Es uzskatu, kad tev nav jāaicina viņu uz kāzām un punkts, neliecies par viņu ne ziņas, jo kas tā pa lietu, sanāk, kad tu centies, bet viņa vispār neko.. un tās kas saka, kad tu viņai nēesi nekas, tikai random cilvēks, nezinu kā jūs, bet es savas draudzenes kuras man ir, uzskatu par savām ģimenes loceklēm, uz to pusi, nekad nevarētu pateikt, kad tās dažas kas man ir, ir tikai random cilvēki un mēs netiekamies bieži, jo vienkārši fiziski nav laiks, bet tas neko pa lielam nemaina.. viņas ir ieņēmušas manā dzīvē kautkādu vietu tomēr, man arī ir tāda viena draudzenīte, ja slikti, tad zin manu nr, ja pēkšņi ir draugs, tā viss.. nu zināt jau zinu, kad ja man būtu slikti, es viņai uzrakstītu, viņa mani mierinātu ar kādu padomu vai kā, bet tā nozudusi ar galiem, man vienkārši ir tāda sajūta, kad esmu tik cilvēks ar kuru dalīties tad kad ir slikti un man šis jau piegriezies, un es esmu nolēmusi pārtraukt ar viņu kontaktus un man vispār nav nekādas nožēlas, ja es nesaņemu tādu attieksmi kā es vēlos, tomēr tā ir mana dzīve, un uzskatu, kad man nav jājutas kādai kā traucēklis vai lieki.