Sveikas.
Mana situaacija ir sekojosha.
Saaku kopaa straadaat vienaa un tajaa pashaa laika posmaa ar savu tagadeejo darba koleegji. Saakumaa vinja bija draudziiga un izpaliidziiga bet tagad palikusi pavisam savaadaaka.. paraada savu iisto dabu,buudama cilveeks ar divaam sejaam..Vinja ir cittautiete un sarunajaas biezhi ar otru manu koleegji kura runaa vienaa valodaa ar vinju.. Protams,ka es neko nesaprotu un citreiz vinja pat piemin manu vaardu,un mani tas tracina jo zinu,ka vinja kaut ko runaa par mani.. labu vai sliktu tas paliek vinjas zinjaa.. Vinja iedomaajaas,ka visu zina labaak par citiem,visus komandee un vinja tic,ka vinjai vienmeer ir taisniiba,bet taa nav. Vinja man paarmet ka es kaut ko aizmirstu izdariit lai gan es aiz vinjas un vinjas darbu arii esmu dariijusi,un neesmu nekad njaudeejusi,ka man aiz vinjas kaut kas jaadara,jo mees straadaajam kaa komanda, nevis kaa indiviids.. Es nezinu kaa lai ar vinju straadaa,jo es neesmu no taam kuraam patik striideeties, bet taadu attieksmi nav viegli paciest.. Ko juus dariitu mana vietaaa?