Aizdomājos par to, ja cilvēks ir iepriekšējās attiecībās noturējies 7 gadus un apgalvo, ka gājis pa kreisi ilgstoši, tad gan jau tā sieviete bija lietus kursā, bet turpināja piedot, jo stāstīja, cik ļoti viņu mīl, un nekad negrib pazaudēt, bez viņas nebūtu jēga. Gluži tāpat kā tagad tev. Es neklausītos vārdos, bet uzvedībā. Esmu tikusi krāpta iepriekš, ja kāds mani vēl kādreiz krāptu, es nedomājot pagrieztos un aizietu. Agrāk man tas šķita nesaprātīgi, -Pie kādas problēmas bēgt prom,nevis to risināt. Tāpēc piedevu. BET tagad uzskatu, ka cieņa un uzticība ir galvenais stūrakmenis, lai attiecības varētu pastāvēt un zinu, kādas attiecības sev gribu, tāpēc vairs nepiedotu! Tev pašai jātiek ar sevi galā, vari to piedot vai nevari, iekšēji palaist to visu vaļā. Es nevarēju, tāpēc jutos slikti visu attiecību laiku, līdz nolēmu šķirties un sākt cienīt un mīlēt sevi. Un tas bija labākais lēmums, kādu varēju pieņemt. Es domāju, ka ar laiku tu pati iekšēji jutīsi kāds ir tavs lēmums, un līdz nebūsi ar to saskaņā, nejutīsies labi. Tāpēc ieklausies sevī! Pārdomā visu...