Posos uz darbu, visu nakti neesmu gulejusi, nenormali sapeja kajas, tikai nezinu no ka, tad nu jutos patreiz neizgulejusies.(Atvainojos par garumzimem, datoram tadu nav. :-/)
Nestle, Elkorā noskatījām, tur tagad atlaides līdz 60%, mūsu dīvānam ir 30% atlaide, par pilnu cenu diezvai pirktu, bet ar atlaidi tiešām smuks cipars sanāk, vismaz salīdzinot ar citiem favorītiem, kurus iepriekš bijām noskatījuši.
Undersun, man atsūtija par printscreen ar rakstu no Delfiem, ja nemaldos, tur pat ir formula,kā aprēķināt cik slikta diena katram būs. :-D:-D
Es pat speciāli iegūglēsi "blue Monday", tā esot gada depresīvākā diena, parasti janvāra trešā pirmdiena :-D es arī šodien jau no sešiem augšā, kaut arī gulēt ap diviem tikai aizgāju un jāceļas bija tikai deviņos
Labrīt!
Šodien no rīta zvanot modinātājam, kādu minūti uz viņu skatījos, un nevarēju saprast kāpēc viņš zvana, līdz beigās man pieleca, ka brīvdienas beigušās un jāceļas uz darbu :-D
Beidzot esmu atradusi, savu ideālo balinošo zobu pastu, kas tiešām arī balina (l)
xzx redzu abos attēlos to pandu, bet tikai pēc tam, kad izlasīju kam tur jābūt:-D
Sveikas!
Es vēl dzīvojos pa slimnīcu, vakar biju 90% pārliecināta, ka šodien tikšu mājās, bet nekā. Izrādās rīt vēl kobru taisīs, kad to uzzināju sāku raudāt, jo neko labu par to neesmu dzirdējusi. :D kāda jums pieredze ar kobras rīšanu, tiešān tik traki kā stāsta?
Labrīt!
Brokastoju Vairāk Saules, gaidu omleti. Tāda "problēmiņa", ka turpmākās 2 nedēļas man brokastis būs jāēd kafejnīcās, diezgan sālīts
sālīts prieks...
Vakardiena no laiskas brīvdienas pārvērsās par stresainu vakaru - vīrs ieslīdēja grāvī ar manu auto. Dabūjām abi ar dēliņu braukt pakaļ ar otru auto. Viss labs, kas labi beidzas, tikai numura zīme nolauzta.
xzx nav ne jausmas, man viņas atveda no ASV, bet zinu, ka var šeit pasūtīt http://www.fixwhite.com/Crest_3D_Luxe_Glamorous_White_zobu_pasta/p332883_6705061.aspx ;-)
fifa, kā kuram. Citam tas tā easy. Man jau panika no tā vārda. Šaurs barības vads laikam man bija vai tml, drausmīgi sāpēja un vispār fuj. :-/ bet nebiedēšu, kolēģei likās pilnīgs meh. Cīnies ;-)
Fifa,negribas teikt, bet jā,ir traki :D Man pēc tam zīlītes bija kā narkomānam paplašinājušās no šoka :D Un ārsts vēl saka: jums viss ir kārtībā. Izspīdzina un pasaka, ka viss kārtībā.. :D