Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ilgas

Reitings 2
Reģ: 12.01.2016
Sveikas!
Pati sev esmu sagādājusi sirds sāpes.
vasarā satiku puisi, sākumā viņš vispār neinteresēja, bet tomēr piekritu satikties vēlreiz. Pēc tam tikāmies vēl un vēl. Iemīlējos.
Tad es izdomāju, ka man dzīvē vajag pārmaiņas (nenovērtēju, cik tajā brīdī tomēr viss man bija perfekti), izdomāju pieteikties projektam ārzemēs uz pāris mēnešiem. Nu jau te esmu trešo mēnesi.
Bet puisis vispār neiziet no prāta. Diezgan bieži sazinamies, viss itkā ir jauki un kārtībā. Viņš jau ir nopircis biļetes pie manis pēc diviem mēnešiem uz nedēļu.
BET ir tik grūti par viņu nedomāt un neskumt pēc viņa. Pati uz sevi dusmojos, ka nolēmu braukt kaut kur prom. bet būtu jau arī muļķīgi dēļ puiša palaist garām tādu dzīves iespēju un pieredzi.

Varbūt kāda ir bijusi līdzīgā situācijā vai var dot kādu jauku padomu, kā nedomāt par viņu tik daudz? (t)
12.01.2016 19:22 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
viņš jau ir nopircis biļetes un drīz tiksities, tas taču ir forši :) nepaliksi arī tur mūžīgi, cik saprotu.
pa lielam, vienīgais, kas palīdz novērst domas no cilvēka, ir citu cilvēku sabiedrība. nekādi hobiji un darbs īsti nepalīdz, vismaz man, jo nevaru koncentrēties, ļoti domājot par kādu :D sports palīdz izlādēt negatīvo, draugi palīdz uzturēt pozitīvo!
12.01.2016 19:55 |

Reitings 2
Reģ: 12.01.2016
nu, būšu te vēl pusgadu, tas tomēr ir pailgi un klusībā tomēr baidos, ka pa to laiku viņš varētu atrast citu.
Protams, tas ir muļķīgi un pati jau vien aizbraucu no viņa.
Cenšos, protams, saglabāt pozitīvismu un nedomāt tās muļķīgās domas. :)
12.01.2016 20:02 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
nu šobrīd nav vērts domāt tādas "kā būtu, ja būtu" domas, tu esi aizbraukusi, tagad izbaudi. ja nebūtu, gan jau nožēlotu. turklāt ar šo puisi arī nekas nav zaudēts, stay positive ;)
12.01.2016 20:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits