Meli, fantāzijas?

Reitings 3
Reģ: 09.01.2016
Hey.
Kādu laiku, intereses pēc, pasērfoju pa cosmo foruma sadaļu. Jāsaka ''Oh God!!'' :-D Gandrīz visas saņem vismaz 2 000 eiro mēnesī, un visām ir otras pusītes, kas pelna vēl labāk, visām ir sapņu darbi un entās augstākās izglītības, pilna māja ar dārgu brendu smaržām, drēbēm, visām kā minimums sekss ir 5x nedēļā ar savu perfekto, ideālo vīrieti (l) :-D bāc, varētu turpināt un turpināt. Cik daudz no tā ir patiesība un cik daudz gluži vienkāršu fantāziju, par to ko gribētos?
09.01.2016 16:04 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Par algu man nav ko komentēt,lai katra pelna ko pelnīdama :) Prieks, ja kādam maksā daudz :)
Par takšiem pateikšu, nu nav nekāda bagāto izprieca tā tikai, ok, varbūt , ja katru dienu nobraukā 20 eiro kādam ir par šerpu, bet es ar šad tad, ar savu ne pārāk pārbāzto maku izvēlos izsaukt taksi, tālu nebraukāju, un īpaši vakaros vai , kad vienkārši ir slinkums , samaksāt tos 5 eiro dažreiz ir vieglāk, kā izstāvēt pieturas :D Un tā nav tagad fantāzija , kā Pozitīvais klaigā, ka baigā izšķērdība, plus ar sabiedrisko arī braukāju un kājām arī eju. :D
09.01.2016 23:11 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Un ja makā arī būtu tikai 10 eiro, to taksi , ja vajadzētu arī atļautos :D Katru dienu gan nevaru atļauties, tad gan aizietu padaudz :D
09.01.2016 23:12 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Jo cilveks ir bagataks jo vins ir taupigaks/skopaks tas ir fakts

Kas tas par faktu? No kurienes? Pozitīvais, Tev laiks saprast, ka visi cilvēki nav vienādi!
Pilnīgi spēju iztēloties, ka no Tevis un Dollijas sanāktu labs pāris - varētu 24/7 kopīgi šausmināties par cilvēku izšķērdību, tā vietā lai paši padomātu, kā nopelnīt vairāk, uzlabotu savas dzīves kvalitāti un kļūtu nedaudz laimīgāki, lai nebūtu laika līst citu makos ;-)
09.01.2016 23:54 |

Reitings 467
Reģ: 24.08.2015
Freya- Tiesi to es ari censos pateikt ka visi cilveki nav vienadi. Nevisi pie katra sikuma visur saukt taxi, nevisiem vajag attiecibas lai justos laimigi, nevisi sapno par maju un grib stradat 24/7 lai tik nopelnitu daudz naudas utt. ;-) Es saprotu ka izteicos parak kategoriski, ko ari turpmak centisos nedarit. Bet neviena maka nelienu, lai katrs dara ka grib,es tikai izteicu savu viedokli, kam sis forums ari ir domats. To ka parak kategoriski izteicos es jau sapratu. Mainisos (l)
10.01.2016 00:35 |

Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Man alga noteikti nav tāda, par ko varētu sapņot. Ne ar ko, izņemot pieticību, nelielos, bet ar visu to man saka, ka es fleitējot.
10.01.2016 04:35 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu, tajā pašā laikā, mēs jau nevaram ielīst katrai makā, gultā un mājoklī, lai pierādītu, visas melo. Gan jau, ka kādai arī viss tas ir un kāda starpība? Kas tad traucē pašai to visu sasniegt? Neaizmirsīsim arī to, ka šeit ir anonīms forums, kur tikai retās viena otru pazīst un loģiski, ka dažas grib izlikties nedaudz labākas. Un ne jau viss ir jāsaprot burtiski. Iespējams, ka tāda alga ir bijusi tikai vienreiz pa visu mūžu, draugs ir skaists bezgala, bet iespējams kretīns un drēbes varbūt aizdevusi bagātā tante. Neviens jau neies teikt visu taisnību. :D Es par sevi arī te nestāstu nu pilnīgi visu, kam man tas?!
10.01.2016 10:23 |

Reitings 124
Reģ: 24.10.2015
Nezinu, kur tu to atrodi, bet es jau šajā forumā +- esmu 8! gadus, ar dažādiem nikiem, bet neesmu piefiksējusi lielu fantazēšanu.

