justasmile, oj, kā mani var izvest, ja blakus kāds čāpstina vai dzert kafiju, kas visur smaržo, kad neēdu/nedzeru. Tā pat ēdiena smarža mājās, drēbēs utt, ja neēdu.
Pašai ieradums ir braukāt ar pirkstiem pa galvas ādu starp matiem un ~1x 2-4 nedēļās atrast tur pumpu un mēģināt izspiest. Bet tā kā parasti esmu darbā vai citur, tad tā nemanāmi, lai citi nepamana, un nespēju viņu atstāt mierā līdz vakaram. Vajag tagad!! :D
Kad tīri mati, vajag visu laiku laist viņiem cauri pirkstus un ostīt, ka labi smaržo :D
Pēdējā laikā ļoti tracina, ka svarīgās lietās - eksāmenos utml svarīgās situācijās, tā vietā, lai domātu par tēmu, aizdomājos, ka "o, redz kā tiku līdz eksāmenam, nav jau tik traki, Emīlija tak arī nolika" vai "o, kādas bildītes, noteikti dārgi izmaksājis uztaisīt un atkal kāds naudu kabatās iebāzis. Un tramvajag pat salons uztaisīts, dīvaini, ka šofera silueta nav ielikuši.." utml. Visa uzmanība pazūd un sadaru blēņas vai esmu totāli iebremzēta. Notiek arī tad, ja man kaut ko māca. Ja nav svarīgi būt pašai uzmanībai, tad par lietām neaizdomājos :D :(
Otrs, kas pēdējā laikā nedaudz izved, ka nevaru izdomāt, ko pusdienās nopirkt. Beigās pudienlaikam atvēlēto laiku vnk novazājos pa Rimi un gar ēstuvēm un nepaēdu. Vēlāk atkal uznāk bads un nožēloju, bet ēst nav ko, jo neesmu neko nopirkusi. Apēdu pāris cepumus un dusmojos uz sevi.. :D