draugs mani piekraapa

Reitings 19
Reģ: 24.01.2016
Sveiki!3 dienas atpakalj uzzinaaju ka draugs mani ir piekraapis 5 gadus atpakalj! Esam kopaa jau gandriiz 8 gadus! Draugs arii neko nenoliedza,uzreiz atzinaas ka mani piekraapa! Vins saka ka bija tikai vieniigaa reize, tiesi par kuru es uzzinaaju, vins saka ka tas neko vinjam nenoziimeeja! Bet lietas butibu tas nemaina! Saapiigi protams tas ir, nezinu kaa riikoties taalaak! Paarsteidz mana uzvediiba, esmu mieriiga un neaardos, vieniigi iekseeji esmu sagrauta! Vienmeer domaaju ja es tiktu pierkaapta, tad mauktu tam cilvekam ar visu speeku un ienistu vinju visu savu muuzhu! Bet taa, nav ... Mieriigi sho visu paarunajam jau treso dienu. Draugs saka ka mani miil un negrib beigt muusu attiecibas! Nezinu kaa lai vinjam tic, jo man tomer maac shaubas ka taa nebija vieniigaa reize!Parasti jau saka, ja ir viena reize tad ir veel citas vai arii buus! Zinu ka arii savas ieprieksejas divas vinja draudzenes tika kraaptas! Pirms tam vins daudzzas reizes dievojas ka esmu vinju izmanijusi, naivi cereeju ka taa ir taisniiba, ka ir mainijies, bet aciimredzot kludijos! Liekas ka speetu to piedod, bet domaju ka attiecibas taa pat butu grutu veidot peec kaut kaa taada! Tas vienmeer ieksaa kkur seedeetu!
24.01.2016 04:48 |

Reitings 19
1. Jaa, nokraapa jau ilgstoas attiecibas!
2. Teica ka grauza un bija sirdsapzinjas paarmetumi! Bet ar laiku to bija jau aizmirsis! Ik pa laikam to atcereejas un jau aizmirsa atkal!
3. Kraapa visas ar kuraam bija ilgostas attieciibas! Ar vienu bija divi gadi kopaa ar otru septinji gadi! Abas kraapa, pie tam ilgstosi! Saka ka nevienu nav taa miileejis kaa mani taapeec arii kraapa! Nu kaa lai tic, tieeju shim visam liidz shai dienai! Cilveeki laikam nemanas!
24.01.2016 12:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Un kāda saistība ar krāpšanu?

Netieša bet ir. Ja sieviete savu vīrieti visu laiku zāģēs, risinās problēmas ar kliegšanu un psihošanu kā arī vīrieša nolikšanu un pazemošanu, tad tur tiešām nav ko brīnīties ka tas vecis vienkārši ir novests un izdomā ar kādu citu ko pasākt jo tad arī viņš saņems to uzmanību no sievietes kuru viņš grib saņemt, nevis tikai zāģēšanu. Līdz ar to, sieviete tiešā veidā nav pie tā vainīga, bet viņa var būt tam cēlonis. Cits tādā situācijā vienkārši šķirsies, cits aizies piedzerties un pēc tam aizmirsīs to, cits vienkārši nogaidīs un cits krāps jo galu galā lai gan sievišķim raksturs kā fūrijai, tomēr pie viņas sāna ir ērti un kotletes arī labi cep... Neko labu protams tas par vīrieti nesaka arī.
Nesaku ka šis ir tas gadījums, tas bija tikai variants.

schoco Un es atkārtošu tik pamainot, a kā viņa zina to ka viņš to nenožēlo? Tas vien ka tās attiecības vien bija pēc tam tik labas var liecināt par to ka viņš centās atpirkties, atdarīt to skādi ko bija izdarījis. Jā, tagad pēc 5 gadiem viņš arī var pateikt ka darīja to tā pat, tas ka tas vienkārši tika izdarīts tā pat ir viena lieta, bet tas nenozīmē ka pēc tam viņam tas tomēr negrauza. Ja jau viņam būtu nospļauties tad viņš vai nu to būtu jau tajā pašā dienā pateicis un paraustījis plecus, vai arī nebūtu to vispār teicis jo sen jau būtu aizmirsis.
24.01.2016 12:32 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Saka ka nevienu nav taa miileejis kaa mani taapeec arii kraapa!

Varētu pat par šo smieties, ja nebūtu skumji un stulbi...
24.01.2016 12:34 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Piekrītu, ka ir cilvēki, kam krāpšana ir vnk asinīs un tāds nasing spešal :-/ Ja jau nevienu tā nemīlēja, tad vajadzēja šķirties, nevis 7 gadus vilkt attiecības.. Un ja jau Tevi tā mīl, tad kādēļ bez jebkāda iemesla vajadzēja nokrāpt?

+ nezinu, kā tad, ja patiešām nožēlo un 100% zin, ka tā nekad vairāk nebūs, uzgrūzt to akmeni otrai pusei..
Var jau būt, ka tiešām tas nekad vairs neatkārtosies. Bet man arī paliktu rūgtums, un vai spētu piedot no sirds un līdz galam - nezinu..
24.01.2016 12:35 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Stulba situācija..tad jau būtu labāk šo visu noklusējis, nevis pēc pāris gadiem pateicis. Es nezinu, ko es darītu, vai varētu uzticēties. Varbūt mēģinātu, bet domāju, ka ne pie kā laba tas nenovestu.
24.01.2016 12:35 |

10 gadi
Reitings 1496
MissJoker, pēc pēdējiem autores ierakstiem, par šo situāciju pat vairs nav ko komentēt. :)
24.01.2016 12:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Saka ka nevienu nav taa miileejis kaa mani taapeec arii kraapa!

Izklausas muļķīgi tas tiesa, bet no otras puses varbūt viņam ir problēmas ar tā fakta pieņemšanu līdz ar to cenšas spītēties tam pretī kaut kādu iemeslu dēļ, lai nu kā, tā jau ir viņa problēma, ne tava.
24.01.2016 12:39 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
MissJolly, jums bērni ir?
24.01.2016 12:42 |

Reitings 19
Es varu apzveereet ka nebija nekaadu striidu tajaa laikaa , nekaa nebija vispaar! Seks kaa bija labs, tad arii atceroties tos laikus vinsh taa pat visu laiku bija labs! nevaretu teikt ka bija kkadas paarmainjas uz labo vai slikto pusi! Ka vins centaa atpirkties! Driizaak peedeejos gados vinju pazaagjeeju kkur vairaak par lietaam kuras man nepattik taa pat ir bijusas kkadas greizsirdiibas scenas pedejaa gadaa! Bet vinsh teica ka man nav pamata uztraukumam jo esot man uzticiigs! Pats jociigaakais ir tas ka, kkada nelogjiska situaacija! Kad viss bija labi un nebija nekaadu sceenu, vinsh mani piekraapa! Bet tagad kad mums ir vairaak striidu, vinsh mani nekraapj! Nu kur ir loogjika! Vai tiesam var tam ticeet? par to teikumu kad raxtiiju, nevienu nav miileejis kaa mani taapeec ari kraapa! Nepareizi uzraxtiiju! Vinsh saka ka nemiileeja iepriekseejaas meitenes, taa peec arii kraapa vinjas !Un kad satika mani, saprata ka esmu taa istaa un vieniiga ko miilees visu muuzhu!
24.01.2016 12:43 |

Reitings 2684
Un kad satika mani, saprata ka esmu taa istaa un vieniiga ko miilees visu muuzhu!

Un ar tādu pārliecību, ka esi īstā n vienīgā, viņš tomēr Tevi piekrāpa.. :-/
24.01.2016 12:45 |

Reitings 19
Vins man nestaastiija! Un domaaju nebuutu neko staastiijis! Es vnk to pati nejausi uzzinaaju! Un vinsh to vnk nevareeja noliegt, jo fakts bija aciimredzams! :(
24.01.2016 12:46 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Lasu MJ viedokli un esmu šokā par to, ka sievietes ir gatavas izdomāt visstulbākās stulbības, lai aizstāvētu vīrieti. Pēdējais komentārs par to, ka viņš nespēj pieņemt to, ka mīl, tāpēc krāpj... nav komentāru. Pēdējies mēsli tie ir.
Vīrieši ir vienkārši. Nekādas tādas muļķības viņi nedomā. Ja krāpj, tad ļoti labi saprot ko dara un zina, ka izrāda vislielāko necieņu pret sievieti. Un tādiem krāpējiem ir pilnīgi pajāt uz cieņu un sievieti. Un satiekot tādas kā MJ viņi patikā māj ar galvu par to kādus bulšit-attaisnojumu tā izdomājusi un cik "precīzi" tie ir.
24.01.2016 12:47 |

10 gadi
Reitings 1496
Un kad satika mani, saprata ka esmu taa istaa un vieniiga ko miilees visu muuzhu!

Ar to satikšanu ir domāta pirmā tikšanās reize, vai tā reize pēc krāpšanas, kad Tevi satika mājās pie galda?
24.01.2016 12:48 |

Reitings 19
Cormeum... nee mums beernu pagaidaam nav, bet tiesi shogad noleemam pie tas lietas piestradaat! Arii salaulaties! Gribeejas lai mums beidzot ir gjimene ienaktu berniins! Laiks arii iet, man 29 un vinjam 35! Tagad vairs pat nezinu, vai es justos drosa dzemdet kopigu bernu! Vnk visa dziive ir sagrauta!
24.01.2016 12:52 |

Reitings 2684
MissJolly, kā Tu to uzzināji pēc tik daudziem gadiem?
Un, atvaino, bet - kā Tu vari būt pārliecināta, ka nav vēl pāris reizes bijušas, kad esi tikusi krāpta?
24.01.2016 12:54 |

Reitings 19
schoco... jaa kad satika mani pirmo reizi, vins saprata ka esmu taa istaa! Biezi man teica ka nav taa miilejis nevienu citu kaa mani! Kadreiz arii teica, ka ja mums kkas nesanaktu, tad vinsh mestu mieru vispar attiecibu veidoshanai, ja jau pat ar maniim nekas nesanaaktu! Un kad nokraapa, lika vinjam velreiz to saprast, ka mani miil! Stulbi jau tas viss skan! Vins jau teica, ka man viss ir jaaizlemj, vai spesu turpinaat!Vinsh pienjems manu izveeli!
24.01.2016 12:56 |

Reitings 70
Reģ: 05.12.2015
Strīdēšanas nav nekāds attaisnojums, lai krāptu. Tā tāda cietējiņu domāšana.
Ja ir kašķi - izrunājam. Ja ir pārāk daudz kašķi - ejam katrs savu ceļu. Nevis mājās izkasās un tad skrien citas vāveres meklējumos, jo mājās taču kašķi.
Tāda nožēlojamu cilvēku domāšana, lai neteiktu vairāk.
Sieviete vainīga, nabaga veci uzkurināja. Nabaga, vājie, tizlie vīrietīši, ar kuriem jāapietas tā,kā jēlām olām, lai tikai neaizkaitinātu, jo tad taisnā ceļā pie citām vāverēm.
Par situāciju - čalis forši atbrīvoja sevi no vainas apziņas, izstāstot. Labāk neko nebūtu teicis. Lai dzīvo ar savu akmeni visu mūžu, nevis uzkrāmē, to cilvēkam, ko mīlot.
Kā viņš pats iedomājas attiecību turpinājumu?
Es noteikti nevarē'tu uzticēties vairs. Ok, viena reize bija par ko izstāstīja. Cik ir tādu, par ko noklusēs vēl 3 gadus? Un tad ik pa 3 izmetīs, lai vecumdienās nomirtu bez "akmeņa uz sirds"?
Ja vēl viņam būtu jūtas pret to citu...nu visādi dzīvē notiekot, bet neko nenozīmē, bezjēdzīgs sekss ar citu....nu neko labu par vīrieti tas neliecina.
24.01.2016 12:59 |

Reitings 70
Reģ: 05.12.2015
jaa kad satika mani pirmo reizi, vins saprata ka esmu taa istaa! Biezi man teica ka nav taa miilejis nevienu citu kaa mani! Kadreiz arii teica, ka ja mums kkas nesanaktu, tad vinsh mestu mieru vispar attiecibu veidoshanai, ja jau pat ar maniim nekas nesanaaktu! Un kad nokraapa, lika vinjam velreiz to saprast, ka mani miil!

Nu ko tad citu viņš teiks? Piedziedās pilnas ausis par mūža mīlu...tik ļoti mīl, nu tīīīīk ļoti mīl, ka nespēj savu krānu biksēs noturēt. Un tu tici...
Pedējos gados tā "mīlestība" nu tik izkropļota, ka nezinu kas būs tālāk.
24.01.2016 13:01 |

Reitings 19
Tiesi taa, es neesmu par to paarliecinaata , ka nav bijusas veel reizes! Bet par taam es neko nezinu, kameer nav faktu, tad arii nav vainiigs un nav neko dariijis! Tiesi vakar meegjinaaju vinju izvilkt uz tiiriem uudeniem! Teicu ka mees varam saakt visu no nulles, ja vinsh visu izstaastiis, jo man ir aizdomas ka ir bijusas veel reizes.. teicu, lai vins ir godiigs pret mani, un viss kas bijis dzeesam araa, jo negribu peec kkada laika kko veel uzzinaat! Jo saapees man atkal un veel vairaak! Ja ir veel kas, tad lai saka... viss pie vienas reizes lai zinu! Teica, ka nav ko staastiit un viss... vai tad man nepietiek ar to vienu reizi! P
24.01.2016 13:06 |

Reitings 38
Reģ: 23.01.2016
Viss ko varu pateikt,ka izvērtē kautvai loģiski visus sīkumus,vai gribi būt ar kādu ,vai jums viss ir labi,vai viņam ir galva uz pleciem,pieņemsim,parastās vīriešu štellēs? Padomā vai gribi saistīties ar čali,kurš ir nepastāvīgs savoa darbos un dzīvē,kā arī 10 gadus ilgās attiecībās????
24.01.2016 13:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits