par krāpšanas faktu šeit neizteikšos, tas vienmēr ir sensitīvs topiks, kur viens otru ir gatavi nolinčot par viedokļu dažādību... beeeeet
Tevis pašas vārdiem, Tu idenficē Jūsu kopdzīvi kā seksmīgu un veselīgu saskaņu it visā, gan pirms, gan lielākoties arī pēc tā notikuma, kas šobrīd ir uzpeldējis gaisā .Pašlaik Tu jūti to ko Tu jūti. Es nesaku, ka Tev ir nepieciešams apslēpt,minimizēt, ignorēt savu pašsajūtu- bet apdomā tā kārtīgi,kas tiešām Tev ir nepieciešams,lai atbrīvotos no šīm sajūtām. Jūs kopā dzīvojat jau diezgan labu laiku pēc šīs krāpšanas.Tas nozīmē, ka Jums bija ārkārtīgi saticīgas, veiksmīgas attiecibās, lai nonāktu tik tālu. Ja Tu pāršķir šos gadus kā lapasspuses grāmatā, es esmu pārliecināta, ka atradīsi daudz laba un arī ne tik laba, kā jau lielākoties visās attiecībās... Vai labais kas ir noticis starp Jums pa šo laiku, atsver šo vienu melno traipu viņa darbībās attiecībā pret Tevi? Ņem par perspektīvām visu to, ko kopīgi esat uzbūvejuši , pirms šis fakts, kas noticis vairākus gadus atpakaļ, ir nācis klājā.
Un nē, es neaizstāvu vīrieti, bet tik pat labi, Jūs neviena nevariet būt pārliecināta, ka arī Jūsu vīrieši to nedara..