1. Kādēļ braucāt prom? Jo tad bija krīzes laiks un biju tikko beigusi vidusskolu un bija neiespējami dabūt darbu. Principā man uzreiz piedavāju darbu ārzemēs, tā arī aizbraucu.
2. Pēc cik ilga laika sākāt strādāt? uzreiz nākošajā dienā, kad ierados.
3. Kā atradāt savu dzīvesvietu? caur to pašu aģentūru, kura piedāvāja darbu, arī nodrošināja dzīves vietu
4. Pēc cik ilga laika iejutāties sabiedrībā? principā uzreiz, jo apkārt bija daudz latviešu
5. Interesē kādi ir cilvēki jums apkārt. (vairāk interesē UK) ļoti daudz meitenes ir teikušas,ka liela uzmanība ir no puišu puses. nebiju uk. Apkārt bija daudz latviesu, poļi, grieķi, turki. Grieķi pastprināti pievērsa uzmanību, karstasinīgi, man bija bail no viņiem. Ir arī slikta pieredze.. Vietējie (holandieši) arī pievērsa, bet man viņu dīvainā iedomība neuzrunāja.
6. Cik ilgā laikā atradāt sev draugus vai otrās pusītes? draugus uzreiz. Bija aŗī pazīstami uz vietas. Un jā, arī otro pusīti tur atradu. Latvieti. Pēc mēneša ko nodzīvoju sākām dzīvot kopā.
7. Vai dzīvojat pārticīgi un naudas pietiek? Vai tomēr nav tāda dzīve kā bijāt iedomājušās tur aizbraucot? naudas bija daudz, dzīvoju zaļi. Drīzāk bija grūti atrast no tā visa atgriežoties Latvijā. Par to drīzak jāaizdomājas, ja negribi uz palikšanu braukt