Tas, ka forums mainījies, gan tēmu ziņā, gan attiecību ziņā, jā, bet tas, ka pēdējā laikā kāda baigi fantazētu- nu neesmu piefiksējusi.

masveidā es šeit lasu vienkārši par normālām sievietēm, kam mēdz būt problēmas gan ar vīriešiem, gan ar darbiem, gan ar naudām.

++
10.01.2016 12:35 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Esmu ievērojusi, ka te apgrozās gan jaunas meitenes, skolnieces, studentes, gan arī jau meitenes ar lielāku dzīves un darba pieredzi, attiecīgi, protams, ka otrās ir sasniegušas jau vairāk, t.sk. arī ienākumu līmeni ap 1000-2000, tas ir tikai normāli. Arī prasības pret dzīvi un komforts tad pieaug, negribās vairs no tusiņa mājās braukt ar sabiedrisko, ja var paņemt taksi, iespēju robežās izvēlies labākas kvalitātes drēbes, somas, smaržas, kosmētiku, vari tērēt vairāk izlaidēm un ceļojumiem. Tas, manuprāt, ir likumsakarīgi. Nedomāju, ka kādai ir nepieciešams ko tādu piefantazēt.
Par ideālajiem vīriešiem runājot, vairāk esmu šeit pamanījusi pretēju tendenci, bet , ja arī kāda izceļ to, ka viņai ir labākais un ideālākais vīrietis pasaulē, tas arī ir tikai normāli un tā būtu jābūt ikvienai no mums, neredzu neko nosodošu, ja vari lepoties ar to, ka ir paveicies ar foršu vīrieti pie sāniem, es tikai priecājos par tām meitenēm, ņemot vērā cik švaki mums LV ir ar tiem vīriešiem.
10.01.2016 12:51 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Tak katram ir savs uzskats,kas ir naudas izšķērdība un kas nav. Citam liksies izmesta nauda par šampūnu pa 10euro ,bet citam tas liksies nieks. Otram atkal liksies izmesta nauda par zābakiem pa 100 eiro, nu katram savs tak!
10.01.2016 12:59 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Manuprāt, ļoti muļķīga diskusija. Katram ir savas vajadzības, vēlmes. Uztvere pret dzīvi, lietām ir ļoti dažāda. Tāpat kā cilvēki ir dažādi. Un nekad nevajag citus pēc savas mērlentes mērīt. Tā Tu nekad neiegūsi pat tuvu ne patiesu priekšstatu.
Par naudu - es esmu dzīvojusi ar kasi dažādāiem ienākumiem. Zinu, kā ir, kad nepietiek rēķiniem un zinu, kā ir, kad viens ceļojums šurp vai turp pa kabatu nesit nekādā veidā, kad veikalā ieejot, pēdējais uz ko skaties ir cena. Protams, ka otrajā variantā ir vieglāk un patīkamāk dzīvot, izpaliek nebeidzama, klātesoša trauksme - skaitīt, nepietiks. Bet, gan viens, gan otrs dzīves posms man ir daudz iemācījis. Galvenokārt - tvert to visu vieglāk. Dzīve ir plūstoša un mainīga lieta. Un nauda nebūt nav galvenais, kas tajā ir. Nauda ir tikai un vienīgi enerģija, kura var vairoties, var pazust, bet tā nekad pilnīgi un galīgi neizbeidzas. Vienkārši reizēm ir vajadzīga lielāka pacietība. Un, principā, katrs saņem pēc savām vajadzībām. Ir cilvēki, kam ir būtiski pelnīt kādu konkrētu summu. Agri vai vēlu, viņi to pelna. Ir tādi, kam tā summa nav tik būtiska, lai uz to ieciklētos un viņiem pietiek ar to, kas ir. (Vairāk grib vienmēr un visi. Tas ir cilvēka dabā.)
Man nauda ir vajadzīga pirmkārt kvalitatīvai atpūtai. Man ir būtiski redzēt pasauli. Tā ir mana galvenā vajadzība - redzēt, nav svarīgi kā un kur, to es realizēju, pēc maciņa biezuma, konkrētajā brīdī. Ja es nevaru atļauties aizbraukt uz Āfriku, braucu Romu. Nepietiek līdz Romai, braucu uz Ludzu. Nepietiek līdz Ludzai, braucu uz Mežaparku. Kad vajadzība pēc redzēt ir realizēta, es varu apmierināt citas vajadzības.
Citiem galvenā vajadzība ir komforts. Un cilvēks darīs visu, lai justos komfortabli. Citam svarīgi garšīgi paēst, citam uzķīlēt autiņu, citam nopirkt jaunuāko telefonu, citam izdzert dienišķo aliņu.
10.01.2016 13:04 |

