Selīna
Mācījos pie dažādiem skolotājiem, līdz atradu šo - žēl, ka man nesaskanēja ar lētākiem, kaut kāda caca manī ir apmierināta tikai ar visdārgāko :D Vēl strādā arī tas faktors, ka - maksājot tik daudz par nodarbību, arī mājasdarbus pildu kvalitatīvāk, vairāk daru pati, jo stulbi maksāt, un nedarīt. Vairāk filmas, mūzikas, seriālu - un iet ievērojami raitāk. Bet nu man nav rakstura - mani disciplinē tikai nauda :D
Uz kursiem - neesmu gājusi, bet došos gada beigās pirms kārtot eksāmenu - jo viņi labi sagatavo eksāmena uzdevumiem. Ja tu gadījumā sāc Gētes institūtā - padod ziņu, kā ir :) Vispār, cik esmu pētījusi, viņiem cenas ir ne pārāk labas. Salīdzināju, parēķināju - man ar manu dārgo ir izdevīgāk, jo 1)visa viņas uzmanība ir man ( :D bet tas valodas gadījumā ir foršāk) un 2) to pašu naudu iztērējot, tiekam tālāk. Piemēram, pirmajiem līmeņiem vispār noteikti tikai privāti ieteiktu - ja kaut kas vēl ir skolas laikā apgūts.. Tā es pa mēnesi pie vienas skolotājas no 0 līdz B1 tiku - bet kursos būtu A1, A2 līmeņus pa vairākiem mēnešiem marinējusi..
Šokoprieks
Esmu uz robežas starp svariem un skorpionu, tāpēc izlasīju abus - un atkal pārliecinājos, ka esmu vairāk svari nekā skorpions. Svariem par pārmaiņām gada beigās teikts - uz labo pusi. Es tieši plānoju jaunu dzīvi tad sākt - tāpēc itkā interesanti. Bet tur svariem vēl visādi pareģijumi, tā arī neko nesapratu, izņemot to, ka ja zvaigznes ir precīzas, tad martā būs veselībai kirdikc :D