Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Evra plāksteris - galva sāp, slikta dūša..

Reitings 5
Reģ: 23.01.2016
Vai jums bija kādas komplikācijas, uzsākot lietot Evra?
Meklēju atbildi internetā, jo nedēļas nogalē ginekoloģi nesazvanīšu.
Otrajā plākstera uzlīmēšanas dienā sākās milzīgas galvassāpes un nelabums. Tas pats turpinās trešajā dienā. Kā sapratu, organismam jāpierod, bet cik ilgi?? Vai raut nost vai tomēr mēģināt sadzīvot? :-/

Iepriekš lietoju Yasminelle tabletes. Viss bija kārtībā, ja neskaita pa retam piena sēni un nervozumu. 2 mēnešu nelietoju, bet tad sāka atgriezties traki sāpīgās mēnešreizes, radās stress par nejaušu grūtniecību un organisms attiešanas periodā pārāk dīvaini uzvedās. Tabletes atsākt negribu dēļ jūtīgās gremošanas sistēmas. Gonekoloģe vēl izteicās, ka plāksteris ir labāks, jo nekas netiek laists caur aknām.
23.01.2016 00:53 |

Reitings 99
Reģ: 31.10.2015
Ar plāksteri paliku negribēti stāvoklī. Laikam bija atlīmejies mazdrusciņ vai kkā tā, jo man teica, ka ļoti jāuzmanās, pat mazs stūrītis ja ir atlīmējies. Tāpēc par šo plāsteri man tikai sliktākās atsauksmes.
23.01.2016 18:38 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Jā, lietoju šo plāksteri, man gan ir labas atsauksmes. Sākumā bija mazliet garastāvokļa maiņas un krūšu jūtīgums pirmajās lietošanas dienās, pēc tam pārgāja. Patīk, ka beidzot var justies normāli MR dienās, pirms tam miru nost.
Priekš manis laba metode, jo tabletes ar negribēju gremošanas sistēmas dēļ.
Kā tur bija rakstīts lietošanas instrukcijā par galvassāpēm? Laikam jau bija teikts, ka tā var būt?
23.01.2016 18:57 |

Reitings 463
Reģ: 25.10.2012
Nebija komplikāciju uzsākot lietot. Toties, kad izlēmu pārtraukt lietot, tad jutu visādas nianses, bija ārkārtīgi sāpīgas mēnešreizes, kādas nekad pirms un pēc tam nav bijušas. Bet tas jau katram induviduāli. Ja tev tik nepatīkamas sajūtas varbūt iedzer pretsāpju tabl. Ja tad nelīdz nu tad ņem nost.
23.01.2016 19:00 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
kur plaaksteris tiek liimeets?
23.01.2016 19:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits