Greizsirdiba uz Insta, FB

Reitings 53
Reģ: 14.10.2015
Tas ir normalu ja draugs ir greizsirdigs uz Insta vai FB?
Lieta sekojosa. Jā, tas ir smiekligi. Neesmu nekada selfie queen un nelieku katru otro dienu jaunu bildi. To daru pa retam. Un ir gan manas pasas bildes un bildes ar suni, protams ir ari ar draugu. Ja ielieku bildi ar suni vai savu vins psiho, ka atkal nelieku bildi ar vinu, bet gan ar suni, tadejadi reklamejot ka esmu viena. Tjipa slepju, ka man nav draugs. Man Insta bildes ar vinu ir 18, vinam ar mani 4.
Un nesen es ieliku bildi ar suni darba dienas vakara uzkrasijusies utt. Bins man saka rakstit, ka man ir 14 gadi,jo lieku darba dienas velu vakara kkadu bildi ar SUNI un tas ir berniskigi. Ari sodien mes par to sastridejamies. Un nerunajam. Nu bet tas tak ir slimi psihot par es atvainojos-kkadu Huiņu..
16.01.2016 22:23 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Jums gadijumā nav attiecībās piedzīvots ka kāds no jums nokrāpj otru?
Jo tas varētu būt izskaidrojums, kapēc viņam tik ļoti bai ka nav svarīgs Tev. Vot ka ieliksi ar visiem citiem, tikai ne ar viņu bildi.

Nez, agrāk es biju ļoti greisirdīga uz vīru ka viņš ielika bildi profilā kur viens viņš(jo viņš galerijas tādas vispār nataisa)
Un tad ar gadiem visa mana greisirdība ir pārgājusi, pati sāku likt bildes kur viena esmu un viņš arī ieliek. Tad kopā kur esam ielieku. Kura bilde kuram patīk, to arī katrs liekam.

Manu greisirdību vispār atrisināja tas ka strādājam kopā, atpūšamies kopā un tik cik esam šķirti pat nav laika domāt muļķības, jo ir svarīgākas lietas.

Man vispār patik kāda ir wee vispār nav stresa ne par ko tādu.
Takā viņa te vienā diskusijā rakstija: es vel kamēr apģērbusies pajsutātu vai vīnu nevaig atnest :D
Es ar tāda gribētu būt-vēsa, ar vēsu prātu visu uztvert.
17.01.2016 02:05 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Takā viņa te vienā diskusijā rakstija: es vel kamēr apģērbusies pajsutātu vai vīnu nevaig atnest
Es ar tāda gribētu būt-vēsa, ar vēsu prātu visu uztvert.

Es attiecībās esmu tāda pati. Neredzu ne jēgu, ne mērķus tām neskaitāmajām pāru bildēm sociālajos tīklos, nemitīgajiem mīlestības apliecinājumiem utt. utjp. Ok, es varu internetā publicēt 1-2 bildes, kur esmu ar otru pusīti (un arī tikai tad, ja viņam neredz seju, jo neuzskatu par vajadzīgu visiem atrādīt kāds izskatās mans draugs), taču attiecību statusa atjaunošanu norādot vārdus un uzvārdus, un bilžu likšanu, atzīmējot kādi cilvēki tajās redzami, nesaprotu. Ja man būtu tāds draugs, kurš man aizrādītu par to, kādas bildes publicēju un ar ko tajās bildēs esmu redzama, es tikai noteiktu, lai uztraucas vien tālāk un deguna priekšā aizcirstu durvis. Nu priekš kam sievietēm vajag tā pazemoties un uztraukties par to, ko teiks kaut kāds nenobriedis puišelis? Normāls, pieaudzis vīrietis neko tādu neteiks un nenorādīs. Ja norāda un nosaka, tad, visticamāk, pats nav nobriedis ne prātā, ne izturēšanās veidā. Tādā gadījumā arī norādi, lai vispirms nobriest pats un tad piesienas Tev.
17.01.2016 02:20 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es pat nespēju aptvert to, ko te izlasīju :D

bet nopietni- cik gan attiecības nav izjukušas dēļ visiem šiem facebookiem, insta, draugiem utt. pārāk lielu vietu cilvēku dzīvē aizņem internets un daudz par daudz ir pārvērtēta bilžu laikošana :D :D

vecis bez bildēm arī uz greizsirdīgs uz suni?
17.01.2016 08:15 |

Reitings 91
Reģ: 15.06.2015
Ui kā saprotu Tevi. Man līdzīgi. Un ne tikai par soc. portāla bildēm. Ļoti nogurdinoši ;/
17.01.2016 10:13 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Haahha :-D Bet īstenībā tas ir skumji un sāpīgi. Mans ex bija greizsirdīgs uz face.lv portālu:-D Jo agrāk tur ilgāk uzturējos un bildes liku. Tagad saprotu, cik garīgi slims cilvēks var būt, ja jābūt greizsirdīgam uz ko tādu. Tad, protams, nesapratu, un lēkāju pēc viņa stabules attiecībā uz šiem soc portāliem.
17.01.2016 10:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienkārši ieliekat profila galvenajā bildē kopīgu foto ar draugu un miers. Lūdzu, tagad neviens nepalaidīs garām to ka neesat vienas. . .
17.01.2016 11:45 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Tavs draugs ir reāli dīvains..
17.01.2016 11:48 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tavs draugs ir reāli dīvains..

+1
17.01.2016 11:51 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Miss Joker
Taisnība Tev, ja jau esat kopā ar tādu cilvēku(kuram tas ir svarīgi), tad var jau attiecību labā ar ko izdarīt. Ielikt profilā kopēju bildi, un nebūs strīdu par to ko liek galerijās, jo profilā tak esam kopā. Ko vel tad Tu gribi? Apmēram ņem un aizrijies :D
17.01.2016 11:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Полина_Laura Nu bet ko tur vel citu iesākt? Neiešu jau dzēst savus profilus laukā vai nez ko vel tikai dēļ tā ka kādam varētu būt greizsirdība :D

Tagad skatieties uz visiem profiliem kur pārīši profila bildēs ir kopā un apzinieties ka viens no viņiem ir greizsirdīgs :D
17.01.2016 11:57 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
Ielikt profilā kopēju bildi, un nebūs strīdu

Ir viena veca melnā anekdote par to, cerams, nevienu neaizskars:
Tātad, vecākiem bija neredzīga meita, kurai likās, ka visi viņu apdala. Pēc psihologa ieteikuma, viņai pagatavo mīļāko ēdienu-pelmeņus, kurus pasniedz milzīgā bļodā, ar kaudzi. Viņa aptausta to bļodu un novelk: "Jā, varu iedomāties, cik jūs sev uzkrāmējāt! "
Tā arī būs ar tām bildēm-atradīs citu iemeslu-ne tā skaties uz citiem, ne tā runā ar citiem, ne tā domā par citiem.
Ja šīs attiecības ir svarīgas abiem, tad pie tām krietni jāpiestrādā, ja nē- nav vērts turpināt, jo nekas nemainīsies, būs tikai trakāk. Bet nu, katram jau pašam jāizlemj.
17.01.2016 12:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Varbūt laiks puikiņam atņemt datoru? :D
17.01.2016 14:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits