Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pludmales figūra!

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Vēlies sagatavoties pludmales sezonai - bet sporta klubs parāk dārgs?

piedāvāju unikālu iespēju ar 50% atlaidi saņemt kompotenta un pieredzes bagāta fitnesa trenera pakalpojumus pareizam un produktīvam ceļam uz ideālo figūru ar treniņiem mājas apstākļos.

Trenējoties mājās izmantojot trenera pakalpojumus būs lētāk par sporta kluba 3 mēnešu abonamenta maksu.

Uztura plāna izstrāde
(uztura plāns tiek sastādīts ņemot vērā individuāli katra klienta - mērķi, gaumi produktos, dienas ritmu, finansiālās iespējas, vielmaiņas ātrumu, iespējamo ēdienreižu skaitu un laikus utt... īsāk sakot plāns tiek pakārtots ikdienai nevis ikdiena plānam. Uztura plānā pa ēdienreizēm tiek salikti konkrēti produkti ar konkrētu vēlamo svaru + katrai dotajai ēdienreizei 3-4 alternatīves produkti ar kuriem var aizstāt jau minēto produktu. Uztura plānam klāt būs arī cits svarīgākais info par un ap uzturu un tā pagatavošanu, kā arī info kas jāpamaina kad mērķis būs sasniegts. Cenā iekļauta arī konsultācija uz neskaidrībām par uztura plānu un tā pielietošanu)

Treniņprogrammas izstrāde
(Treniņprogramma tiek sastādīta ņemot vērā katra individuālā klienta mērķi un iespējas - treniņam sporta zālē, brīvdabā vai mājas apstākļos. Katram dotajam vingrojumam klāt links uz video kur īsi pastāstīts un parādīts kā pareizi veikt vingrojumu)

Klienta progresa monitorings (3 mēneši)
(Vidēji 1x nedēļā tiek sekots līdzi klienta progresam un ja nepieciešams koriģēts uztura plāns vai treniņprogramma, kā arī nepieciešamības gadījumā sniegtas tālākas norādes ceļā uz panākumiem)

Pakalpojumu paketes kopējā cena 70 eur (sadarbības ilgums 3 mēneši)

Iespējams trenēties arī mājās bez spec inventāra.

Pieteikties rakstot man PM

Nekavējies - pavasaris un vasara vairs nav aiz kalniem!
11.01.2016 12:11 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Starp citu, tiešām, jāceļ augšā tievētāju diskusija un jāsāk gatavoties pludmales sezonai. :)
11.01.2016 12:48 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
gadījumā reklāma šeit nav aizliegta ?
11.01.2016 12:51 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Nu nezinu,Kaban,cik kompetents tu šajā esi. Reiz intereses pēc painteresējos pie Tevis par piedāvātajiem pakalpojumiem,Tavas atbildes/rakstīšanas prasme mani vienkārši pārsteidza (t) ! Cilvēks, kas nepazīst otru/nav redzējis sejā, noteikti nezivēlētos tādu komunicēšanas valodu kādu Tu man parādīji.Neprofesionāli
11.01.2016 12:54 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Nu nezinu,Kaban,cik kompetents tu šajā esi. Reiz intereses pēc painteresējos pie Tevis par piedāvātajiem pakalpojumiem,Tavas atbildes/rakstīšanas prasme mani vienkārši pārsteidza

++
11.01.2016 13:01 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
1. Uztura plāna izstrāde - https://www.eatthismuch.com un LifeSum
2. Treniņa plāna izstrāde ar vingrojumu pamācībām - 101 aplikācija treniņiem mājās, skriešanas mērķu sasniegšanai, kettlebell un relax jogai utt
3. Progresa monitorēšana - spogulis un mērlenta. Skriešanas un iešanas rezultātu statistikai un mērķiem - Endomondo.

Cena - par brīvu. Atsevišķos gadījumos dažu no aplikāciju advancētākajiem variantiem kaut ko maksā, bet bez tā var iztikt un par 70€ nopirkt labas austiņas, lai vingrojot un skrienot varētu baudīt mūziku ;-)
11.01.2016 13:05 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es apstājos pie vārda "kompotenta" un man ar to pietika, lai tālāk nelasītu :D riktīgs kompots tev!
11.01.2016 13:09 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es ceru,ka te nav muljkjes un neuzkersies uz sho fitnesa guru :D
11.01.2016 13:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Viena lieta ir gramatika, otra lieta ir vai viņš tiešām ko sajēdz?
Reāli vai šeit iet vaļā apsmiešana dēļ gramatikas, vai dēļ tā ka cilvēks tiešām savu darbu nejēdz un neko nesaprot tajā?

Es drusku neizprotu to pilnīgāo klupšanu viņam virsū godīgi sakot. Ne tik šajā tēmā, bet visur kur tik viņš ko ieraksta. Visu laiku ir tas ļaunais nejēga, bet dēļ kā viņš to ir izpelnījies?
11.01.2016 13:15 |

10 gadi
Reitings 4392
Njā, par cosmo dāmu fitnesa "kompotenci" un vērtējumiem kas ir ok un kas nav jau raksta pat zinamu fitnesa portālu forumos :-D

Ja kādai ļoti interesē var reģistrētes un iemest aci;
http://www.musclefactory.lv/forums/viewtopic.php?f=57&t=2512
6.komentārs no augšas

sādi cosmo dāmu vērtējumi par fitnesa gudrībām nav mazums
Un ticat vai nē tas nēesu es - bet ja paķekosiet dziļāk - konkrētu šo manis iemesto komentu raksta cilvēks kurš pats uztur fitnesa portālu un ļoti zinošs.

:-D
11.01.2016 13:17 |

10 gadi
Reitings 4392
Miss Joker
Man ar būtu interesanto to uzzināt. Visticamāk tādēļ jo ir cilvēki kuriem nepatīk ka kāds ir zinošāks par viņiem pašiem vai vienkārši nepieņem citu viedokli.
11.01.2016 13:18 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
īstenībā tas ir tik nožēlojami, ka vienīgais veids kā un kur atrast klientus ir sieviešu forums... Nu kas tu par speciālistu , ja tev ir tādas problēmas ar klientu atrašanu un neviena meitene tev te vēl labu vārdu nav pateikusi , vispār es nekad neesmu manījusi, ka kaut viena šo gadu laikā tevi būtu slavējusi .... Interesanti kapēc tā ? :D
11.01.2016 13:21 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
runajot par tievēšanu pie viņa tievēšana nesanaks kabans sver daudz kg. es pati sogad nometu 20 kg :D
11.01.2016 13:25 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
neatradisu veco diskusiju bet kkur bij minets vina svars.
11.01.2016 13:26 |

10 gadi
Reitings 4392
wee
Nozelojami ir tas cik daudzi sportotaji apsi nesaprot ka dara lietas nepareizi un trenerim pasam vins ir jauzmekle un japalidz kamer nav izmesta nauda veja par abonamnmetu, iztereti daudz speki un alisk un nedod dievs gutas traumas....
Tev tas varbut skiet nozelojami bet ir cilveki kas beigas man pasaka paldies ka pats vinus uzrunajis un atradis un palidzejis jo atzist ka apsi nebutu aizdomajusies ka dara ko nepareizi...

ja nopiuetni pastradaatu kautvai 3 menesus kada sporta kluba tad redzetu kaad ir sutiacija... ~70% cilveki vairak vai mazak lietas adra nepareizi bet taipasa lakika pasi doma ka viss ok un pat neko nepajauta trenerim.... nekas nesanak un pec 2-3 menesiem sporta klubu pamet vius novelot uz steroidiem ka tiaki ar tiem var ko dabuut.... taipasa laiak ir cilveki kas adra lietas pareizi un so 2-3 menesu aliak jau spoguli redzami pirmie panakumi aks dod papildus motivcacijj turpinaat.. luk kada starpiiba..

par slavesanu - paskatiers vien rupigaak... es atminos vismaz 3-4 portala lietotajas kas par amni aizlikusas labu vardu... speciali nemeklesu bet tadas ir.. lai gan kada tam noziime ... taapt jau te 90% visma nepatiku
11.01.2016 13:29 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man arī šķiet, ka labs treneris neuzbāzīsies ar saviem pakalpojumiem, cilvēki viņu paši sameklēs. No otras puses, es neatminos, ka kabans būtu pateicis kaut ko nepareizi konkrēti par fitnesu, ko nevar pateikt par daudzajām meitenēm, kas ar viņu te strīdējās par sportošanu un sporta uztura principiem. Kabana problēma ir komunikācijā, cilvēks var būt zinošs, bet, ja nemāk komunicēt ar cilvēkiem, ir maz klientu...
11.01.2016 13:35 |

10 gadi
Reitings 4392
Donata
jau augstak rakstiju - viss jau butu ok ja sie vairums cilveki apsi zinatu ka vajag padomu... loti daudzi trenejas nepareizi pasi to nemaz neapzinnoties un tadejadi trenerim ko pajautat vini nesaskata iemeslu. Te ir tas moments kur trenerim ajiet pie cilveka nevis cilvekam pie trenera... starpcitu arzemees (lv tas nav diezko izplaiiti) daudzos klubos derzurejosajam trenerim tas ir pienakumos - ja redz ka kads adra ko nepareizi iet klat un sakt sarunu pasam.
11.01.2016 13:39 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
Ar Kabanu esmu tikai diskutējusi, bet man, kā cilvēkam, kas bijis fitnesā iekšā gan ar sirdi, gan prātu, saprotu, ka Kabans savu lietu zin.
Savulaik gāju pie laba trenera- būtu redzējušas kādas gramatikas kļūdas viņš pieļauj sastādīdams uzturplānu un vispār kāds viņam bija runas stils. Doh!!! :-D Savu lietu gan viņš zināja labi un mani no mīkstmieses dabūja smukā formā salīdzinoši ātri.
Ar to visu gribu pateikt, ka neskati vīru no cepures....
11.01.2016 13:40 |

10 gadi
Reitings 4392
un protams cilvekam kurs doma ka dara vius pareizi lai gan patiesiba ta nav ... treneris kas uzruna vinam var likties - uzbaziiba
11.01.2016 13:40 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Kaban, tas, ka tu sāc tagad bļaut, ka mēs visas esam muļķes un neko nejēdzam, tevi par profesionālāku treneri nepadara.
Varu piekrist Donatai, ka problēma ir tavā attieksmē un komunikācijā, bet tāpat, manuprāt, problēma ir pakalpojumā ko tu piedāvā. Visu to, ko piedāvā tu, var izdarīt bez maksas un aiztaupot sev nervus lasot tavus gramatiski nepareizos tekstus. Kapēc maksāt?
11.01.2016 13:41 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Miss Joker, ja tu pati redzētu šo "guru" "dzīvajā", tad saprastu, ka pie viņa trenēties... nu varbūt labāk nevajadzētu :)
11.01.2016 13:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits