Kopdzīvi sākām pāris nedēļas pēc atticību sākuma manā mazajā studio dzīvoklītī. Pēc 2 mēnešiem atradām lielāku, normāla izmēra dzīvokli, bet sākums bija ~30m2 :-P Mana galvenā rūpe bija par to, lai viņš justos kā mājās un viņam būtu vieta viņa mantām, tādas sadzīviskas rūpītes. Bijām tik ļoti iemīlējušies, ka ne mirkli negribējām pavadīt šķirti, visu laiku bija šausmīgi interesanti un ne šaurība, ne arī kas cits īpašu lomu nespēlēja. Kaut kad pašā sākumā varbūt arī bija kādas sarunas par "a ja nu man sagribēsies pabūt vienai?", bet realitātē tādi laiki nepienāca.
Es esmu dzīvojusi kopā ar citiem cilvēkiem iepriekš - vīriešiem attiecībās un vienkārši dzīvokļa biedriem, tapēc zināju ko sagaidīt. Ir svarīgi runāt. Un runājiet par visu - kādu kārtības/tīrības līmeni vēlaties mājās, kuram patīk/nepatīk kādi mājas darbi, kā dalīsiet finanses, kā dalīsiet laiku. Kas jums ir svarīgi, kas ne tik ļoti. Mums, piemēram, ir svarīgi ēst vakariņas kopā, bet nav tik svarīgi ar brokastīm. Citiem varbūt ir otrādāk. Nu, tādas lietas... :-)