Cik tālu no pašreizējā darba? Ko draugs saka? Un vai netiks sabojātas attiecības ar māsu?
No Rīgas tas ir 120km attālumā. Tas nozīmētu, ka no darba ir jāiet prom. Draugs saka, ka it kā gribētu, bet atceras to, cik es biju priecīga, ka tik
u prom no laukiem. Attiecības ar māsu netiks sabojātas, ja nu vienīgi ar viņas vīru, bet viņš ir ar saviem putniem, kā arī viņš tad saprastu, ka es neatsakos no sava mantojuma puses.
Vispār radās jautājums - kāpēc māsas vīrs vēlas vecākus no mājas izlikt?
Mums radās tieši tāds pats jautājums. Ir skaidrs, ka mēs arī negribam dzīvot vienā mājā ar vecākiem, bet tas jau nenozīmē, ka viņi uzreiz ir jāliek ārā no mājas un tad viņiem pašiem jādomā, ko un kā darīt. Vispār ir jābūt pateicīgiem, ka vecāki mums piešķir īpašumu- māju, zemi, mežu!
Darba tur ir daudz jāizdara, lai māja būtu apdzīvota, bet es jau kaut kā pie sevis esmu sākusi plānojumu, kas un kā tur būs- vannas istaba, guļamistaba utt. Kā arī tur ir ēka, kas derētu kā kūtiņa, kur vistas varētu dzīvot :D
Ne jau uzreiz arī visu pārņemt, bet palīdzēt un darīt visu kopā, pēc tam jau pārņemt.