Reitings 467
Vienkārši perfekti uzrakstīji Inga88! :-) piekrītu katram vārdam! Brīnos ka vienā citā diskusijā nesapratāmies.:-D
10.01.2016 13:09 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Esmu piefiksejusi tikai sikusm melus. Piem cilveks neiet pie friziera un manikira ,bet paiet divi menesi un tas pats cilveks saka ka iet . Tad saka ka kamer mazais gul sez leja kroga , tas nekad ka vinai lidz nakts krogam jaiet pa to Gertrudes ielu uz tuvejoi nakts barciku vismaz 10 minutes, :-D:-D:-D
10.01.2016 13:12 |

Reitings 23705
Inga uzrakstija gari to koi te lielaka dala saka isak un konkretak. Ta ka abloms tev negativais , abloms , turklat KADS!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
10.01.2016 13:15 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Varētu padomāt, ka frizieris un manikīrs ir kaut kas tik nesasniedzams, ka cilvēks pēkšņi nevarētu sākt tos apmeklēt (t) Līdz vakardienai neapmeklēja, šodien izdomāja apmeklēt.
Es arī ilgus gadus teicu, ka manikīru neapmeklēju. Pirms nepilna gada aizgàju, iepatikās un tagad eju regulāri.
10.01.2016 13:24 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Rīdziniecei, mazāk vajag meklēt melus citos cilvēkus :D Katrā diskusijā velc ārā, ko cilvēks kaut kad nezin kad teicis :D
10.01.2016 13:28 |

Reitings 467
Rīdziniece- ne tu tiesam esi slima ar galvu! Ej arsteties lose! Tik cik tu esi te ablomijusies tik neviens cilveks sava muza laika nav ablomijies, tapec labak pakluse slampa :-P Apniki trollot un stalkerot te visas un visus
10.01.2016 13:50 |

Reitings 23705
tema tak ir par meliem? Vai tad ne?:-P:-P:-D
10.01.2016 13:51 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Vai vēl neapnika??? (t) Cik var malt vienu un to pašu?? Nav divu vienādu cilvēku! Mēs katrs domājam savādāk!
10.01.2016 13:57 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es vēl atceros, kā pirms masku krišanas Kubiete teica, ka viņai esot divi dēli (nevis divas meitas), un vecumu nosauca katrreiz citu, lai "jauktu pēdas"... Bet citi, redz, nedrīkst! :D :D :D
10.01.2016 15:17 |

Reitings 23705
Par diviem deliem kumu teica! Es par berniem neko, pat wee mani saukaja par neaugligu ja kas :-P:-P:-P
10.01.2016 15:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits