Attiecības ar draudzeni

Reitings 188
Reģ: 14.09.2015
Pēdējā gada laikā man ir ļoti grūti satikt savu draudzeni. Agrāk tikāmies vismaz reizi mēnesī, aizgājām kaut kur pasēdēt, paēst. Tagad jau vairākus mēnešus neesam tikušās. Esmu vairākas reizes mēģinājusi sarunāt tikšanos, bet visu laiku kaut kas atkrīt, pārceļas un tamlīdzīgi. Bet pārsvarā tās iniciatīvas nāk no manis.

Tagad arī rakstu viņai un mēģinu sarunāt, ierosinu laikus, bet viņa tikai saka, tad es nevaru, tad arī nevaru. Bet pretī neierosina sev izdevīgo laiku.

Ja kāds ar mani cenšas norunāt tikšanos, bet es tajā laikā nevaru, tad es obligāti vienmēr pretī ierosinu kādu citu laiku. Bet šeit nekā tāda nav.
14.01.2016 08:24 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bet vispār esmu sapratusi, ka draudzēšanās ir sarežģīta lieta. Jo esmu sarežģīts cilvēks, kas sagaida, ka cilvēki tur doto vārdu. Pati to cenšos darīt, tāpēc to sagaidu no citiem.

+++ Man ir taa pat, bet, ja par teemu, es nemeginatu vairs neko, es ar esmu parstajusi shada veidaa vienu draudzibu, tam bija iemesls, varbut arii tava draudzene domaa, ka esat kluvushas savadakas un negrib uztureet draudzibu?
14.01.2016 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits