draugs mani piekraapa

Reitings 19
Reģ: 24.01.2016
Sveiki!3 dienas atpakalj uzzinaaju ka draugs mani ir piekraapis 5 gadus atpakalj! Esam kopaa jau gandriiz 8 gadus! Draugs arii neko nenoliedza,uzreiz atzinaas ka mani piekraapa! Vins saka ka bija tikai vieniigaa reize, tiesi par kuru es uzzinaaju, vins saka ka tas neko vinjam nenoziimeeja! Bet lietas butibu tas nemaina! Saapiigi protams tas ir, nezinu kaa riikoties taalaak! Paarsteidz mana uzvediiba, esmu mieriiga un neaardos, vieniigi iekseeji esmu sagrauta! Vienmeer domaaju ja es tiktu pierkaapta, tad mauktu tam cilvekam ar visu speeku un ienistu vinju visu savu muuzhu! Bet taa, nav ... Mieriigi sho visu paarunajam jau treso dienu. Draugs saka ka mani miil un negrib beigt muusu attiecibas! Nezinu kaa lai vinjam tic, jo man tomer maac shaubas ka taa nebija vieniigaa reize!Parasti jau saka, ja ir viena reize tad ir veel citas vai arii buus! Zinu ka arii savas ieprieksejas divas vinja draudzenes tika kraaptas! Pirms tam vins daudzzas reizes dievojas ka esmu vinju izmanijusi, naivi cereeju ka taa ir taisniiba, ka ir mainijies, bet aciimredzot kludijos! Liekas ka speetu to piedod, bet domaju ka attiecibas taa pat butu grutu veidot peec kaut kaa taada! Tas vienmeer ieksaa kkur seedeetu!
24.01.2016 04:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Selīna Es nemaz necenšos aizstāvēt vīrieti. Es viņa rīcību nosodu, bet tas nenozīmē to ka es varbūt ir reizēm arī jānoskaidro kas un kā, nejau lai varētu vīrieti attaisnot, bet gan lai pati labāk izprastu dažādus cilvēkus un arī pati uz sevi paskatītos citā gaismā. Tas nav domāts kā kaut kas slikts, tas ir domāts tā lai tikai uzlabotu visu nākotnē un iespējams labāk pamanītu tādus cilvēkus no malas un vel vienu reizi tādā situācijā neiekultos.
24.01.2016 13:19 |

Reitings 19
Es arii vinju nemaz necensos aizstaaveet.. vnk rakstu to kaa vinsh to pasniedz! Ticiibas jau man taa pat vairs nav! Kaadreiz jau bija...
24.01.2016 13:23 |

Reitings 19
Purplehaze
Ljoti labs ieteikums, njemsu to veeraa!
24.01.2016 13:25 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vienmēr dzīvē pieturos pie šī
kas notika vienreiz var nenotikt vairs nekad, kas notiek 2x, visdrīzāk būs arī 3x.....

viss ir atkarīgs no tevis , spēj vai nespēj to pieņemt un sadzīvot.

Man nav problēmu ar uzticēšanos un teikšu godīgi fiziska krāpšana kaut kad sen mani nemaz neuztrauktu .... , bet es nevarētu samierināties ar patstāvīgu mīļāko, respektīvi , emocionāli es savu vīrieti nevarētu dalīt, pārējais viss ir atkarīgs, no argumentiem un tā brīža emocijām ....
24.01.2016 13:31 |

Reitings 17203
Ticiibas jau man taa pat vairs nav! Kaadreiz jau bija...

Ja nav ticība, tad jāpārtrauc attiecības.
24.01.2016 13:35 |

Reitings 17203
Strīdēšanas nav nekāds attaisnojums, lai krāptu. Tā tāda cietējiņu domāšana.

Bet vai tad es to kaut kur teicu? Nē es pat teicu tieši to ko tu.

Es iesaku censties izprast situāciju nejau lai viņa pēc tam samierinas ar domu ka viņa pati ir slikta, nekam nederīga sieviete un lai labāk nemaz neiet prom, labāku par krāpēju tā pat neatradīs. NĒ to es nesaku, es viņai saku lai viņa izprot situāciju, noskaidro iemeslus ja tādi ir, sagremo tos uz šķirās ar tīru sirdsapziņu un labāk izprot to visu lai vel vienu reizi tādu situāciju nepieļauj.
24.01.2016 13:45 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vispār drausmīga situācija.. Grūti ko tādu iedomāties, jo.. vienmēr uzskatīju, ka krāpšanu nevar piedot.. Un šajā situācijā, pat ja varēsi pievert acis uz to, ka tas notika 1x, ka ļoooti nožēlo (kam es neticu, ja godīgi), kā arī tam, ka tas nekad neatkārtosies (to nevar zināt 100% droši un tas ir tikai uzticības jautājums), tad tāpat iekšā dzīvotu vilšanās, aizvainojums un riebuma sajūta, kas beigu beigās vainagotos ar naidu pret krāpēju. Zinu savu raksturu, tāpēc aptuveni zinu, kā rīkotos.. Bet Tev grūti ko ieteikt, jo sevi vislabāk pazīsti tikai Tu - vai vaēsi ar to visu dzīvot un aizmirst, turpmākajos strīdos un nesaskaņās nepieminot šo krāpšanas faktu..

Un 100% piekrītu schoco. Krāpšanai nav attaisnojuma. Punkts. Un šī ir viena no situācijām, kur nesaskatu pustoņus - ir vai nu melnais, vai nu baltais.
24.01.2016 15:48 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Piedod, bet neticu, ka bijusi tikai viena reize. Aizdomājos, varbūt krāpis ir nesen, bet saka. Cik saprotu, šobrīd attiecībās ir problēmas.
Lai nu kā, tādi cilvēki nemainās. Ja būtu krāpis tikai Tevi, bet iepriekšējās meitenes ne, iespējams, domātu savādāk. Te jau izskatās pēc sistēmas. :-/
24.01.2016 16:17 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Aizdomājos par to, ja cilvēks ir iepriekšējās attiecībās noturējies 7 gadus un apgalvo, ka gājis pa kreisi ilgstoši, tad gan jau tā sieviete bija lietus kursā, bet turpināja piedot, jo stāstīja, cik ļoti viņu mīl, un nekad negrib pazaudēt, bez viņas nebūtu jēga. Gluži tāpat kā tagad tev. Es neklausītos vārdos, bet uzvedībā. Esmu tikusi krāpta iepriekš, ja kāds mani vēl kādreiz krāptu, es nedomājot pagrieztos un aizietu. Agrāk man tas šķita nesaprātīgi, -Pie kādas problēmas bēgt prom,nevis to risināt. Tāpēc piedevu. BET tagad uzskatu, ka cieņa un uzticība ir galvenais stūrakmenis, lai attiecības varētu pastāvēt un zinu, kādas attiecības sev gribu, tāpēc vairs nepiedotu! Tev pašai jātiek ar sevi galā, vari to piedot vai nevari, iekšēji palaist to visu vaļā. Es nevarēju, tāpēc jutos slikti visu attiecību laiku, līdz nolēmu šķirties un sākt cienīt un mīlēt sevi. Un tas bija labākais lēmums, kādu varēju pieņemt. Es domāju, ka ar laiku tu pati iekšēji jutīsi kāds ir tavs lēmums, un līdz nebūsi ar to saskaņā, nejutīsies labi. Tāpēc ieklausies sevī! Pārdomā visu...
24.01.2016 16:27 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Es laikam nevarētu turpināt attiecības, jo visu laiku domātu par to, man tas būtu pretīgi un gan jau, ja kādreiz aizkavētos domātu, ka atkal krāpj. Un kaut kā šķiet, ka tas iedrošinātu vīrieti vēl mani krāpt, jo redz tak to vienu reizi jau piedevu, kāpēc, lai citas nepiedotu.
24.01.2016 16:29 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Tas ir noticis ,neko nevar mainiit.Varbuut ir bijusas veel reizes,par kuraam nekad neuzzinaasi.Es varu teikt tikai vienu-vai nu sadziivo ar to ,ka sis cilveeks ir taads,kaads ir ,vai izrunaa ar vinu visu.Es domaaju ,ka vairaak vai mazaak visi viiriesi ir vienaadi...Mees vienkaarsi neznam ,ko vini dara mums aiz muguras!
24.01.2016 16:40 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Autore, varbūt tiešām padalies kā tu to uzzināji?
24.01.2016 16:40 |

Reitings 19
par to meiteni kuru vins krapa 7 gadus, vinja nemaz nebija lietas kursaa ka ir tikusi kraapta! dzeks vnk zeeloja vinju un nevareeja ilgi aiziet no vinjas vairaku apstaklu deelj! tapec tur miilestiibas sen jau nebija!
Uzzinaaju pavisam stulbi! atradu 5 gadus vecu video kur viss bija skaidrs! Vins pat nebija pacenties to kkaa nosleept vai izdzeest! tas visus sos gadus man bija rokas stiepiena attalumaa... visu so laiku!
24.01.2016 18:06 |

Reitings 19
tb. par to meiteni ar kuru bija kopaa 7 gadus! Nevis kraapa 7 gadus!
24.01.2016 18:06 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Miss Jolly un ko tu pati par visu šo situāciju domā?
24.01.2016 18:12 |

Reitings 442
Nu un ka krāpa? Ja esat kopā jau tik ilgi, tad ir jāskatās uz citām lietām. Tīri sadzīviski kā jums iet, un vai viss ir kārtībā attiecībās , seksā , finansiāli.
Neviens nav eņģelis ;)
24.01.2016 18:17 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
seksa video?
pēc entajiem gadiem telefonā vai pc?
vienkārsi absurds. čalis ir idots.
24.01.2016 18:22 |

Reitings 19
Domaaju ka laiks raadiis! Esmu noleemusi padziivot atseviski! Sodien jau biju skatiities jaunu dziivokli! Japadziivo vienai un jasaprot kaa tas ir, vai vispaar speesu un tad arii redzees kas un kaa!Pagaidaam liekas, ka diezvai speesu piedod taadu nodeviibu, varbuut pats stulbaakais ir tas ka tas bija tik sen, domaaju ja tas buutu noticis nesen mana reakcija butu savadaaka! kgan vienmeer uzskatiiju, ka lielakas nodeviibas par parguleesanu ar citu nav un tads cilveeks mani nav pelniijis!Domaju mantas sen jau butu araa, bet realitaate viss ir savadaak! Pat nav dusma, ir liels aizvainojums un tuksums galvaa un sirdii! Asaras arii vairs pat nebirst! Nezinu vai speesu kko tadu piedot, viss ir kaartiigi jaizsver par un pret! Domaju ka taa pat buus aizdomas turpmaak ka kkur varbuut sljuuc pa kreisi, jo uzticiiba ir sadragata uz 100%, kas varbuut taa pat agri vai veelu pieliktu punktu attieciibaam! Shaubos ka spesu tikt ar savaam domaam galaa! bet kaa jau teicu, vajag laiku.. varbuut arii pameginaasu turpinaat, bet tad sapratiisu, ka nav taa veerts!
24.01.2016 18:28 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Galvenais, nesāc domāt,ka neko labāku nedabūsi, ka neesi pelnījusi, ka visi ir tādi utml., jo tā nav! :) Viss kas notiek, notiek uz labu! :-)
24.01.2016 18:37 |

Reitings 205
Reģ: 03.10.2014
Es vienkārši ņemtu un aizietu. Kāds pamats to bija teikt tagad un ne uzreiz? Uzskatu, ka notiek jau regulāra krāpšana.
24.01.2016 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits