Gaļu pērku pēc vajadzības - ja vistas fileja, tad nākas pirkt pie kāda pārdevēja, kas pa rokai, īpaši nešķiroju, jo manī ir pārliecība, ka nekur īsti viņa nebūs laba un tīra, jēra gaļu nopirkt var vispār tikai kādās 3 vietās, kurām uzticos visām, bet pārsvarā visas gaļas pērku kādā no abām Jāņa Saukas vitrīnām.
Zivis - lielākoties pērku pie vienas gaišmatainas latviešu sievietes, kuras vitrīna atrodas pašā stūrī pa labi (ja nāk iekšā pa zivju paviljona gala, nevis sānu, durvīm uzreiz no stāvvietas puses). Tur vienmēr laipna un personīga apkalpošana, vienmēr svaiga un pievilcīgi izlikta prece un pārdevēja māk ieteikt zivis tā, ka nepaliek sajūta, ka iesaka, lai tik vairāk pārdotu.
Visas pārējās lietas nešķiroju - dārzeņus, piena produktus, riekstus vai citu, ko gadās pirkt, pērku neņemot vērā konkrētas vietas, bet katrreiz no jauna meklējot latviešus vai vismaz latviski labi runājošus pārdevējus, kas gan tirgū ir retums.