.01.2016 22:55 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mees nevaram buut garanteetas par sevi 100%muuza garumaa,kur nu veel par otru cilveeku!
24.01.2016 23:02 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
nosmacē šo miega ar spilvenu.
24.01.2016 23:14 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Ja sieviete visu laiku ir jutusies mīlèta un lolota, tad var piedot.

man tieši šķiet, ka šis būtu pamats nepiedot. un tieši tāpēc, ka tajā mirklī sieviete ir jutusies mīlēta un lolota kā vienīgā un nebijusi ne mazākā nojausma vai nodevīgas izmaiņas vīrieša uzvedībā. tad kā lai tādam vīrietim tic un uzticas? ja var vēsi noslēpt ko tādu.
24.01.2016 23:42 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
MissJolly
Lieta tāda, ka tagad viņš grib visu sākt no sākuma (pēc 4 gadiem pavadītiem kopā). Saka, ka visi tie iemesli kāpēc šķīrās bija tādi sīkumi, ka pat atcerēties nav vērts un patiesais iemesls ir tas, ka viņu sirdsapziņa mocīja.

Kā sievietes vispār var būt 100% pārliecinātas, ka vīrietis viņas nekrāpj?

Es par viņu biju pārliecinātā, vairāk kā par sevi. Vienmēr domāju, ka ja pat kādam no mums diviem gadīsies, tad tad būšu es, bet nē, dzīve pārsteidz. Es zināju, viņa uzskatus par krāpšanu, par citiem cilvēkiem, kā viņš attiecās, kad citi krāpa. Nezinu, bija izveidojusies dzelzsbetona pārliecība. Bet tad viņš pārgulēja ar manu draudzeni :-D Tagad vispār cilvēkiem neticu.
25.01.2016 11:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Krāpšanas fakts ir briesmīgs.. bet video eksistence šo notikumu padara par pavisam pazemojoši šausmīgu (pietrūkst vārdi, lai noraksturotu)!

Kāpēc gan sevi mierināt un censties iestāstīt, ka tā gan jau dara viņi visi.. Vai tad visas sievietes savus vīriešus krāpj? Noteikti nē! Tad kāpēc visi kungi jāliek vienā maisā? :-/

Eksistē arī monogāmi cilvēki, kas spēj veidot cieņpilnas attiecības :)
25.01.2016 11:56 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
par krāpšanas faktu šeit neizteikšos, tas vienmēr ir sensitīvs topiks, kur viens otru ir gatavi nolinčot par viedokļu dažādību... beeeeet

Tevis pašas vārdiem, Tu idenficē Jūsu kopdzīvi kā seksmīgu un veselīgu saskaņu it visā, gan pirms, gan lielākoties arī pēc tā notikuma, kas šobrīd ir uzpeldējis gaisā .Pašlaik Tu jūti to ko Tu jūti. Es nesaku, ka Tev ir nepieciešams apslēpt,minimizēt, ignorēt savu pašsajūtu- bet apdomā tā kārtīgi,kas tiešām Tev ir nepieciešams,lai atbrīvotos no šīm sajūtām. Jūs kopā dzīvojat jau diezgan labu laiku pēc šīs krāpšanas.Tas nozīmē, ka Jums bija ārkārtīgi saticīgas, veiksmīgas attiecibās, lai nonāktu tik tālu. Ja Tu pāršķir šos gadus kā lapasspuses grāmatā, es esmu pārliecināta, ka atradīsi daudz laba un arī ne tik laba, kā jau lielākoties visās attiecībās... Vai labais kas ir noticis starp Jums pa šo laiku, atsver šo vienu melno traipu viņa darbībās attiecībā pret Tevi? Ņem par perspektīvām visu to, ko kopīgi esat uzbūvejuši , pirms šis fakts, kas noticis vairākus gadus atpakaļ, ir nācis klājā.

Un nē, es neaizstāvu vīrieti, bet tik pat labi, Jūs neviena nevariet būt pārliecināta, ka arī Jūsu vīrieši to nedara..
25.01.2016 12:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jūs neviena nevariet būt pārliecināta, ka arī Jūsu vīrieši to nedara..

Ir tāda lieta kā uzticība, kas dod šo pārliecības sajūtu.
Tomēr šajā situācijā uzticība IR zaudēta..

Protams, var nodarboties ar pašhipnozi un iestāstīt, ka patiesībā viss ir forši ..cik nu forši var būt pēc tāda video noskatīšanās..:-(.

Manuprāt, šī situācija ir nepiedodama.. kas tad tā par lielo nožēlu pēc izdarītā, ja tiek pat saglabātas trofejas..
25.01.2016 12:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits