Atrada paketes

Reitings 83
Reģ: 31.12.2015
Sveiki! Man ir problēma. Viņa ir tāda, ka puisis kurš man patīk, starpbrīžos visu laiku ņem somu nost un grib lai es skrienu pakaļ. Vakar viņš paņēma manu somu un kautkur aizskrēja. Pēc tam viņš ar smīnu nāca atpakaļ un atdeva man somu. Viņš aizgāja pie manas klases puišiem un iebļāvās :,,Es viņas somā atradu paketes" Man bija tāds kauns..viņš visiem to stāstija un visu laiku bļāva to..Es šodien neaizgāju uz skolu dēļ lielā kauna...Es nezinu ko man darīt, jo zinu, ka tad kad viņš mani redzēs, tad atkal pa visu skolu bļaus to, ko atrada manā somā...lūdzu issakat, ko man darīt :(
20.01.2016 12:16 |

Reitings 83
Ticu, ticu :D
21.01.2016 21:45 |

Reitings 83
Sveikas! Tātad, šodien es biju nesaprašanā...viņš centās mani padarīt greizsirdīgu..Visu laiku, kad paskatījos uz savu draudzeni, viņš viņu apkampa..kā es novērsos, viņš uzreiz viņu atlaida. Un tā visu dienu..kāda jēga viņam mani padarīt greizsirdīgu ?
Šodien vēl puse no viņa klases puišiem zināja, ka man ir paketes un vosu laiku man jautāja
22.01.2016 14:32 |

Reitings 83
Man teica, ka mana klasesbiedrene ies uz citu skolu jaunajā m.gadā un tad man viņš piesiesies. No vienas puses gribas viņu atšūt, bet no otras - pavadīt laiku ar viņu...viņš teica, ka viņš neložņāja pa somu, bet gan mans klasesbiedrs..
22.01.2016 17:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits